amg777 Опубліковано: 27 лютого Поділитись Опубліковано: 27 лютого (змінено) Починав робити ремонт в квартирі в вересні 22 року. Зробив дизайн-проект і почав шукати компанію яка його реалізує. Знайшов по рекламі і гарним відгукам компанію ALP ремонт, яка в той час розпочинала свою діяльність в Києві. ( Самі вони зі Львова). Дуже гарно зробили мені кошторис, приїхав менеджер Влад (який виявився потім і прорабом) підписали договір і вдарили по рукам. Почали працювати. Спочатку вони розставили по всій квартирі камери. Типу для хазяїна який дуже любить все контролювати і для того щоб робітники не крали інструменти і матеріали. Ок. Камери поставили але вони не заробили у них чомусь. Ок, зняли. Дальі почали виставляти мені разунки за будівельні матеріали. Я одразу просив щоб ціна була не вище Епіцентру (часу не було шукати де дешевше самому, орієнтувався на вартість Епіцентру). Дають мені рахунки , вартість не вище, приблизно така ж сама. Але доставка вища за епіцентр разів у 5. Ок, нехай буде. Далі мої представники приїздять на обєкт без попередження і бачать як з квартири виносяться мішки Ротбанду і складаються у бус. Я запитую у Влада що це таке. І чому матеріал, який я купив і за який заплатив вивозиться з обєкту. Він дуже швидко викрутився сказавши що ЦЕ НЕ МІЙ МАТЕРІАЛ , а цей матеріал для іншої квартри і у мене , виявляється, був склад матеріалів. Почали рахувати кількість мішків пустих з під використаних матеріалів, які не встигли викинути- не хватає саме 26 мішків які були винесені. Був скандал але вони замяли все повернувши все. Ок. Роблять потолок, підшивають гіпсокартоном,на 75 квадратів квартири 43 листи гіпсокартону виявляються зайвими. Забирають зайве вертають гроші. І такі косяки по всьому. Саме на матеріалах намагались зробити хімію. Приходять люди які робити повинні стіни декоративкою називають ціну у 1,5 рази вище ринкової. Я відмовляю, він мене відводить і на вухо каже що давайте ми робимо дешевше , але ви не кажіть що ми робили , бо ми повинні прорабу дати його частку. Акти виконаних робіт не дають, ніяких документів про сплату теж. Перестав давати гроші за виконані роботи, тількі після цього отримав розписку за отримані гроші і акти виконаних робіт. Почали робити стяжку підлоги -перекос рівня підлоги у 2,5 саниметри. І вилізло вже після того як почали встановщики дверей ставити плінтуси. Те ж саме стосується і криво покладеної плитки. Плитку , яку вони поклали криво вони вирізали і виправили. Тут питань немає, але після того , як я відмовився платити за таке "укладання" плитки. Але все , що стосується стяжки та ламінату, виправляти відмовились. Да і вже було пізно виправляти щось, тому що плінтуса були поклеєні (до речі плінтуса ставили монтажники з Родосу, де я іх і купляв). і зривати іх і переробляти вже не було бажання і сил. До речі прораби за півроку ремонту мінялись тричі. Те ж саме і з майстрами. Починає один, потім він уходить з якоїсь причини доробляє інший. Не доплатив ім 40 тисяч за стяжку підлоги, криво покладену на підлогу плитку, і тк далі. По домовленості з прорабом. Йому все показав і розказав. Він зі мною погодився, що за такую роботу і зіпсовані матеріали я не повинен платити. До речі гарантії, яку вони дають строком на 5 (пять) років вони не дотримуються. Звернувся до них по гарантії тому що повідпадала штукатурка на відкосах через рік - мені відмовили. Отакі горе-робітники. Будьте уважні у виборі компанії, яка буде робити ремонт. Фото робіт додаю. І таких фото безліч PS. Чому зараз написав цей пост, хоча пройшло вже 2 роки. Звернувся до них з приводу гарантійних зобовязань тому що почали лущитись відкоси. Вони мені відмовили , мотивувавши це тим , що я не доплатив ім 40 тис грошей. Чому не доплатив-написав вище. Але за відкоси , я заплатив згідно актів виконаних робіт і виставлених мені рахунків. У гарантії мені було відмовлено. Стан відкосів-на фото. Щодо дотримання гарантій я знаю свої права і їх обовязки по підписаному договору. Тому буду писати претензію з додаванням всіх підтверджуючих паперів і вимагати виконання гарантійних зобовязань. Зараз якраз юристи складають таку претензію. Відмовлять-буду звертатись до суду. Матеріалів у мене достатньо. також додаю переписку з людиною, яку вони делегували "вирішувати" зі мною питання по гарантії. Змінено 28 лютого користувачем amg777 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого Після того,як в тебе крадуть матеріали далі працювати з надією на що?) Що все буде добре? Це ще ви не знаєте й половини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 4 години тому, МаТраС сказав: Після того,як в тебе крадуть матеріали далі працювати з надією на що?) Що все буде добре? Це ще ви не знаєте й половини. Ну після того як вони були спіймані я став ще більш уважним. І де можна було поставив свої камери і контролював ретельно розхід матеріалу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2 хвилини тому, amg777 сказав: Ну після того як вони були спіймані я став ще більш уважним. І де можна було поставив свої камери і контролював ретельно розхід матеріалу. треба було гнати їх, як варіант викликати поліцію але незнаю як це можна доказати що вивозили Ваш матеріал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 1 хвилину тому, Dr.Yura сказав: треба було гнати їх, як варіант викликати поліцію але незнаю як це можна доказати що вивозили Ваш матеріал. Гнати-згоден. Але не хотів шукати знов когось і переривати роботи, бо були строки по закінченню Але зарубку собі зробив , щодо їх порядності Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 28 лютого Поділитись Опубліковано: 28 лютого (змінено) 1 годину тому, amg777 сказав: Гнати-згоден. Але не хотів шукати знов когось і переривати роботи, бо були строки по закінченню Але зарубку собі зробив , щодо їх порядності Ви так кажете ,наче у вас штраф 10000 баксів за строки по закінченню. Потратити гроші на камери, убивати купу часу на перегляд, контролювати кожен крок..і по факту знову таки купа косяків Змінено 28 лютого користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 28 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 16 хвилин тому, МаТраС сказав: Ви так кажете ,наче у вас штраф 10000 баксів за строки по закінченню. Потратити гроші на камери, убивати купу часу на перегляд, контролювати кожен крок..і по факту знову таки купа косяків в камери дивився не я. Контролювати час був. З приводу строків - так, треба було швидко. А міняти контрору і шукати тих хто буде дороблювати не хотів. Дорожче стане Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 3 березня Поділитись Опубліковано: 3 березня Хм. В 2019 році вони мені утеплювали цілий під'їзд в багатоповерхівці (домовлявся я, скидалися всі сусіди) . Все гарно зробили, буквально пару днів під ключ, і досить недорого. Станом на сьогодні проблем нема. Але вони тоді тільки утепленням займалися, а не всім підряд. Хоча я не дивуюсь що з ростом компанії відбувається геометричний ріст косяків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
amg777 Опубліковано: 3 березня Автор Поділитись Опубліковано: 3 березня 3 хвилини тому, vovarpd сказав: Хм. В 2019 році вони мені утеплювали цілий під'їзд в багатоповерхівці (домовлявся я, скидалися всі сусіди) . Все гарно зробили, буквально пару днів під ключ, і досить недорого. Станом на сьогодні проблем нема. Але вони тоді тільки утепленням займалися, а не всім підряд. Хоча я не дивуюсь що з ростом компанії відбувається геометричний ріст косяків. У мене вони починали непогано теж. Все подобалось. До першого виносу будматеріалів. Потім почав більш ретельно за ними дивитись і почав помічати косяки. При тому, прораб забороняв спілкуватись з робочими. От прямо я повинен приходити і все робити мовчки. А я люблю спитати, приймати участь в процесі. І головне питання чи всім вони задоволені, бо немотивовані робочі зроблять відомо з якою якістю все. А з середини ремонту коли почались мінятись робочі і прораби все пішло косяком. Один робить, другий доробляє. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз