Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Кухня з вентшахтою та виходом на балкон, планування

sim

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, допоможіть розкласти в голові планування кухні. Наче 10,5м2 і не мало, але через вентканал та вихід на балкон для маневрів місця немає.

Задачка, впихнути кудись вбудований холодильник та поставити колону з духовкою та мікрохвильовкою.

Варіанти:

1. Біля виходу на балкон ,там 140см

2. За дверима, там 62см (двері приберуться)

Тобто, поміщається скрізь. Хочу порад практиків, де зручніше та доречніше буде виглядати. 

20250311_160650.jpg

20250321_141823.jpg

20250321_141804.jpg

Змінено користувачем sim
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

За дверима - логічніше, хоча буде не дуже зручно бігати через проєм дверей. А які стіл і стільці ви плануєте поставити? Варто їх намалювати в масштабі на плані, щоб було видно, де місце залишиться.

Посилання на коментар

Мені за дверима теж більше подобається,  але не знаю, як буде виглядати, коли з коридора входиш мимо холодильника та духовки. 

Про стіл взагалі поки не думали, якийсь буде. І розумію,  що логічніше його ставити в кутку аніж в проході

Посилання на коментар

Перенавісьте двері в кухню. Як не плутаю, двері повинні відкриватись в сторону евакуаційного виходу, тобто в коридор.

Посилання на коментар

7 часов назад, voglya сказал:

Перенавісьте двері в кухню. Як не плутаю, двері повинні відкриватись в сторону евакуаційного виходу, тобто в 

Дверей взагалі не буде 

Посилання на коментар

20 часов назад, sim сказал:

Мені за дверима теж більше подобається,  але не знаю, як буде виглядати, коли з коридора входиш мимо холодильника та духовки. 

Про стіл взагалі поки не думали, якийсь буде. І розумію,  що логічніше його ставити в кутку аніж в проході

Так, стол у кутку буде зручніше. Не будете чіплятися за стільці, коли готуєте.

Мені здається, що ви швидко звикнете до холодильника на проході. Бо буває по-всілякому у людей, і всі звикають. В одних моїх друзів холодильник у коридорі, в інших - на балконі.

Посилання на коментар

3 часа назад, Simpapula сказал:

Так, стол у кутку буде зручніше. Не будете чіплятися за стільці, коли готуєте.

Мені здається, що ви швидко звикнете до холодильника на проході. Бо буває по-всілякому у людей, і всі звикають. В одних моїх друзів холодильник у коридорі, в інших - на балконі.

Дякую, не хотілось би так критично, щоб виносити за межі кухні. Хочеться більш сучасно , вбудований та щоб гармонічно вписувався.  Залишилося зрозуміти, де саме так буде виглядати

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...