Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

ИБП для компа, холодильника и микроволновки. Что можно придумать?

sc_creator

Рекомендовані повідомлення

1 минуту назад, delic сказал:

Про гарантію з вами згоден. Але є нюанси. В деяких випадках вона перестає працювати: коли багато браку і гарантійні випадки починають оптимізувати, коли потрібно збільшити прибуток і в гарантійному обслуговуванні відмовляють, ... навіть ситуація минулої зими: переповнені сервісні центри і відмови в гарантії бо неправильно прорекламували вироб.

В ситуації коли немає довіри, то завжди покупець вибере дешевше.

А до того ще всі знають, що вся електроніка з одного й того самого Китаю...

Відмови яких сервісних центрів ? Не взагалі а такий то  сервіс відмовив у ремонті таких апаратів. Бо я ж сервіс який ремонтує по гарантії Luxeon , Logicpower , Rucelf , Suoer ..та інший китай .І я в місті мільйоннику.Мабуть я б перший це знав ) Але якщо річ про Volt , Kemot ...та інше шо понавозили.Хто його буде ремонтувати ? Чєлночніки- бізнесмени ? Ну так точно не будуть.

Всі знають що електроника з китаю , але не всі знають що китай зробить як замовили .З одніє фабрики вам можуть і цукерку і г-но на паличці зліпити .Скільки заплатиш , те й отримуєш.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

І ще стосовно гарантії.

Існують магазини на дівані.Таке собі покоління ЗЕТ.Вони хочуть все швидко , зараз і багато.Я не кажу що вони дурні.Тим більше замовити зараз сайт-визитівку абож інтернет магазин на більш-менш шаблоні - це 100$ і до 500$ щоб тобі його набили товарами і трохи причепурили.

Але ж клепки від того не стало більше.Бо не встановлює, не ремонтує , складу немає. ДРОчШИПІНГ одним словом.

І коли якась халепа - одразу в кущі.

 Бо гарантія це не на місяць планування , і навіть не на один рік.В мене , наприклад по стабілізаторам +-20 апаратів це донори/стенди .Переважно нові , які пішли на заміну клієнтам.Це  біля 3000 $ закопано в інструментарій.І це по стабілізаторам тільки.А ще інструмент , обладнання , запчастини ...

Тож мало хто хоче закопуватися так глибоко.Краще замовив в Польщі/Китаї.Привіз, продав.Проблема виникла-змінив номер на ОЛХ і далі продаєш.

 

Змінено користувачем dneprstab
  • Лайк 4
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 2 тижні потому...
В 29.07.2023 в 10:11, dneprstab сказал:

З одніє фабрики вам можуть і цукерку і г-но на паличці зліпити .Скільки заплатиш , те й отримуєш.

Саме про це я кілька разів десь в цьому розділі писав. Нормальні виробники, які роблять продукт для відомих марок, завжди готові склепати під замовлення  певного обсягу щось ззовні схоже на якісний продукт, але всередині строго в рамках виділеного бюджету. Звичайно, без будь-яких гарантій та рекламацій. Так і з'являються на нашому ринку автомати, ПЗВ, РКН, блоки живлення та інвертори з яскравими наліпками ззовні, але із суцільним лайном всередині.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...