Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

SRNE HF2430S60-100 Накопление опыта использования

mib

Рекомендовані повідомлення

28 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав:

А от вентилятори гудуть на повну навіть у режимі байпасу - 

таке враження, шо воно через інвертор працює завжди і "байпас" то просто AC-DC-AC перетворювач, але ж воно релюхою клацає якоюсь, шось там відключає чи включає...

в моєму розумінні байпас це як в мене раніш працювало, коли були графіки відкючень задіяні - просто було все через "авр" - контактор на вводі, нема мережі - переключення на інвертор.Це не дуже цікаво в плані економіі, бо інвертор на холостому всеж таки споживає 20Вт

Они начинают немного крутиться иногда - при потреблении около 500вт, и заметно слышно при 1500вт 

До 500 их не слышно.

По крайней мере у меня 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо байпас більше 500Вт = вентилятори. Такий алгоритм роботи у всіх інверторів. Якщо виб'є мережу, інвертор перейде на акумулятор, і певно є шанси, що щось встигне згоріти, поки (якщо) розженуться вентилятори

Це тупенький алгоритм. Радіатор - інерційна річ. Достатньо контролювати його температуру і, відповідно, керувати обертами кулера.

P. S У Люкса в байпасі тиша. Чому СРНЕ та решта крутить - питання інше. S

Змінено користувачем sat-prof
  • Лайк 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, sat-prof сказав:

Якщо байпас більше 500Вт = вентКилятори. Такий алгоритм роботи у всіх інверторів. Якщо виб'є мережу, інвертор перейде на акумулятор, і певно є шанси, що щось встигне згоріти, поки (якщо) розженуться вентилятори

Це тупенький алгоритм. Радіатор - інерційна річ. Достатньо контролювати його температуру і, відповідно, керувати обертами кулера.

P. S У Люкса в байпасі тиша. Чому СРНЕ та решта крутить - питання інше. S

У люкса? У люкса при 100вт уже вой на полную катушку 

СРНЕ на 500 не слышно 

Посилання на коментар

Я конечно руку на отсечение не дам, но мой в байпасе вроде не гудел, он правда в сарае стоял и нагрузок на нем особо зимой не было, а летом он в автономке, но вроде не гудел

Но там точно прошивку меняли, я не обновлял и не уверен что можно, мы где то в середине темы сравнивали номера прошивок

Посилання на коментар

8 часов назад, sat-prof сказал:

і певно є шанси, що щось встигне згоріти

Я тоже слышал версию, что это связано с готовностью к смене режима. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...