Maryan_bhfz Опубліковано: 2 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2023 Власне питання в заголовку, задумався над тим, щоб поставити пічку Коза К7 в кімнаті з натяжною стелею ( димохід через стіну на вулицю). Підкажіть з власного досвіду, чи не страждає натяжна стеля над пічкою, якщо в когось так зроблено? Завчасно дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Камины на Осокорках Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 Не страждає. Димохід слід робити не під саму стелю, а лишити хоча б 50 см висоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 4 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 9 минут назад, Камины на Осокорках сказал: Димохід слід робити не під саму стелю, а лишити хоча б 50 см висоти Дякую за відповідь. Так, це зрозуміло, мені взагалі не хочеться ніяких димоходів в будинку, я би одразу вийшов через стіну на вулицю, але кругом пишуть, що для тяги це не ок, і треба хоча б 50-100 см вертикальної труби в приміщенні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 7 часов назад, Maryan_bhfz сказал: Дякую за відповідь. Так, це зрозуміло, мені взагалі не хочеться ніяких димоходів в будинку, я би одразу вийшов через стіну на вулицю, але кругом пишуть, що для тяги це не ок, і треба хоча б 50-100 см вертикальної труби в приміщенні. Подивiця приклад - перше фото, труба/димохiд пiд 90 град. При 90гр. труба повинна бути "прямою" вiд пiч/котла 100-120мм. (краще для тяги) I другий вид, труба при 45гр. -це кращiй варiант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Камины на Осокорках Опубліковано: 6 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2023 В 04.09.2023 в 14:11, Maryan_bhfz сказал: що для тяги це не ок Не суттєво це впливає В 04.09.2023 в 14:11, Maryan_bhfz сказал: і треба хоча б 50-100 см вертикальної труби в приміщенні Більшість готовий камінопечей (буржуйок, камінофенів) мають два варіанти підключення - верхнє і заднє, і працюють без проблем в обох випадках В 04.09.2023 в 14:11, Maryan_bhfz сказал: мені взагалі не хочеться ніяких димоходів в будинку, я би одразу вийшов через стіну на вулицю Робіть як більше подобається 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 6 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2023 55 минут назад, Камины на Осокорках сказал: Робіть як більше подобається Дуже вам дякую за відповідь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз