SAN67 Опубліковано: В п'ятницю в 09:51 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 09:51 1 час назад, Savcha сказал: Зупиніться з переробкою санвузлів - з кожною порадою та переробкою стає тільки гірше. %) Так я не Вам предлагаю варианты. Я думаю ТС сам решит какой вариант хуже, а какой лучше. 1 час назад, vadimv сказал: Хіба що умивальник під вікном виглядає сумнівно... Может и так, но куда его поставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В п'ятницю в 10:04 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:04 12 хвилин тому, SAN67 сказав: Может и так, но куда его поставить? Та можно и так оставить, если наклеить зеркальную пленку на окно ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: В п'ятницю в 10:29 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:29 1 година тому, Maryan_bhfz сказав: А якщо біде замінити гігієнічним душем, то і умивальник під вікно не треба буде ставити А якщо гігієнічний душ замінити вологими серветками, то і він не потрібен) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BugS Опубліковано: В п'ятницю в 10:38 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 10:38 Прибрати той незрозумілий виступ в дитячій та зробити в спальні шафу на всю стіну, телевізора вбудувати в шафу. Ліжко відцентрувати щоб залишилось по 65 см проходу з кожного боку ліжка. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз