Domikv Опубліковано: 19 березня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 19 березня 2024 В 21.10.2023 в 18:38, vladimir_vro сказал: У мене на них і телефізор і кухня висить правда там кругом два гіпса Підкажіть, як краще, кріпитись цим дюбелем через 3 листи гіпсокартону ( 2 листи зовні, відстань на профіль 50 і лист зсередини, загалом 90 мм), чи надійніше через гіпсокартонний профіль стойку, але тоді чим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 20 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2024 (змінено) 13 годин тому, Domikv сказав: Підкажіть, як краще, кріпитись цим дюбелем через 3 листи гіпсокартону ( 2 листи зовні, відстань на профіль 50 і лист зсередини, загалом 90 мм), чи надійніше через гіпсокартонний профіль стойку, але тоді чим? у мене на таких дюбелях в два гіпса весить кухня і телевізор, висять уже роки 3 ніяких проблем не помічаю. Перилка на такомуж кріпленні але в один гіпс так вийшло :о(. Одне таке кріплення тримає до 20кг тож цілком ок рішення як на мене. Інший варіант робити закладну (дерево) в середині стіни і в нього вже крутити нормальними саморізами, закладну до стоєк тиж саморязами (тільки не чорними гіпсовиви а нормальними конструктивними). Цей варіант підходить коли все робиться за раз без великих перерв між етапами як то було у мене кріпиться він ось так (картинка з одним гіпсом але з двома принцип той самий), тобто ним не потрібно проходити наскрізь усю стіну лише зовнішній шар гіпсів, і розкриття залишається в середині стіни. Відповідно вони є різні під один гіпс і під два гіпса Змінено 20 березня 2024 користувачем vladimir_vro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir_vro Опубліковано: 20 березня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 березня 2024 Для встановлення атрібен ще "пістолет" вони не дорогі і є в епіцентрі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goodzik Опубліковано: 28 травня Поділитись Опубліковано: 28 травня Доброго дня. В мене така ж ситуація... під сходинками планується кладова (закрита з дверима) + на стіну буде кріпитись перило. Чомусь газоблок 10-ка (100 мм товщина), хоч і легкий, але для фіксації перила чомусь не вселяє довіри Ідеальним варіантом чомусь бачу кладку повнотілої цегли (кладка в пів цегли, з опиранням на нижній марш і підпиранням верхнього) але чомусь є побоювання, що така кострукція не завалила сходи . Перегородку теж не хочеться "починати" з підлоги/фундаменту, бо нижній марш буде повністю "закритий", чого б не дуже хотілось. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрій Миколайович Опубліковано: В четвер в 12:06 Поділитись Опубліковано: В четвер в 12:06 Чому не хочете закрити гіпсокартоном? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
goodzik Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому В 12.06.2025 в 15:06, Андрій Миколайович сказал: Чому не хочете закрити гіпсокартоном? Планував кріпити до цієї стіни перило. Звістно що на перилах кататись ніхто не буде, але маю сумніви що тримабчись тільки за гіпсокартонну стіну перило довго не проживе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз