90BCO Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 32 минуты назад, sanyas15 сказал: А чи точно так буде помітний та важливий опір кабеля 35мм кв при довжині 40-50см? Ні, не переймайтесь. В мене три Фелісіті (як і у Вас) з,єднані з Деею через стіну, на її DC- клемнику. Усі кабелі - 35мм кв, по півтора метри десь... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 40 хвилин тому, 90BCO сказав: Фелісіті Спостерігаю за кількома АКБ Фелісіті, після SOC100% вони начебто переходять в плаваючий режим 99%, але при цьому крадуть електрику аж 200w. Питання: там вбудовані майнери, як їх відключити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, yur43 сказав: Спостерігаю за кількома АКБ Фелісіті, після SOC100% вони начебто переходять в плаваючий режим 99%, але при цьому крадуть електрику аж 200w. Питання: там вбудовані майнери, як їх відключити? як визначили вкрадену потужність? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 минуту назад, yur43 сказал: Спостерігаю за кількома АКБ Фелісіті, після SOC100% вони начебто переходять в плаваючий режим 99%, але при цьому крадуть електрику аж 200w. Питання: там вбудовані майнери, як їх відключити? Мені ліньки до них було конектитись, але вельмишановний @sanyas15 вже це робив, може розкаже ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: як визначили вкрадену потужність? Гроші кудись зникають ((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: як визначили вкрадену потужність? Solis показує досить точно потужність, на відміну від інших залізяк. Змінено 2 години тому користувачем yur43 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 3 хвилини тому, yur43 сказав: Solis показує досить точно потужність, на відміну від інших залізяк. цікаво те що інші залізяки не крадуть стільки енергії з підключеними акб самі по собі акб ж не крадуть енергію, без інвертору. Змінено 2 години тому користувачем Александр Аврамчук Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 минуты назад, Александр Аврамчук сказал: цікаво те що інші залізяки не крадуть стільки енергії з підключеними акб самі по собі акб ж не крадуть енергію, без інвертору. Хіба сонце не компенсує Вам оті страшні втрати ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 24 хвилини тому, Александр Аврамчук сказав: самі по собі акб ж не крадуть енергію, без інвертору. поцікавтесь принципом роботи пасивних балансирів, вони перетворюють надлишкову енергію в тепло. Але зазвичай вони на 0,3А при 55v це 16,5w. Сама БМС ще може споживати 2-3w, а у Фелісіті аж 200. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, 90BCO сказав: В мене три Фелісіті (як і у Вас) В мене немає жодного Фелісіті... В мене дві самостійні збірки на інверторних БМС. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 56 хвилин тому, 90BCO сказав: Хіба сонце не компенсує Вам оті страшні втрати ? До якого органу звертатись зі скаргами на незадовільну роботу сонця? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 минут назад, sanyas15 сказал: В мене немає жодного Фелісіті... В мене дві самостійні збірки на інверторних БМС. Я вибачаюсь, зплутав Вас с іншим форумчанином, теж спілкувались в ЛС... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 7 хвилин тому, yur43 сказав: До якого органу звертатись до мозку)))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 47 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 47 хвилин тому 1 годину тому, yur43 сказав: поцікавтесь принципом роботи пасивних балансирів, вони перетворюють надлишкову енергію в тепло. Але зазвичай вони на 0,3А при 55v це 16,5w. Сама БМС ще може споживати 2-3w, а у Фелісіті аж 200. не факт, що цифра 200 коректна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз