Maryan_bhfz Опубліковано: 2 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2023 Власне питання в заголовку, задумався над тим, щоб поставити пічку Коза К7 в кімнаті з натяжною стелею ( димохід через стіну на вулицю). Підкажіть з власного досвіду, чи не страждає натяжна стеля над пічкою, якщо в когось так зроблено? Завчасно дякую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Камины на Осокорках Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 Не страждає. Димохід слід робити не під саму стелю, а лишити хоча б 50 см висоти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 4 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 9 минут назад, Камины на Осокорках сказал: Димохід слід робити не під саму стелю, а лишити хоча б 50 см висоти Дякую за відповідь. Так, це зрозуміло, мені взагалі не хочеться ніяких димоходів в будинку, я би одразу вийшов через стіну на вулицю, але кругом пишуть, що для тяги це не ок, і треба хоча б 50-100 см вертикальної труби в приміщенні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volkoff Опубліковано: 4 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2023 7 часов назад, Maryan_bhfz сказал: Дякую за відповідь. Так, це зрозуміло, мені взагалі не хочеться ніяких димоходів в будинку, я би одразу вийшов через стіну на вулицю, але кругом пишуть, що для тяги це не ок, і треба хоча б 50-100 см вертикальної труби в приміщенні. Подивiця приклад - перше фото, труба/димохiд пiд 90 град. При 90гр. труба повинна бути "прямою" вiд пiч/котла 100-120мм. (краще для тяги) I другий вид, труба при 45гр. -це кращiй варiант. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Камины на Осокорках Опубліковано: 6 вересня 2023 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2023 В 04.09.2023 в 14:11, Maryan_bhfz сказал: що для тяги це не ок Не суттєво це впливає В 04.09.2023 в 14:11, Maryan_bhfz сказал: і треба хоча б 50-100 см вертикальної труби в приміщенні Більшість готовий камінопечей (буржуйок, камінофенів) мають два варіанти підключення - верхнє і заднє, і працюють без проблем в обох випадках В 04.09.2023 в 14:11, Maryan_bhfz сказал: мені взагалі не хочеться ніяких димоходів в будинку, я би одразу вийшов через стіну на вулицю Робіть як більше подобається 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maryan_bhfz Опубліковано: 6 вересня 2023 Автор Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2023 55 минут назад, Камины на Осокорках сказал: Робіть як більше подобається Дуже вам дякую за відповідь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фуксія Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) В 06.09.2023 в 15:50, Камины на Осокорках сказал: Не суттєво це впливає Більшість готовий камінопечей (буржуйок, камінофенів) мають два варіанти підключення - верхнє і заднє, і працюють без проблем в обох випадках Робіть як більше подобається Чи є реальні відгуки від користувачів з горизонтальним підключенням та/чи натяжною стелею? Попередньо обрали для себе Довре Тай 35 Змінено 16 годин тому користувачем Фуксія Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз