Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Допоможіть врятувати людину!

vovova

Рекомендовані повідомлення

Шановні громадяни, прошу не за себе.

 

Звертаюся до вас з проханням про надання матеріальної допомоги для людини, яка потрапила в скрутну ситуацію. Ця людина – Тетяна, наша добра знайома, яка захворіла на рак і потребує дороговартісної операції, коштів на яку вже не має. Треба назбирати 83 000 грн на операцію. Потім ще курс хімії.

Тетяна добра і щира людина, ніколи не відмовляючи нікому у допомозі. Вона завжди готова підтримати та допомогти іншим, незалежно від обставин. Вона працювала костюмером у танцювальному колективі «Оазис» міста Херсон. Мої доньки багато років виступали в цій групі. Група брала участь у конкурсах не лише в Україні, а й у Європі.

 

Але зараз, коли вона саама опинилася в скрутній ситуації, я вірю, що ми, як спільнота, можемо підтримати її.

Лікування цієї людини вимагає значних фінансових зусиль, і вона вже витратив всі свої заощадження на попередні етапи лікування. Залишившись без коштів, вона не може оплатити цю важливу операцію, яка повинна змінити її життя. Тому я звертаюся до вас з проханням про матеріальну допомогу, будь ласка, будьте щедрими і пожертвуйте те, що ви можете. Вона досі мешкає в Херсоні. Не описуватиму сьогоднішню ситуацію там. Операція проходитиме у Києві. 

Кожна сума, незалежно від її розміру, буде дуже цінною і допоможе нам зібрати необхідну суму для оплати операції. Ви можете переказати гроші на реквізити для переказу коштів. Будь-яка ваша допомога буде великим внеском у боротьбу за життя цієї людини.

Якщо необхідно можу надіслати скріншоти діагнозу, виписки з карток лікарів… Тощо.

 

Я дуже дякую вам за вашу увагу та підтримку.

З повагою, Володимир.

 

 

5375411404243896

Моно банк

Канівець Тетяна

  • Лайк 3
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...