igorrius Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 35 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: А говорил "паяльник слабый"😁 так то ж другой Змінено 2 години тому користувачем igorrius 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maniac26 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 47 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Я про резюк , який в істок стоїть, він як я зрозумів обмежує струм мосфета через компаратор шим По ньому в любому випадку пульсації будуть, як тут струм виміряти... Може тільки по якомусь алгоритму. Та й ставити по гарячій стороні - така собі думка. Коли в ланцюзі навантаження - то є добра справа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Я конкретно про той скріншот і про даташит на то чудо... Нє панімаю о чьом ви... але здогадуюсь. Хіба там нема конденсатора далі... А, нема... Я взагалі мало чого панімаю в роботі шим мікрух. І з гугл перекладом читаю даташити, інколи, коли припече. Так шо не пинайте сильно.😑 Змінено 2 години тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
maniac26 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому Та схема нагадує звичайний вайпер. Але як там струм у вторинному ланцюгу регулювати - хз. Краще як у Кіріченко - через шунт. Тільки він любить в паралель напаювати смд, а мені подобаються старі радянськи. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) Я нічого не вигадую як і виробники БЖ - є по даташиту мікрухи контроль перевантаження - його реалізовують. А як воно працює то інше питання. І не до чого тут струм у вторинному ланцюгу. Воно обмежує потужність в колі мосфета... Ви за КірічБлог(?) То там і не всі шим таке зможуть, мабуть. Там в нього прив'язка до овервольтаж чи оверповер захисту реалізована. Мені байдуже, чесно. Я пару платок купив в нього і радий шо працює. Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз