Mihleo Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 Порадьте яку змазку використовують в редукторах ? Ремонтую торцовку і шліфмашину і відповідно хочу замінити в редукторах змазку. Зараз щось на подобі ось такої змазки є в редукторі торцювальної пили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 Літол. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 20 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2023 (змінено) Я б такого набив чи от такого xado.com/smazki Ремонтная ушатанные компьютерные куллеры оживляет, в целом ревитализант работает, вторую выбивать перестало в 34 летней машине Змінено 20 липня 2023 користувачем Enot123h 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 13 часов назад, Mihleo сказал: Порадьте яку змазку використовують в редукторах ? А производитель инструмента что пишет? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 3 часа назад, DimaF сказал: А производитель инструмента что пишет? Думаю либо ничего, либо как автопроизводители - масло в коробке на весь срок службы 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 23 минуты назад, Enot123h сказал: Думаю либо ничего, либо как автопроизводители - масло в коробке на весь срок службы 🤣 Ну как минимум тип масла должен быть указан. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 1 годину тому, DimaF сказав: Ну как минимум тип масла должен быть указан. Ви зустрічали таку інформацію в інструкції до кутової шліфмалини, яке масло і яка вага чи обєм має бути? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2023 4 часа назад, Dr.Yura сказал: Ви зустрічали таку інформацію в інструкції до кутової шліфмалини, яке масло і яка вага чи обєм має бути? При купивли єлектроінстументу продавці зазвичай пропонуют купити мастило до него. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LeoT Опубліковано: 29 липня 2023 Поділитись Опубліковано: 29 липня 2023 (змінено) Купи это,долгоиграющее и снимешь все проблемы.10 лет пользуюсь и никаких проблем,смазка ОЧЕНЬ качественная.👍 xado.com/smazki/spetsialnaya-smazka/mnogocelevie-smazki-xado/smazka-zashchitnaya&option=13245 Змінено 29 липня 2023 користувачем LeoT 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз