Shaman2 Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 (змінено) Усім привіт. Маю деяку проблему, може мені щось порадите, так як я не спец в сантехніці. Маю ось таку ванну лючок і тумбочка з умивальником зліва, а справа стіралка і ось так під ванною: На фото міняю стіралку, тому до шланга тимчасово нічого не підключено. Рік тому під ванною був підключений злив з вани ось так: Але проблема в тому що оцей чавунний вхід в каналізацію зроблений донизу (тобто якщо за стінкою в туалеті змивати воду то частково вода може зявитись в зливі під ванною, правда небагато. А добрався я тоді до цього вузла тому що між цим чавунним взодом і резинкою почала капати вода. Перша ідея була зробити ось так, щоб додатково протянути злив від стіралки: Але мені це тоді не дуже сподобалось і переробив ось так: Пока ніде дічого не тече, злив з ванни працює добре. Але є проблема з запахом, особливо коли починала вмикатись стіралка, злив якої був підключений до цього гофро-шланга що на другому фото. Тому моє питання пока я не підключив сюди нову стіралку можливо мені якось потрібно переробити цей вузол, проблема в тому що я немаю повного доступу під ванну (1 фото), ось і запитую в Вас як мені зробити правильно? Змінено 6 січня 2024 користувачем Shaman2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaman2 Опубліковано: 6 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 І ще додаткове питання: я придбав ось такий перехідник для зєднування шлангів: Але вхід, що на другому фото і вихід зі стіралки однакові по диаметру, в них можно засунути тільки верхню частину цього перехідника. Це я верх ногами поставив гофру-подовжувач чи є ще якісь особливості? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2024 7 часов назад, Shaman2 сказал: я придбав ось такий перехідник для зєднування шлангів: Если там внутри сквозное отверстие, то это переходник с большего на меньший диаметр. По выкрутасам выше на фото, завтра буду думать, ибо с бодуна (звыняйте)🥃🍾 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 19 годин тому, Shaman2 сказав: злив з ванни працює добре. Але є проблема з запахом Гідрозатвор скрутіть зі шлангу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaman2 Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 8 часов назад, normal сказал: Гідрозатвор скрутіть зі шлангу З якого саме? Тому що в ванні є свій гідрозатвор, а подовжувач до стіралки лежить на полу від ванною, він і так нижче зливу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
normal Опубліковано: 7 січня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 Ви інструкцію підключення стіралки до каналізації хоть дивились? У ванни свій гідрозатвор, що його використовувати для стіралки, треба і ії підключати раніше гідрозатвору вани, а у вас окреме підключення (після), значить і окремий гідрозатвор потрібен, як мінімум шланг у бублік позаду стіралки я зкручував і працювало Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaman2 Опубліковано: 7 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 7 січня 2024 3 часа назад, normal сказал: Ви інструкцію підключення стіралки до каналізації хоть дивились? У ванни свій гідрозатвор, що його використовувати для стіралки, треба і ії підключати раніше гідрозатвору вани, а у вас окреме підключення (після), значить і окремий гідрозатвор потрібен, як мінімум шланг у бублік позаду стіралки я зкручував і працювало Я так зрозумів що якщо потрібно зробити щось типу горизонтальної букви S, тобто шланг зі стіралки йде вгору (на свое кріплення на задній стінці), потім опустити донизу і знову підняти вверх і знову вниз вже в злив? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shaman2 Опубліковано: 8 січня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2024 В 06.01.2024 в 22:06, DimaF сказал: Если там внутри сквозное отверстие, то это переходник с большего на меньший диаметр. По выкрутасам выше на фото, завтра буду думать, ибо с бодуна (звыняйте)🥃🍾 От більший нікуда і не підходить, ні в стіралку, ні в подовжувач. Може з іншого кінця шлангу подовжувача більший диаметр (питаю наперед бо недуже просто до нього дотягнутись під ванною) і його потрібно поміняти навпаки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз