allanek Опубліковано: 14 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2024 (змінено) 56 хвилин тому, irina1969 сказав: да не питання, якщо ТС не проти....150 серія повчальної саги " косяки мого будинку"🤣 Іра, я не про косяки питала, а як ти собі уявляєш верхнє освітлення спальні. Але добре, що поділилась. Те, що ти пишеш, то слушні зауваження. 56 хвилин тому, irina1969 сказав: я м"яко кажучі не прихильниця верхнього світла в спальні, В мене в спальнях є світильники (люстри) в якості загального верхнього освітлення. Вмикається вкрай рідко. Але , як інтер'єрне рішення, крім утилітарного, має право на життя, іноді воно ще і необхідно. 56 хвилин тому, irina1969 сказав: що можна зробити освітлення зсередини яке вмикається зовні, Так і зроблено. 58 хвилин тому, sonechko.zp сказав: Але хочу вам пояснити, що я більш візуалізатор, а не дизайнер. І в обох роботах мені довелося самій вигадуваті ті чи інші рішення) Мені сподобалась загальна картинка, але до деталей виникають питання. Мабуть тому, що щось проходила з того, що бачу в вас. Відкриті полиці- нізащо. Чому? Тому що знаю, яка морока прибирати оті дрібниці з полиць , щоб витерти пил. З книжковими відкритими полицями згодна і маю їх. Пилосос легко впорається там. А ось ті кутові відкриті, що бачу на вашій візуалізації, в думках прибрала одразу. Освітлення біля ліжка. Трек, то гарне рішення. Трекові світильники мають направлене світло та не дратують тим, що б'ють в очі чи, взагалі, дають багато зайвого світла, яке руйнує відчуття затишку в спальні. А от світильники, що звисають зі стелі ( з другого боку ліжка), то рішення, що полюбляють дизайнери. Виглядає воно гарно, але всі, кого знаю з таким освітленням, кажуть, що не робили б цього знову. Воно ніяк не регулюється, та може бити в очі. Змінено 14 січня 2024 користувачем allanek 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз