ЯД Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому 28 хвилин тому, SantehnikPPR100 сказав: А от вентилятори гудуть на повну навіть у режимі байпасу - таке враження, шо воно через інвертор працює завжди і "байпас" то просто AC-DC-AC перетворювач, але ж воно релюхою клацає якоюсь, шось там відключає чи включає... в моєму розумінні байпас це як в мене раніш працювало, коли були графіки відкючень задіяні - просто було все через "авр" - контактор на вводі, нема мережі - переключення на інвертор.Це не дуже цікаво в плані економіі, бо інвертор на холостому всеж таки споживає 20Вт Они начинают немного крутиться иногда - при потреблении около 500вт, и заметно слышно при 1500вт До 500 их не слышно. По крайней мере у меня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) Якщо байпас більше 500Вт = вентилятори. Такий алгоритм роботи у всіх інверторів. Якщо виб'є мережу, інвертор перейде на акумулятор, і певно є шанси, що щось встигне згоріти, поки (якщо) розженуться вентилятори Це тупенький алгоритм. Радіатор - інерційна річ. Достатньо контролювати його температуру і, відповідно, керувати обертами кулера. P. S У Люкса в байпасі тиша. Чому СРНЕ та решта крутить - питання інше. S Змінено 12 годин тому користувачем sat-prof 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 6 хвилин тому, sat-prof сказав: Якщо байпас більше 500Вт = вентКилятори. Такий алгоритм роботи у всіх інверторів. Якщо виб'є мережу, інвертор перейде на акумулятор, і певно є шанси, що щось встигне згоріти, поки (якщо) розженуться вентилятори Це тупенький алгоритм. Радіатор - інерційна річ. Достатньо контролювати його температуру і, відповідно, керувати обертами кулера. P. S У Люкса в байпасі тиша. Чому СРНЕ та решта крутить - питання інше. S У люкса? У люкса при 100вт уже вой на полную катушку СРНЕ на 500 не слышно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Я конечно руку на отсечение не дам, но мой в байпасе вроде не гудел, он правда в сарае стоял и нагрузок на нем особо зимой не было, а летом он в автономке, но вроде не гудел Но там точно прошивку меняли, я не обновлял и не уверен что можно, мы где то в середине темы сравнивали номера прошивок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kisa Киев Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 8 часов назад, sat-prof сказал: і певно є шанси, що щось встигне згоріти Я тоже слышал версию, что это связано с готовностью к смене режима. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз