standov Опубліковано: У вівторок в 07:29 Поділитись Опубліковано: У вівторок в 07:29 2 часа назад, vadimv сказал: До чогось звикаєш, а щось буває так муляє, що це неможливо далі виносити. Ну усе в міру, мова про ото "лучшєє враг хорошєго"(с) просто ьагато моментів потім сприймаються значно легше ніж на початку шляху 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 10 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) Заборонили мені у відпустці сидіти з ноутом... (Кажуть що мені треба відпочивати, а я слухняний "каблучара" ... такі справи😆), ну і в блокноті "міліметровці" накидав прибравши все зайве (оптимізував). Лишив ту нішу на ґанку і намалював терасу з яндовими (ну бо мені то так більше подобається естетично-а вот і всьо): Розміри трохи не співпадають-бо перемальовував. Змінено 10 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Заборонили мені у відпустці сидіти з ноутом... (Кажуть що мені треба відпочивати, а я слухняний "каблучара" ... такі справи😆), ну і в блокноті "міліметровці" накидав прибравши все зайве (оптимізував). Лишив ту нішу на ґанку і намалював терасу з яндовими (ну бо мені то так більше подобається естетично-а вот і всьо): Розміри трохи не співпадають-бо перемальовував. Еще немного и вы прийдете к моему сарайчику Змінено 9 годин тому користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 4 минуты назад, eam сказал: Еще немного и вы прийдете к моему сарайчику Тооочно, а я то думаю чего не хватает-а это каркасного басейна😆. На сколько я помню-то у вас коридорная компановка (при чем вроди коридор далеко не детской длинны) ... А я за безкоридорники! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 3 минуты назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Тооочно, а я то думаю чего не хватает-а это каркасного басейна😆. На сколько я помню-то у вас коридорная компановка (при чем вроди коридор далеко не детской длинны) ... А я за безкоридорники! Планировка очень похожа на ту, что в последнем посте - только у меня еще симметричная часть слева от кухни/гостинной, равная той, что справа (получается кухня/гостинная и терраса симметрично по центру), т.к. нужно было 3 спальни. Коридор есть маленький как раз в ту часть - метра 3 (размер угла кухни). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 9 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, eam сказал: Планировка очень похожа на ту, что в последнем посте - только у меня еще симметричная часть слева от кухни/гостинной, равная той, что справа (получается кухня/гостинная и терраса симметрично по центру), т.к. нужно было 3 спальни. Коридор есть маленький как раз в ту часть - метра 3 (размер угла кухни). И как, удобно юзается такая планировка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 27 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: И как, удобно юзается такая планировка? да, доволен на все 100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 8 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 23 минуты назад, eam сказал: да, доволен на все 100 А это самое главное! Рад за вас! Кстати на фронтонах сайдинг для декорации по верх газика или реально зашито какой-то термо-сосной? Змінено 8 годин тому користувачем Nikolay Cherednichenko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 19 минут назад, Nikolay Cherednichenko сказал: А это самое главное! Рад за вас! Кстати на фронтонах сайдинг для декорации по верх газика или реально зашито какой-то термо-сосной? Фиброцементный сайдинг т.к. его не надо поддерживать в нормальном виде в отличии от дерева. На стенах поверх утепления, а на фронтонах нету газика - там холодный чердак и не имеет смысла его городить т.к. уже установлены фермы крыши (а фермы потому что у меня нету центральной несущей стены как у вас на плане) Змінено 8 годин тому користувачем eam 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nikolay Cherednichenko Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 13 минут назад, eam сказал: Фиброцементный сайдинг т.к. его не надо поддерживать в нормальном виде в отличии от дерева. На стенах поверх утепления, а на фронтонах нету газика - там холодный чердак и не имеет смысла его городить т.к. уже установлены фермы крыши (а фермы потому что у меня нету центральной несущей стены как у вас на плане) Кстати у вас же мастер-спальная? Это реально удобная тема, стоит потраченных квадратных метров? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
eam Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, Nikolay Cherednichenko сказал: Кстати у вас же мастер-спальная? Это реально удобная тема, стоит потраченных квадратных метров? Очень удобно. И по сравнению с обычной я не вижу в чем там потраченные дополнительные метры. Что так, что так была бы гардеробная и отдельный санузел, но когда эти 3 помещения объединяются в отдельную группу это удобнее, чем когда они разнесены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз