vkskif5 Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня Ищу мастера для проекта, заказа и сборки кухни, прихожей, двух стенок, + есть мои прорисовки +- мастер со скидками от 15% на вияре, кроносе, ... предложения в личку плиз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня 4 години тому, vkskif5 сказав: Ищу мастера для проекта, заказа и сборки кухни, прихожей, двух стенок, + есть мои прорисовки +- мастер со скидками от 15% на вияре, кроносе, ... предложения в личку плиз. Ви місяць тому створювали таку саму тему. Вам скидували номер. .і ?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 14 січня Поділитись Опубліковано: 14 січня Дорага (с) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 14.01.2025 в 19:30, murava сказав: Дорага (с) ну цей раз об ява пропростіше в цілому)) і місяць на зад людина ждала з нетерпінням))) Ищу мебельщика Требуется сделать - кухня, прихожая, шкафы, 2-е стенки Замер, проект для вияр (нужен заказ со скидкой на ВИЯР от 15%), собрать Пишите в личку контакты и % от стоимости материалов за работу (стоимость услуг) , ссылку на портфолио (реализованые проекты - желательно) ? Жду с нетерпением! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня Ніхто не хоче робити за пару копійок, бо там головне не знижка, а конструкторська робота по підготовці деталей в порізку. Якщо є готовий проект в файлі, я сам йому можу замовити порізку на любій філії віяру зі знижкою, куди як більшою за 15%. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 18 січня Поділитись Опубліковано: 18 січня 1 година тому, murava сказав: Ніхто не хоче робити за пару копійок, бо там головне не знижка, а конструкторська робота по підготовці деталей в порізку. Якщо є готовий проект в файлі, я сам йому можу замовити порізку на любій філії віяру зі знижкою, куди як більшою за 15%. В нього прорисовки)якби в нього була деталіровка, він би й сам замовив. І зібрав ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня Що за чучело дизлайки роздає? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 21 січня Поділитись Опубліковано: 21 січня 3 минуты назад, murava сказал: Що за чучело дизлайки роздає? Тю, ви що наблюдателя не знаете?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 22 години тому, murava сказав: Що за чучело дизлайки роздає? Рідний брат Євгенія ниряна)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 26 січня Поділитись Опубліковано: 26 січня Вот это пропиарили так пропиарили... Вторичный продукт о таком и не мечтал.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 27 січня Поділитись Опубліковано: 27 січня 26.01.2025 в 10:49, Leon26 сказав: Вот это пропиарили так пропиарили... Вторичный продукт о таком и не мечтал.. Хто кому вторинний я не знаю. Бачу лиш двох ущербних,які роками діти ставлять так от просто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз