Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це дійсно піздець, коли людина (чи кіт? чи може котяча токсоплазма?) ставить лайк під постом, де написано що ніякої незалежності і в помині не було і тут же пише пр суверенну державу )) Я не знаю, як цей піздесь коментувати, зверніться мабуть до Данінга з Крюгером ))) Юридично - це суверенна держава, визнана всім світом. Те, що ви обрали залежність від кацапів політичним шляхом - ваші особисті проблеми. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Ну так чого на Майдан не виходили? Треба було викинути клятих кацапів з України. Ви в летаргічному сні були весь цей час? 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: для жертв вибір лише які саме бази на їх території та якою мовою і які шоу вони дивляться по телевізору. і дуже важливо його не проїбати Жертви німецьких концтаборів у савєцькій і американській зонах окупації можуть підтвердити. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 минуты назад, vadimv сказал: Несе відповідальність він тільки, якщо його розбити. розбиті кацапи чомусь не вигідні американцям 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: До недавнього часу (допоки Трамп не став на бік кацапів) - США несли за ці держави відповідальність. То вони окуповані чи ні? До речі, мова не тільки про ЄС і не тільки про країни НАТО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Юридично - це суверенна держава, визнана всім світом. Це якось допомогло 24.02.2022? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Юридично - це суверенна держава, визнана всім світом. Те, що ви обрали залежність від кацапів політичним шляхом - ваші особисті проблеми. Юридично у вас може бути 100 акцій Київобленерго. Хулі ви не можете там лад навести? 1 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 14 минут назад, MaxS сказал: Ви в летаргічному сні були весь цей час? він в п'яти шлюбах поспіль перебував мабуть це майже теж саме Змінено 12 годин тому користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це якось допомогло 24.02.2022? а в 2014? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, MaxS сказав: Ви в летаргічному сні були весь цей час? Жоден Майдан навіть не декларував за мету викинути кацапів з України, не кажучи вже за реальні цілі. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, MaxS сказав: Юридично у вас може бути 100 акцій Київобленерго. Хулі ви не можете там лад навести? я не знаю що ви маєте на увазі під "навести лад", але історія та я особисто знаю багато випадків як контроль перехоплювався за допомогою всього однієї акції ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: То вони окуповані чи ні? До речі, мова не тільки про ЄС і не тільки про країни НАТО. Так я якраз про такі країни, як Японія. Якщо там американські бази, написана (і нав'язана) американцями конституція, заборона мати армію - то ця країна окупована чи ні? Відповідь очевидна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Жоден Майдан навіть не декларував за мету викинути кацапів з України, не кажучи вже за реальні цілі. мені здається він має бути наступним презиком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 3 хвилини тому, US7IGN сказав: а в 2014? Так само. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Це якось допомогло 24.02.2022? Звісно. І зараз допомогає. Зброю дають, фінансово підтримують. Чечні так допомагали? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Раб, який хоче шоб інші теж були рабами suspilne.media/odesa/1022901-a-zrozumiv-krainu-aku-zahisau-sergij-gnezdilov-poasniv-so-zminilos-pisla-povernenna-iz-szc-do-vijska/ А ви про якусь незалежність Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: я не знаю що ви маєте на увазі під "навести лад", але історія та я особисто знаю багато випадків як контроль перехоплювався за допомогою всього однієї акції ) "Добрим словом і пістолетом ви можете добитися набагато більше, ніж одним тільки добрим словом." © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Тільки що, vadimv сказав: "Добрим словом і пістолетом ви можете добитися набагато більше, ніж одним тільки добрим словом." © У нього просто грошей не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Звісно. І зараз допомогає. Зброю дають, фінансово підтримують. А, ну якщо так - інжойте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Жоден Майдан навіть не декларував за мету викинути кацапів з України, не кажучи вже за реальні цілі. але ж чому тоді кацапи так тригерилися ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: У нього просто грошей не було "- А я думав, що видали пістолет і – крутись як можеш.." © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 9 хвилин тому, Бездомный сказав: він в п'яти шлюбах поспіль перебував Та то все неправда, насправді шлюб у котів кожну весну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому коли закінчать війну? не може ж вона вічно тривати? ну пройде ще рік, ще два. і? запише ще пару тисяч відосиків. і? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 хвилину тому, akineo сказав: коли закінчать війну? не може ж вона вічно тривати? ну пройде ще рік, ще два. і? запише ще пару тисяч відосиків. і? потім щось нове вигадають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: потім щось нове вигадають бажано в іншій країні. щоб вже ми висловлювали стурбованість. Змінено 12 годин тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз