Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Двоповерхова тераса - проект даху

gaset

Рекомендовані повідомлення

Добрий день. Маю двоповерхову терасу. Нижня терса трохи більше нижньої. Мені потрібно над верхньою та над відкритою частиною нижньої тераси зробити дах (приклад нижче). Зверніть увагу, що рівні 1 та 2 знаходяться на різних висотах (1 - вище).

Original.png

Над другим поверхом, щоб не зменшувати висоту поверха, я так думаю, логічно зробити дах, як на фото нижче або як у шпаківні (2 скати).

1.jpg

На вершому поверсі, схематично я собі уявляю це як на фото нижче. Але я хочу щоб з передньої сторони балкона теж ще був скат. Тобто скат буде по периметру балкона. За рахунок того, що рівні 1 та 2 на різних висотах, то я не можу зістикувати два дашки. Чи не прив'язувати іх між собою?

2.png

Потрібні поради, тих хто в темі, як краще зробити. Зазделегідь дякую.

Змінено користувачем gaset
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• gaset змінив заголовок на Двоповерхова тераса - проект даху
  • 3 тижні потому...

Дуже багато тексту, різнорідних ілюстрацій та важко розібрати що саме вам треба з цього, якщо чесно.

Тож порадити наразі можу: сформуйте чітке питання та це дуже збільшить шанси отримання цінної інформації та допомоги 

Посилання на коментар

10.04.2025 в 06:42, #roofinspector сказав:

Дуже багато тексту, різнорідних ілюстрацій та важко розібрати що саме вам треба з цього, якщо чесно.

Тож порадити наразі можу: сформуйте чітке питання та це дуже збільшить шанси отримання цінної інформації та допомоги 

Автор нмд хоче накрити тераси, і верхню і частково нижню (її відкриту частину) зі збереженням рівня карнизу по всьому периметру як на першому поверсі, так і на другому. 

Автор інтуїтивно має сумніви щодо виконання цієї забаганки на першому поверсі через те, що хоче замкнути покрівлею над нижньою терасою y весь периметр верхнього деку, а там з двох сторін різні нахили і різні рівні примикання покрівлі до стіни.

Автор стосовно другого поверху не має сумнівів, але хоче вибрати з двох варіантів ("врізати" бажану покрівлю верхньої тераси в існуючий основний дах або "двухскатку" або "вальму").

для більш чіткого формулювання я б порадив автору зробити пророблений ескіз у спеціаліста, щоб конструктивно обговорювати подальшу реалізацію.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...