Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

27 хвилин тому, sergio сказав:

Чому у нас тоді пропаганда погано працює? 

Бо грошей жалко. Влада в нас, як в тому мультику, і так сойдьот. 

Марафон - це розпил бабла дегенератами, які в пропаганді розбираються, як свиня в нотній грамоті.

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Черги в ТЦК бачите? Так отож.

Вы просто путаете результат с желаемым Вами результатом. Чтоб оценивать нужно знать поставленную задачу-планируемый конечный результат

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Ефективність пропаганди оцінюється по результату. Черги в ТЦК бачите? Так отож. 

Все по класиці. 

Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Бо грошей жалко. Влада в нас, як в тому мультику, і так сойдьот. 

Марафон - це 

🤦‍♂️. Del

Змінено користувачем sergio
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Я знав, що ІТвці трохи довбодятли

Це практично завжди аутизм і синдром Аспергера )

Рідко хто одужує ))

• Лайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, hause сказал:

Я знав, що ІТвці довбодятли, але щоб настільки... 🤦‍♂️

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

Вы просто путаете результат с желаемым Вами результатом. Чтоб оценивать нужно знать поставленную задачу-планируемый конечный результат

Та нічого я не плутаю. Я бачу, що намагаються зробити, але воно не виходить. ТЦК - то окрема тема, мобілізації взагалі немає, це просто бізнес і якщо подивитися на це з цієї сторони, то все йде як треба. На черзі якраз загони з обмежено придатними, їх не просто так ціллю вибрали. Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили. Тому з них можна взяти ще раз. Якби це було про мобілізацію, то в першу чергу через ВЛК треба було прогнати придатних, щоб зрозуміти, який відсоток з них на даний момент здоровий.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Це практично завжди аутизм і синдром Аспергера )

Рідко хто одужує ))

Вже переправив. 

Нижчий. пост хотів процитувати. 

Дебіл сам пішов на ВЛК бо якись там закон до 5 го червня. 

Я взагалі з приладом клав на них. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Та нічого я не плутаю. Я бачу, що намагаються зробити, але воно не виходить. ТЦК - то окрема тема, мобілізації взагалі немає, це просто бізнес і якщо подивитися на це з цієї сторони, то все йде як треба. На черзі якраз загони з обмежено придатними, їх не просто так ціллю вибрали. Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили. Тому з них можна взяти ще раз. Якби це було про мобілізацію, то в першу чергу через ВЛК треба було прогнати придатних, щоб зрозуміти, який відсоток з них на даний момент здоровий.

нет не видите...Вы видите шум, информационный мусор, которым забивают мозг. И вот после мелкими незначительными шажками, ненавязчиво акцентируя внимание средств восприятия создаются разные установки)))

Для примера, начало войны, первые пол года - 9 месяцев-год, вспомните...(задача - удержать народ от паники)...новости аккуратно подавались волнами - от страха до относительного оргазма-радости, что все ок, тут разбили гадов, тут у них проблема, а потом потихоньку нагнетание...и так цикл за циклом. Кто то очень умелый и опытный проводил эту операцию.

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

8 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили

Нет. Не знаю не одного, который в свое время платил за это. За негоден - было. А за обмеженно не было ибо нет смысла.

Вы видимо не проходили ВЛК , даже давление не меряют, чтоб дали направление на доп обследование, нужно скандалить, на жалобы пишут здоров раз нет бумажек и т.д. и т.п.

Посилання на коментар

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Ви ще скажіть навчених :lol:

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

нет не видите...Вы видите шум, информационный мусор, которым забивают мозг. И вот после мелкими незначительными шажками, ненавязчиво акцентирую внимание средств восприятия создаются разные установки)))

Для примера, начало войны, первые пол года - 9 месяцев-год, вспомните...(задача - удержать народ от паники)...новости аккуратно подавались волнами - от страха до относительного оргазма-радости, что все ок, тут разбили гадов, тут у них проблема, а потом потихоньку нагнетание...и так цикл за циклом. Кто то очень умелый и опытный проводил эту операцию.

Все він бачить, але зупинитися ***іти вже не може :lol:

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Бармалей сказав:

нет не видите...Вы видите шум, информационный мусор, которым забивают мозг. И вот после мелкими незначительными шажками, ненавязчиво акцентирую внимание средств восприятия создаются разные установки)))

Плили, як гівно по течії, якби вони вміли в пропаганду, то не проїбали б потенціал настроїв 22-го року.

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Нет. Не знаю не одного, который в свое время платил за это. За негоден - было. А за обмеженно не было ибо нет смысла.

Вы видимо не проходили ВЛК , даже давление не меряют, чтоб дали направление на доп обследование, нужно скандалить, на жалобы пишут здоров раз нет бумажек и т.д. и т.п.

Щось ті хто розказують ще жодної скарги на влк чи тцк не написали

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Був сенс, обмежено придатних не брали в армію, купа знайомих таких є. І робили той статус за мєлкій прайс (пару сотень доларів в дев'яностих).

А ВЛК котам не положено:lol:

Посилання на коментар

mezha.media/oboronka/dji-mavic-3-znyali-z-virobnictva-shcho-bude-dali-ta-chi-ye-ukrajinski-analogi-302336/

Мільйони дронів казали вони ..

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Плили, як гівно по течії, якби вони вміли в пропаганду, то не проїбали б потенціал настроїв 22-го року.

Тут уж природа - съел пищу поспи))) а вообще все сложнее и легче одновременно. Воспитание основанное на поговорках Сделал дело - гуляй смело! и все такое...

Посилання на коментар

7 минут назад, US7IGN сказал:

Щось ті хто розказують ще жодної скарги на влк чи тцк не написали

эффект от скарг лишь один - потерянное личное время и навязчивое желание всех убить и сжечь (по последнему психиатр на ВЛК сказал, что такое навязчивое желание в нашей стране лишний раз свидетельствует, что я здоров и полностью нормален по принятым нормам нормальности)

Добавлю - я свои 3 неизлечимые болячки 2 степени выбивал у хирурга и он же глава комиссии ВЛК со скандалом угрожая что пройду у частников и его снимут с главы ВЛК (была надежда, что стану не годным)...почти 2 месяца по больничкам...еще неделя очереди в ТЦК и вот попав к юристу наконец то...тот меня посылает опять на ВЛК (приказ нет ограниченно пригодных), как думаете второй раз что и как было на ВЛК - да, полностью здоров.

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

эффект от скарг лишь один

ну ви самі хоч одну написали? чи знаєте того хто написав? тільки на ВЛК можна написати три різних скарги в різні місця...

Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

ну ви самі хоч одну написали? чи знаєте того хто написав? тільки на ВЛК можна написати три різних скарги в різні місця...

А ви звідки знаєте, це ж для вас не профільне:))

Чи таки спокуса була великою і ви перекваліфікувалися?:lol:

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

2 минуты назад, US7IGN сказал:

а зачем? 
я пост выше добавил, может будет интересна реальность)))

Посилання на коментар

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

7 хвилин тому, Бармалей сказав:

Добавлю - я свои 3 неизлечимые болячки 2 степени выбивал у хирурга и он же глава комиссии ВЛК со скандалом угрожая что пройду у частников и его снимут с главы ВЛК (была надежда, что стану не годным)...почти 2 месяца по больничкам...еще неделя очереди в ТЦК и вот попав к юристу наконец то...тот меня посылает опять на ВЛК (приказ нет ограниченно пригодных), как думаете второй раз что и как было на ВЛК - да, полностью здоров.

А могли б просто покусати хірурга і морду роздерти. Все у вас не як у котів:lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

А ви звідки знаєте, це ж для вас не профільне:))

Чи таки спокуса була великою і ви перекваліфікувалися?:lol:

Мушу регулярно підвищувати кваліфікацію, а зараз тільки одна тема актуальна на безкоштовних вебінарах :lol:

Посилання на коментар

а зачем? 
я пост выше добавил, может будет интересна реальность)))

Дивна реакція людей яких хочуть вбити. Ну ок...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...