gaset Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня (змінено) Добрий день. Маю двоповерхову терасу. Нижня терса трохи більше нижньої. Мені потрібно над верхньою та над відкритою частиною нижньої тераси зробити дах (приклад нижче). Зверніть увагу, що рівні 1 та 2 знаходяться на різних висотах (1 - вище). Над другим поверхом, щоб не зменшувати висоту поверха, я так думаю, логічно зробити дах, як на фото нижче або як у шпаківні (2 скати). На вершому поверсі, схематично я собі уявляю це як на фото нижче. Але я хочу щоб з передньої сторони балкона теж ще був скат. Тобто скат буде по периметру балкона. За рахунок того, що рівні 1 та 2 на різних висотах, то я не можу зістикувати два дашки. Чи не прив'язувати іх між собою? Потрібні поради, тих хто в темі, як краще зробити. Зазделегідь дякую. Змінено 24 березня користувачем gaset Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MAESTRO DNEPR Опубліковано: 24 березня Поділитись Опубліковано: 24 березня Dah)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gaset Опубліковано: 24 березня Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 12 минут назад, MAESTRO DNEPR сказал: Dah)) Дай п'ять:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Світлана Слива Опубліковано: 9 квітня Поділитись Опубліковано: 9 квітня Проект трохи цікавий, це під замовлення чи правили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
#roofinspector Опубліковано: 10 квітня Поділитись Опубліковано: 10 квітня Дуже багато тексту, різнорідних ілюстрацій та важко розібрати що саме вам треба з цього, якщо чесно. Тож порадити наразі можу: сформуйте чітке питання та це дуже збільшить шанси отримання цінної інформації та допомоги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 13 квітня Поділитись Опубліковано: 13 квітня 10.04.2025 в 06:42, #roofinspector сказав: Дуже багато тексту, різнорідних ілюстрацій та важко розібрати що саме вам треба з цього, якщо чесно. Тож порадити наразі можу: сформуйте чітке питання та це дуже збільшить шанси отримання цінної інформації та допомоги Автор нмд хоче накрити тераси, і верхню і частково нижню (її відкриту частину) зі збереженням рівня карнизу по всьому периметру як на першому поверсі, так і на другому. Автор інтуїтивно має сумніви щодо виконання цієї забаганки на першому поверсі через те, що хоче замкнути покрівлею над нижньою терасою y весь периметр верхнього деку, а там з двох сторін різні нахили і різні рівні примикання покрівлі до стіни. Автор стосовно другого поверху не має сумнівів, але хоче вибрати з двох варіантів ("врізати" бажану покрівлю верхньої тераси в існуючий основний дах або "двухскатку" або "вальму"). для більш чіткого формулювання я б порадив автору зробити пророблений ескіз у спеціаліста, щоб конструктивно обговорювати подальшу реалізацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз