Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Болгарія відмовилась від продажу двох російських реакторів  з АЕС "Белене" для Хмельницької АЕС. Віцепремʼєр країни Атанас Зафіров пояснив таке рішення тим, що Болгарії необхідно розвивати атомну енергетику, особливо враховуючи зростання цін на електроенергію у світі.  sud.ua/uk/news/ukraine/328470-bolgariya-ne-budet-prodavat-ukraine-reaktory-dlya-khmelnitskoy-aes

• Хаха 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

а є якась причина по якій це робиться після, а не до умовної атаки на умовні Суми?

ППД, це там де їдло та койки, покошмарити особовий склад.

Ще склади, мабуть, раз вторинна детонація, але це не точно.

Позиції старту "Іскандерів/N23" то трошки інша історія, хоча про більшість них, гадаю, американська розвідка знає, й інший підхід до знищення ...

Комплекс прийшов на позицію, відстрілявся, з'їбався і це все дуже швидко, впіймати та вразити ...  то дуже непроста історія.

Свого часу іракці навіть "скадами" у пустелі кров з піндосів пили) а тут росіяни у своїх лісах.

Але лайки поставлять.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

Ви мені своїм діалектом "не робіть мозок". Найближча неділя буде воскресна, наступна - через рік))).

P.S. Військовий стан і мобілізацію продовжили до початку серпня 2025 р. Навіть гіпотетитично вибори можуть бути не раніше зими)))

Практично не читаю українських новин, не в курсі. Але це не має значення. Оці продовження військового стану на три місяці - виключно бізнесова штука. Бо до цього прив'язані броні і відстрочки. Тож людям треба ходити, продовжувати і нести регулярно дєнюшку:-) А так, в законі, наскільки я пам'ятаю, написано, що президент може скасувати військовий стан в будь-який момент своїм указом. За подробицями можете звернутися до місцевого юриста.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, DmiVady сказав:

Комплекс прийшов на позицію, відстрілявся

як там кажуть, треба його в місці постійної дислокації гасити. я взагалі не розумію за що гроші гур отримує якщо на парашці мільони українців живуть і взагалі в диверсіях не задіяні. там все палати має цілодобово.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Практично не читаю українських новин, не в курсі. Але це не має значення. Оці продовження військового стану на три місяці - виключно бізнесова штука. Бо до цього прив'язані броні і відстрочки. Тож людям треба ходити, продовжувати і нести регулярно дєнюшку:-) А так, в законі, наскільки я пам'ятаю, написано, що президент може скасувати військовий стан в будь-який момент своїм указом. За подробицями можете звернутися до місцевого юриста.

я в цьому бізнесі не задіяний. я благородними справами займаюся :flag1:

• Хаха 2
Посилання на коментар

Усё, Болгария ничего не продаёт, сказали: такая скотина нужна самому)

Пан мурава спите спокойно))

• Хаха 3
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Нічого не зміниться найближчим часом: ні через тиждень, ні через два.

Ваші сподівання про вибори марні.

Коли закінчиться "Байденівська" допомога, за європейські гроші буде закуповуватися американська зброя.

Можливо в кінці року, коли у росіян (через падіння цін на нафту) не буде вистачати фінансів для ведення війни, підпишуть перемир'я.

Посилання на коментар

7 хвилин тому, XL.pro сказав:

Нічого не зміниться найближчим часом:

та якби ж на це можна було сподіватися...

Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

Нічого не зміниться найближчим часом: ні через тиждень, ні через два.

Ваші сподівання про вибори марні.

Коли закінчиться "Байденівська" допомога, за європейські гроші буде закуповуватися американська зброя.

Можливо в кінці року, коли у росіян (через падіння цін на нафту) не буде вистачати фінансів для ведення війни, підпишуть перемир'я.

До речі, не продовжили військовий стан до серпня, тільки внесли на розгляд. Це елемент торгу з боку Володимира Олександровича. Ну, а якщо дотягнуть до осені, то цілком ймовірно, що наступним президентом буде Медведчук:-) Але базовий сценарій на даний момент африканський, так що це малоймовірно.

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, DimaF сказал:

А гроші вже з бюджета виділені. І як тепер бути?! 

Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

До речі, не продовжили військовий стан до серпня, тільки внесли на розгляд. Це елемент торгу з боку Володимира Олександровича. Ну, а якщо дотягнуть до осені, то цілком ймовірно, що наступним президентом буде Медведчук:-) Але базовий сценарій на даний момент африканський, так що це малоймовірно.

стан продовжать, але питання чи буде кому його підтримувати. гетьманцев натякає що грошей немає.

Посилання на коментар

Тільки що, sergio сказав:

тільки їх там немає :lol:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, XL.pro сказав:

Це взагалі дуже смішно:lol:

Ви росіян (не українських) бачили в їхніх єстєствних условіях обітанія, спілкувалися з ними? В них грошей на війну не хватить тільки коли їхні діти кору з дерев почнуть їсти:lol:

• Лайк 4
Посилання на коментар

15 хвилин тому, US7IGN сказав:

як там кажуть, треба його в місці постійної дислокації гасити. я взагалі не розумію за що гроші гур отримує якщо на парашці мільони українців живуть і взагалі в диверсіях не задіяні. там все палати має цілодобово.

Такі питання не тільки до гур, а ще спитав би: як тре було українців доїбати, щоб вони у тилу наводили кацапскі ракети та палили машини військовим, які їх захищають? За що отримують гроші тупі пропагандони?

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

стан продовжать, але питання чи буде кому його підтримувати. гетьманцев натякає що грошей немає.

Не факт. До кінця місяця не думаю. Дедлайн 5 травня. Хоча, Володимир Олександрович вже давно діє по принципу "горить сарай, гори і хата":lol:

Посилання на коментар

6 часов назад, outdoor24 сказал:

та ніхто нічого ще не просрав. Болгари на 100 лямів підвищили ціну. Може взагалі тепер відправлять їх лісом.

це все істерики Мурави, якому напхали за виправдовування вбивства кацапами цивільних

Болгари посиділи подумали і рішили що така дойна корова АЕС потрібна самим

Болгарія не продаватиме Україні реактори для АЕС, — Forbes

image.png.29ff020f84e22cc5bcbd411f888059e5.png

Посилання на коментар

8 минут назад, sergio сказал:

скажуть що вже освоІли 😆 

• Лайк 2
Посилання на коментар

4 хвилини тому, DmiVady сказав:

Такі питання не тільки до гур, а ще спитав би: як тре було українців доїбати, щоб вони у тилу наводили кацапскі ракети та палили машини військовим, які їх захищають? За що отримують гроші тупі пропагандони?

так я вже три роки кажу що неможливо перемогти кацапів якщо одночасно воювати з власною владою. і те що кацапи досі не перемогли тільки підтверджує їх феноменальну недолугість

• Лайк 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

гетьманцев натякає що грошей немає.

Гетьманцев діє згідно африканського сценарію. Очевидно, що це зараз базовий сценарій для України. Фінляндський і південнокорейський сценарії вже неможливі.

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Гетьманцев діє згідно африканського сценарію. Очевидно, що це зараз базовий сценарій для України. Фінляндський і південнокорейський сценарії вже неможливі.

це все глобальне потепління і аномально тепла зима :lol:

Посилання на коментар

10 хвилин тому, DmiVady сказав:

Не факт, що це саме так, як вам здається. І може пропагандони якраз зовсім не тупі:-)

Посилання на коментар

18 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Це взагалі дуже смішно:lol:

Ви росіян (не українських) бачили в їхніх єстєствних условіях обітанія, спілкувалися з ними? В них грошей на війну не хватить тільки коли їхні діти кору з дерев почнуть їсти:lol:

Потрошитель каже, що все з@єбись))))))))))))))) 

P.S. Ну під росіянами мав на увазі еліти, а більшість смертних й зараз в лайні живе ))))

Змінено користувачем XL.pro
  • Лайк 1
Посилання на коментар

16 хвилин тому, sergio сказав:

гроші вже з бюджета виділені. І як тепер бути?

Де ви такі недолугі набралися, що неспроможні 1 сторінку тексту закону прочитати?

zakon.rada.gov.ua/laws/show/4231-IX#Text

Закон не передбачає виділення коштів

• Лайк 1
Посилання на коментар

31 минуту назад, DimaF сказал:

Молодці болгари, правильний форум читають...

• Хаха 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав:

Не факт, що це саме так, як вам здається. І може пропагандони якраз зовсім не тупі:-)

Якщо чесно, давно не читав, скрив пости місцевих пропагаднонів )

Може вони курси мінета пройшли та щось змінилося ... все одно відкривати не буду )

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...