DmiVady Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) Тема сьогодні на позитиві ) Чи то наслідок того, що я не всі дописи бачу ))) "Мопед не мій", "Вашингтон Пост" опублікувала, так що мені питання "а вони не охуєлі" (а то знаю я тут "мамчиних пред'явників" 😉 ) не ставте. Звісно "охуєлі", якщо потрібна моя думка, але охуєлі вони, а не я) ну і "як на дохууя охуєлі" обговорювати не готовий) не володію інформацією по тому, що може Україна протиставити, реального, того що може впливати на торгівлю, а не голих понтів. Document prepared for Kremlin outlines hard-line negotiating stance The document, written in February by a Moscow-based think tank close to Russia’s Federal Security Service or FSB, lays out Russia’s maximalist demands Цитата The document was prepared by a think tank working closely with the FSB’s Fifth Service, the division that oversees operations in Ukraine, in the week ahead of talks between Russia and the United States in Riyadh, Saudi Arabia, which took place on Feb. 18. A Russian academic close to senior Russian diplomats said the main thrust of the recommendations reflects the broad consensus in Moscow, but added that it is never clear to what degree the Kremlin leadership reacts to documents being prepared for it. Змінено 13 березня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня Только что, vadimv сказал: Но но! Тут самые умные патриотки напокупали себе квартир в Польше ) Насчет треша - это сильно преувеличено ) Нормальное тут качество жилья, значительно лучше совкового эпохи брежнева не говоря уже за хрущобы )) А то, что отопления как правило нет и окна раздвижные - так это компенсируется температурой 15-20 зимой и морем за окном ))) знакомая в деревне возле аликанте купила какую то халупу за 30 тысяч, зимой чуть не офигели. срочно мужу заказ дала - утеплять что можно и телпые полы по всей квартире делать 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 11 хвилин тому, US7IGN сказав: А живе краще. От такий незбагненний екзистенційний парадокс Якість життя визначається не тільки баблом. ) Змінено 13 березня користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr.alf Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 18 годин тому, kim chen lhoran сказав: Така інфа проскочила у Невзорова, але зараз її статус все ж ніби фейковий. Подумалось, що хпутін ніби став схилятись до замирення, а серце путріота не витримало такої ганьби і він заподіяв собі кранкпунцію. Все одно якесь шевеление на боці орків. Нажаль фейк, хоча невідомо шо для цієї потвори гірше "я нажал курок войны, а меня опустили до обычного терпилы" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 1 година тому, Akademik сказав: испанцы тоже очень злые На днях диспетчеры в Бильбао приняли внеплановый самолет и пошли по домам ) Отправили только на следующий день )) Маньяна ))) Змінено 13 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 7 хвилин тому, XL.pro сказав: Пара - у чобіт, а днів - декілька)))😉 Про європейську іпотеку . Чому тоді багато італійців, іспанців живуть з батьками до 40 років? Не осилять 2%? Чи доходи на стільки "великі", що і під 1% немає змоги викупити житло?))) До речі, зденервувані поляки таки продають зайве житло, вважаючи що гроші краще тримати в готівці) так що можна купляти недорого поки дешево. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 3 минуты назад, vadimv сказал: Но но! Тут самые умные патриотки напокупали себе квартир в Польше ) Насчет треша - это сильно преувеличено ) Нормальное тут качество жилья, значительно лучше совкового эпохи брежнева не говоря уже за хрущобы )) А то, что отопления как правило нет и окна раздвижные - так это компенсируется температурой 15-20 зимой и морем за окном ))) То то думаю, что муж сестры жены, когда был а нас слегка прикуел от полуметровых стен в моем доме.(он имеет небольшой строительный бизнес(парочку румын на него ремонты в черную делают) , Тож оценил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 4 хвилини тому, vadimv сказав: Якість життя визначається не тільки баблом. ) Я в курсі. Але щоб життя було життям, а не існуванням, потрібно мати певний мінімальний рівень бабла ) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 11 хвилин тому, sergio сказав: Вон какой трешак в 40 минутах езды от Рима Я вообще прифигел, пока ехал по Италии - сплошные развалины и пустыри со свалками. Тоннели возле Генуи в таком состоянии, что хочется побыстрее из него выехать, пока он не завалился... Змінено 13 березня користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: Я вообще прифигел, пока ехал по Италии - сплошные развалины и пустыри со свалками. Тоннели возле Генуи в таком состоянии, что хочется побыстрее из него выехать, пока он не завалился... если не ошибаюсь в италии пару лет назад мост с автомобилями развалился, и кто то даже погиб Цитата В Генуе обрушился автомобильный мост. Погибли 35 человек www.bbc.com/russian/news-45183917 Змінено 13 березня користувачем Akademik 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 8 минут назад, Akademik сказал: если не ошибаюсь в италии пару лет назад мост с автомобилями развалился, и кто то даже погиб не хто то , а 43 особи Генуя , 2018 Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 15 хвилин тому, Akademik сказав: знакомая в деревне возле аликанте купила какую то халупу за 30 тысяч, зимой чуть не офигели. Она б еще в Галисии или Астурии ее купила ) Там хорошо летом - не жарко и дождичек через день )) А зимой лучше на Costa del Sol или в районе Мурсии ))) И вообще отлично, если это дом или таунхаус с камином )))) Змінено 13 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Пара - у чобіт, а днів - декілька)))😉 Я на діалекті пишу. Це ознака живої мови. Борцям за літературну українську можу нагадати, що її створили кацапи:) Цитата Про європейську іпотеку . Чому тоді багато італійців, іспанців живуть з батьками до 40 років? Не осилять 2%? Чи доходи на стільки "великі", що і під 1% немає змоги викупити житло?))) Тому що, що іспанці, що італійці - ліниві сраки і похуїсти. Клімат такий. Навіщо їбашити, якщо можна сісти в тіньочку, чи лягти в гамаку і пить собі вино цілий день, грати на гитарі і співати пісень. І так увесь рік:-) А за вджобувать - це вам в Північну Європу. Чи Північну Америку. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Она б еще в Галисии или Астурии ее купила ) Там хорошо летом - не жарко и дождичек через день )) А зимой лучше на Costa del Sol или в районе Мурсии ))) И вообще отлично, если это дом или таунхаус с камином )))) ну там , мабуть , за 30 к. хіба щo собачу буду придбаєш Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: ому що, що іспанці, що італійці - ліниві сраки і похуїсти. Клімат такий. Навіщо їбашити, якщо можна сісти в тіньочку, чи лягти в гамаку і пить собі вино цілий день, грати на гитарі і співати пісень. І так увесь рік:-) А за вджобувать - це вам в Північну Європу. Чи Північну Америку. Вкалывать могут только украинцы. остальные делают вид что работают. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 10 минут назад, vadimv сказал: Я вообще прифигел, пока ехал по Италии - сплошные развалины и пустыри со свалками. Тоннели возле Генуи в таком состоянии, что хочется побыстрее из него выехать, пока он не завалился... В двухтысячном году ездил типа на паломничество в Тезе, ну проехали практически всю Европу. Короче кроме Лазурного побережья (да и то море посравнению с Ионическом отстой) и Австрии все остальное треш и угар. Италия визуально хуже Польши. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 12 хвилин тому, sergio сказав: когда был а нас слегка прикуел от полуметровых стен в моем доме Чето слабовато у вас ) В квартире на Театральной 23 стены были что-то около метра толщиной )) А во Франыке толщина стен бастиона где-то метра 2-3 ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: ну там , мабуть , за 30 к. хіба щo собачу буду придбаєш я пару лет жил в Villanova i la geltru - в том районе Там новострои неплохие 300к обычная квартирка площадью 80 кв а мимо агентствоа недвижимости идешь - ценники 600к, 900к при том что вакансии у местных такие: вакансия на полставки 600 евро в месяц еще всречаются объявления квартирка 150 тысяч евро живет бабка ей 67 лет, когда она даст дубу квартира твоя а живут они долго Змінено 13 березня користувачем Akademik 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 14 хвилин тому, vadimv сказав: Я вообще прифигел, пока ехал по Италии - сплошные развалины и пустыри со свалками. Тоннели возле Генуи в таком состоянии, что хочется побыстрее из него выехать, пока он не завалился... Зато там мущіни сами красіві Прихований текст Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 18 минут назад, US7IGN сказал: До речі, зденервувані поляки таки продають зайве житло, вважаючи що гроші краще тримати в готівці) так що можна купляти недорого поки дешево. Це ж де таке щастя відбувається? Аж цікаво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 минуты назад, vadimv сказал: Чето слабовато у вас ) В квартире на Театральной 23 стены были что-то около метра толщиной )) А во Франыке толщина стен бастиона где-то метра 2-3 ))) У нас в центре, австрийский дом по 80 см. Ну мои пол метра это уже 2008-10 годов постройка. 40 см шлакоблок +10 утепление, штукатурка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Зато там мущіни сами красіві Скрыть контент Низенькі, пузаті, кучеряві?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 41 хвилину тому, Бездомный сказав: ну там , мабуть , за 30 к. хіба щo собачу буду придбаєш А головне - незрозуміло, нахіба його купувати, якщо можна знімати і не паритися, якщо його раптом затопить як у Валенсії... Або окупаси займуть ) Змінено 13 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 4 минуты назад, Akademik сказал: еще всречаются объявления квартирка 150 тысяч евро живет бабка ей 67 лет, когда она даст дубу квартира твоя а живут они долго Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 10 хвилин тому, sergio сказав: Короче кроме Лазурного побережья Так в районе Монако и Ниццы тоннели не сильно лучше ) 10 хвилин тому, sergio сказав: море посравнению с Ионическом отстой То вы наверно Красное, Аравийское, Южно-Китайское и коралловые атоллы не видели ) 10 хвилин тому, sergio сказав: и Австрии все остальное треш и угар. Не, ну в Словении красиво - все такое новенькое и чистенькое. Змінено 13 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз