rakoezd Опубліковано: 24 липня 2024 Поділитись Опубліковано: 24 липня 2024 Ищу бюджетный классический из металлопрофиля домик для колодца с корбой. Пример во вложении. Нужна доставка в с. Евминка (посмотреть на карте) и установка. Устанавливать нужно на метровое кольцо (вторая картинка), поэтому в зависимости от конструкции домика, возможно нужна будет еще и бетонная плита. Предложений в интернете достаточно, но почему-то не в нашей локации 😕 Если кто-то занимается подобным в наших краях, откликнитесь 📣 Ну или знающие таких, поделитесь в личку контактами, пожалуйста 🍺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rakoezd Опубліковано: 20 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 Не актуально. Можно удалять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 А почему бы не поделиться результатом своих изысканий? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 21 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2024 15 годин тому, Фрай сказав: А почему бы не поделиться результатом своих изысканий? І я шукаю у Київській обл, тре два та й ще з ковкою. Немає у нас таких......... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rakoezd Опубліковано: 22 серпня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2024 23 часа назад, naupv сказал: І я шукаю у Київській обл, тре два та й ще з ковкою. Немає у нас таких......... Отож. І я не знайшов І вода дуже впала. Відро тільки лежачи на половину набирається То ж забив на цю ідею до кращих часів. А поки власноруч зробив ляду, щоб сміття не падало. Як вода підніметься, фахівці знайдуться, і натхнення буде, то можливо повернусь до цього питання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз