Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 12:42 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:42 (змінено) 27 хвилин тому, sergio сказав: Чому у нас тоді пропаганда погано працює? Бо грошей жалко. Влада в нас, як в тому мультику, і так сойдьот. Марафон - це розпил бабла дегенератами, які в пропаганді розбираються, як свиня в нотній грамоті. Змінено В суботу в 12:45 користувачем Dmitriy_S 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В суботу в 12:43 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:43 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 12:44 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:44 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Черги в ТЦК бачите? Так отож. Вы просто путаете результат с желаемым Вами результатом. Чтоб оценивать нужно знать поставленную задачу-планируемый конечный результат 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 12:44 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:44 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Ефективність пропаганди оцінюється по результату. Черги в ТЦК бачите? Так отож. Все по класиці. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 12:48 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:48 (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: Бо грошей жалко. Влада в нас, як в тому мультику, і так сойдьот. Марафон - це 🤦♂️. Del Змінено В суботу в 12:51 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В суботу в 12:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:51 1 хвилину тому, sergio сказав: Я знав, що ІТвці трохи довбодятли Це практично завжди аутизм і синдром Аспергера ) Рідко хто одужує )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 12:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:51 6 минут назад, hause сказал: Я знав, що ІТвці довбодятли, але щоб настільки... 🤦♂️ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 12:51 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:51 2 хвилини тому, Бармалей сказав: Вы просто путаете результат с желаемым Вами результатом. Чтоб оценивать нужно знать поставленную задачу-планируемый конечный результат Та нічого я не плутаю. Я бачу, що намагаються зробити, але воно не виходить. ТЦК - то окрема тема, мобілізації взагалі немає, це просто бізнес і якщо подивитися на це з цієї сторони, то все йде як треба. На черзі якраз загони з обмежено придатними, їх не просто так ціллю вибрали. Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили. Тому з них можна взяти ще раз. Якби це було про мобілізацію, то в першу чергу через ВЛК треба було прогнати придатних, щоб зрозуміти, який відсоток з них на даний момент здоровий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В суботу в 12:53 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:53 Только что, vadimv сказал: Це практично завжди аутизм і синдром Аспергера ) Рідко хто одужує )) Вже переправив. Нижчий. пост хотів процитувати. Дебіл сам пішов на ВЛК бо якись там закон до 5 го червня. Я взагалі з приладом клав на них. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 12:59 Поділитись Опубліковано: В суботу в 12:59 (змінено) 13 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та нічого я не плутаю. Я бачу, що намагаються зробити, але воно не виходить. ТЦК - то окрема тема, мобілізації взагалі немає, це просто бізнес і якщо подивитися на це з цієї сторони, то все йде як треба. На черзі якраз загони з обмежено придатними, їх не просто так ціллю вибрали. Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили. Тому з них можна взяти ще раз. Якби це було про мобілізацію, то в першу чергу через ВЛК треба було прогнати придатних, щоб зрозуміти, який відсоток з них на даний момент здоровий. нет не видите...Вы видите шум, информационный мусор, которым забивают мозг. И вот после мелкими незначительными шажками, ненавязчиво акцентируя внимание средств восприятия создаются разные установки))) Для примера, начало войны, первые пол года - 9 месяцев-год, вспомните...(задача - удержать народ от паники)...новости аккуратно подавались волнами - от страха до относительного оргазма-радости, что все ок, тут разбили гадов, тут у них проблема, а потом потихоньку нагнетание...и так цикл за циклом. Кто то очень умелый и опытный проводил эту операцию. Змінено В суботу в 13:05 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 13:04 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:04 8 минут назад, Dmitriy_S сказал: Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили Нет. Не знаю не одного, который в свое время платил за это. За негоден - было. А за обмеженно не было ибо нет смысла. Вы видимо не проходили ВЛК , даже давление не меряют, чтоб дали направление на доп обследование, нужно скандалить, на жалобы пишут здоров раз нет бумажек и т.д. и т.п. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:04 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:04 12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та нічого я не плутаю. Я бачу, що намагаються зробити, але воно не виходить. ТЦК - то окрема тема, мобілізації взагалі немає, це просто бізнес і якщо подивитися на це з цієї сторони, то все йде як треба. На черзі якраз загони з обмежено придатними, їх не просто так ціллю вибрали. Відсотків на вісімдесят у цьому статусі люди, які за цей статус у свій час заплатили. Тому з них можна взяти ще раз. Якби це було про мобілізацію, то в першу чергу через ВЛК треба було прогнати придатних, щоб зрозуміти, який відсоток з них на даний момент здоровий. Ви ще скажіть навчених Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:05 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:05 5 хвилин тому, Бармалей сказав: нет не видите...Вы видите шум, информационный мусор, которым забивают мозг. И вот после мелкими незначительными шажками, ненавязчиво акцентирую внимание средств восприятия создаются разные установки))) Для примера, начало войны, первые пол года - 9 месяцев-год, вспомните...(задача - удержать народ от паники)...новости аккуратно подавались волнами - от страха до относительного оргазма-радости, что все ок, тут разбили гадов, тут у них проблема, а потом потихоньку нагнетание...и так цикл за циклом. Кто то очень умелый и опытный проводил эту операцию. Все він бачить, але зупинитися ***іти вже не може Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 13:05 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:05 3 хвилини тому, Бармалей сказав: нет не видите...Вы видите шум, информационный мусор, которым забивают мозг. И вот после мелкими незначительными шажками, ненавязчиво акцентирую внимание средств восприятия создаются разные установки))) Для примера, начало войны, первые пол года - 9 месяцев-год, вспомните...(задача - удержать народ от паники)...новости аккуратно подавались волнами - от страха до относительного оргазма-радости, что все ок, тут разбили гадов, тут у них проблема, а потом потихоньку нагнетание...и так цикл за циклом. Кто то очень умелый и опытный проводил эту операцию. Плили, як гівно по течії, якби вони вміли в пропаганду, то не проїбали б потенціал настроїв 22-го року. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:06 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:06 1 хвилину тому, Бармалей сказав: Нет. Не знаю не одного, который в свое время платил за это. За негоден - было. А за обмеженно не было ибо нет смысла. Вы видимо не проходили ВЛК , даже давление не меряют, чтоб дали направление на доп обследование, нужно скандалить, на жалобы пишут здоров раз нет бумажек и т.д. и т.п. Щось ті хто розказують ще жодної скарги на влк чи тцк не написали Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 13:08 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:08 1 хвилину тому, Бармалей сказав: Нет. Не знаю не одного, который в свое время платил за это. За негоден - было. А за обмеженно не было ибо нет смысла. Вы видимо не проходили ВЛК , даже давление не меряют, чтоб дали направление на доп обследование, нужно скандалить, на жалобы пишут здоров раз нет бумажек и т.д. и т.п. Був сенс, обмежено придатних не брали в армію, купа знайомих таких є. І робили той статус за мєлкій прайс (пару сотень доларів в дев'яностих). А ВЛК котам не положено Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:10 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:10 mezha.media/oboronka/dji-mavic-3-znyali-z-virobnictva-shcho-bude-dali-ta-chi-ye-ukrajinski-analogi-302336/ Мільйони дронів казали вони .. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 13:10 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:10 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Плили, як гівно по течії, якби вони вміли в пропаганду, то не проїбали б потенціал настроїв 22-го року. Тут уж природа - съел пищу поспи))) а вообще все сложнее и легче одновременно. Воспитание основанное на поговорках Сделал дело - гуляй смело! и все такое... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 13:14 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:14 (змінено) 7 минут назад, US7IGN сказал: Щось ті хто розказують ще жодної скарги на влк чи тцк не написали эффект от скарг лишь один - потерянное личное время и навязчивое желание всех убить и сжечь (по последнему психиатр на ВЛК сказал, что такое навязчивое желание в нашей стране лишний раз свидетельствует, что я здоров и полностью нормален по принятым нормам нормальности) Добавлю - я свои 3 неизлечимые болячки 2 степени выбивал у хирурга и он же глава комиссии ВЛК со скандалом угрожая что пройду у частников и его снимут с главы ВЛК (была надежда, что стану не годным)...почти 2 месяца по больничкам...еще неделя очереди в ТЦК и вот попав к юристу наконец то...тот меня посылает опять на ВЛК (приказ нет ограниченно пригодных), как думаете второй раз что и как было на ВЛК - да, полностью здоров. Змінено В суботу в 13:19 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:17 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:17 2 хвилини тому, Бармалей сказав: эффект от скарг лишь один ну ви самі хоч одну написали? чи знаєте того хто написав? тільки на ВЛК можна написати три різних скарги в різні місця... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 13:19 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:19 (змінено) 2 хвилини тому, US7IGN сказав: ну ви самі хоч одну написали? чи знаєте того хто написав? тільки на ВЛК можна написати три різних скарги в різні місця... А ви звідки знаєте, це ж для вас не профільне:)) Чи таки спокуса була великою і ви перекваліфікувалися? Змінено В суботу в 13:20 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В суботу в 13:21 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:21 2 минуты назад, US7IGN сказал: ну ви самі хоч одну написали? чи знаєте того хто написав? тільки на ВЛК можна написати три різних скарги в різні місця... а зачем? я пост выше добавил, может будет интересна реальность))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В суботу в 13:22 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:22 7 хвилин тому, Бармалей сказав: 7 хвилин тому, Бармалей сказав: Добавлю - я свои 3 неизлечимые болячки 2 степени выбивал у хирурга и он же глава комиссии ВЛК со скандалом угрожая что пройду у частников и его снимут с главы ВЛК (была надежда, что стану не годным)...почти 2 месяца по больничкам...еще неделя очереди в ТЦК и вот попав к юристу наконец то...тот меня посылает опять на ВЛК (приказ нет ограниченно пригодных), как думаете второй раз что и как было на ВЛК - да, полностью здоров. А могли б просто покусати хірурга і морду роздерти. Все у вас не як у котів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:23 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:23 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А ви звідки знаєте, це ж для вас не профільне:)) Чи таки спокуса була великою і ви перекваліфікувалися? Мушу регулярно підвищувати кваліфікацію, а зараз тільки одна тема актуальна на безкоштовних вебінарах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В суботу в 13:24 Поділитись Опубліковано: В суботу в 13:24 2 хвилини тому, Бармалей сказав: а зачем? я пост выше добавил, может будет интересна реальность))) Дивна реакція людей яких хочуть вбити. Ну ок... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз