sim Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня (змінено) Доброго дня, допоможіть розкласти в голові планування кухні. Наче 10,5м2 і не мало, але через вентканал та вихід на балкон для маневрів місця немає. Задачка, впихнути кудись вбудований холодильник та поставити колону з духовкою та мікрохвильовкою. Варіанти: 1. Біля виходу на балкон ,там 140см 2. За дверима, там 62см (двері приберуться) Тобто, поміщається скрізь. Хочу порад практиків, де зручніше та доречніше буде виглядати. Змінено 21 березня користувачем sim Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simpapula Опубліковано: 21 березня Поділитись Опубліковано: 21 березня За дверима - логічніше, хоча буде не дуже зручно бігати через проєм дверей. А які стіл і стільці ви плануєте поставити? Варто їх намалювати в масштабі на плані, щоб було видно, де місце залишиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sim Опубліковано: 21 березня Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня Мені за дверима теж більше подобається, але не знаю, як буде виглядати, коли з коридора входиш мимо холодильника та духовки. Про стіл взагалі поки не думали, якийсь буде. І розумію, що логічніше його ставити в кутку аніж в проході Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sim Опубліковано: 21 березня Автор Поділитись Опубліковано: 21 березня Щось типу такого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
voglya Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня Перенавісьте двері в кухню. Як не плутаю, двері повинні відкриватись в сторону евакуаційного виходу, тобто в коридор. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sim Опубліковано: 22 березня Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 7 часов назад, voglya сказал: Перенавісьте двері в кухню. Як не плутаю, двері повинні відкриватись в сторону евакуаційного виходу, тобто в Дверей взагалі не буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simpapula Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня 20 часов назад, sim сказал: Мені за дверима теж більше подобається, але не знаю, як буде виглядати, коли з коридора входиш мимо холодильника та духовки. Про стіл взагалі поки не думали, якийсь буде. І розумію, що логічніше його ставити в кутку аніж в проході Так, стол у кутку буде зручніше. Не будете чіплятися за стільці, коли готуєте. Мені здається, що ви швидко звикнете до холодильника на проході. Бо буває по-всілякому у людей, і всі звикають. В одних моїх друзів холодильник у коридорі, в інших - на балконі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sim Опубліковано: 22 березня Автор Поділитись Опубліковано: 22 березня 3 часа назад, Simpapula сказал: Так, стол у кутку буде зручніше. Не будете чіплятися за стільці, коли готуєте. Мені здається, що ви швидко звикнете до холодильника на проході. Бо буває по-всілякому у людей, і всі звикають. В одних моїх друзів холодильник у коридорі, в інших - на балконі. Дякую, не хотілось би так критично, щоб виносити за межі кухні. Хочеться більш сучасно , вбудований та щоб гармонічно вписувався. Залишилося зрозуміти, де саме так буде виглядати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз