Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

BMS

Serg_Nikol

Рекомендовані повідомлення

35 минут назад, SantehnikPPR100 сказал:

А говорил "паяльник слабый"😁

так то ж другой  

78E64149-EAFF-423E-9B18-D39F820DA4DF.jpeg

Змінено користувачем igorrius
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

47 минут назад, SantehnikPPR100 сказал:

Я про резюк , який в істок стоїть, він як я зрозумів обмежує струм мосфета через компаратор шим

По ньому в любому випадку пульсації будуть, як тут струм виміряти... Може тільки по якомусь алгоритму. Та й ставити по гарячій стороні - така собі думка. Коли в ланцюзі навантаження - то є добра справа.

Посилання на коментар

Я конкретно про той скріншот і про даташит на то чудо... Нє панімаю о чьом ви... але здогадуюсь. Хіба там нема конденсатора далі... А, нема...

Я взагалі мало чого панімаю в роботі шим мікрух. І з гугл перекладом читаю даташити, інколи, коли припече. Так шо не пинайте сильно.😑

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

Та схема нагадує звичайний вайпер. Але як там струм у вторинному ланцюгу регулювати - хз. Краще як у Кіріченко - через шунт. Тільки він любить в паралель напаювати смд, а мені подобаються старі радянськи.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Я нічого не вигадую як і виробники БЖ - є по даташиту мікрухи контроль перевантаження - його реалізовують. А як воно працює то інше питання.

І не до чого тут струм у вторинному ланцюгу. Воно обмежує потужність в колі мосфета...

Ви за КірічБлог(?) То там і не всі шим таке зможуть, мабуть. Там в нього прив'язка до овервольтаж чи оверповер захисту реалізована. Мені байдуже, чесно. Я пару платок купив в нього і радий шо працює.

Змінено користувачем SantehnikPPR100
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...