standov Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) Планую робити криту (не склену) терассу/альтанку/зону відпочинку. Чорнова підлога планується бетонна плита і відповідно думаю чим її простіше фінішувати. Був план "епоксидна підлога", але не маю жодного практичного досвіду з нею, як поводить себе в таких сценаріях, яку краще, на скільки практична в використанні (слизькість, простота прибирання і тп). На що варто звернути увагу? Може ще ж якісь варіанти окрім плитки з серії "не дорого і не страшно"? Змінено 6 квітня користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lastandr Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня https://www.google.com/search?q=террасная+доска+из+композита&newwindow=1&sca_esv=cc17e54ac3639420&sxsrf=AHTn8zpEBwhbsOtl_wyYdFKN820SrAX3wg%3A1743436128149&ei=YLnqZ8jZCKrPwPAPyaPukAI&oq=терасная+доска+из+&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 6 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 6 квітня 3 часа назад, lastandr сказал: https://www.google.com/search?q=террасная+доска+из+композита&newwindow=1&sca_esv=cc17e54ac3639420&sxsrf=AHTn8zpEBwhbsOtl_wyYdFKN820SrAX3wg%3A1743436128149&ei=YLnqZ8jZCKrPwPAPyaPukAI&oq=терасная+доска+из+&gs_lp=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&sclient=gws-wiz-serp Якби я в цьому місці планував дпк - я би не робив бетон, питання про оздоблення (поктиття) *бетонної* підлоги. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 10 годин тому, standov сказав: Планую робити криту (не склену) терассу/альтанку/зону відпочинку. Чорнова підлога планується бетонна плита і відповідно думаю чим її простіше фінішувати. Був план "епоксидна підлога", але не маю жодного практичного досвіду з нею, як поводить себе в таких сценаріях, яку краще, на скільки практична в використанні (слизькість, простота прибирання і тп). На що варто звернути увагу? Може ще ж якісь варіанти окрім плитки з серії "не дорого і не страшно"? Со своего опыта Я себе сделал эпоксидные пол в гараже. Это очень практично и удобно. Для гаража. Разлитое масло/ бензин/ что угодно - без проблем. Но очень скользко (я ставил мотоциклы). Потому потом сделал еще слой с кварцевым песком. Имхо для террасы с песком будет не очень. А без песка при любой жидкости это лед. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня микроцемент вариант? себе сделал покрытие бетонной плиты террасы и отмостки из натурального камня, уже года 3 прошло, от бетона не отстреливает. пока так, дальше будет видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 14 часов назад, standov сказал: Може ще ж якісь варіанти окрім плитки з серії "не дорого і не страшно"? А чем собственно плитка не устраивает!? С точки зрения практичности - вне конкуренции, тем более сколько сейчас форм/расцветок, хочешь под камень, а хочешь под доску и пр. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 3 часа назад, DimaF сказал: А чем собственно плитка не устраивает!? С точки зрения практичности - вне конкуренции, тем более сколько сейчас форм/расцветок, хочешь под камень, а хочешь под доску и пр. Ну причин тому декілька, пояинаючи від бюджетів і закінчиючи тим що плитка на вулиці це не плитка в хаті, щоб не постріляла від плити на грунті треба і гідру робить і гарний клей і то все не буде гарантій, я то проходив. Занадто геморно якщо є інші варіанти. От думаю інші варіанти). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 6 часов назад, nosatiy сказал: микроцемент вариант? себе сделал покрытие бетонной плиты террасы и отмостки из натурального камня, уже года 3 прошло, от бетона не отстреливает. пока так, дальше будет видно. Що таке мікроцемент, може якесь посилання є? Мікроцемент як декоративне оздоблення то мпні понятно, а як оздоблення щтб по ньому ходити то не дуже . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 7 часов назад, ЯД сказал: Со своего опыта Я себе сделал эпоксидные пол в гараже. Это очень практично и удобно. Для гаража. Разлитое масло/ бензин/ что угодно - без проблем. Но очень скользко (я ставил мотоциклы). Потому потом сделал еще слой с кварцевым песком. Имхо для террасы с песком будет не очень. А без песка при любой жидкости это лед. Він наче є заводський з ріщним наповнювачем чи не? Чи не вивчали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 8 хвилин тому, standov сказав: Він наче є заводський з ріщним наповнювачем чи не? Чи не вивчали? Я не сильно вникал, так как это для гаража 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня (змінено) Умовно 30 квадратів плиткою то буде куча гемора і прайс вкруг під 2к₴ десь якщо це якийсь керамограніт польский, просто бо так всі роблять, при тому що треба знайти ще плитку не слизьку. А головне, не дуже зрозуміло яку проблему це вирішує додаючи нових, акась естетика окрім "чистенько" мені не потрібна, бо це все-ж вулиц. Наливна підлога виглядає якось логічніше але не маю досвіду + іх багато на ринку з дуже різною ціною, і я не розумію чи вони відрізняються і чим. Тож цікаво досвід. Змінено 7 квітня користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня я планую звичайну бруківку. можливо пресовану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2 часа назад, Dendnepr сказал: я планую звичайну бруківку. можливо пресовану. ну в цілому варіант але мені не дуже в концепції, плюс треба зводити дві поверхні з різних матеріалів і ловити висоту бруківкою. Наразі шукаю не маркетингові відгуки по чомусь наливному Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 7 квітня Поділитись Опубліковано: 7 квітня 10 часов назад, standov сказал: Умовно 30 квадратів плиткою то буде куча гемора і прайс вкруг під 2к₴ нормальна уф-стійка смола буде коштувати дорожче, розхід 1кг на 1-1.5м2, коштує +/- 700-800грн за кг + посипка на свій смак/колір, кварц наче норм виглядає і його легко рівномірно розкидати якшо не провтикать коли смола застигне . є ще в саму смолу протиковзанки хімічні, типу шоб була гладка але не ковзанка(для вулиці наврядчи цей варіант підходить) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 33 минуты назад, vinnie сказал: буде коштувати дорожче ну 700-800 то умовно в 2 рази дешевше ніж плитка, бо вартість роботи теоретично інша, вартість підготовки (гідри нема). Мене то в цілому влаштовує, ну може що є дешевше але хочеться трохи конкретики, яка хімія наприклад. Плюс питання з УФ, я читав що вона в цілому має проблеми з УФ, але як то проявляються? то просто зміна кольору(жовтіє, вигорає, шось інше) чи руйнується? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 7 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня ще мені сказали що є метилметакрилатна, як наче як стійка до уф і "саме то", але в інеті все якесь маркетингове, може хтось робив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня 23 часа назад, standov сказал: мовно 30 квадратів плиткою то буде куча гемора і прайс вкруг під 2к₴ Не, ну понятно если плитку брать в салоне на Печерске, то можно и до 5к дойти. Я в 23 году делал крыльцо и террасу, плитка из эпика специально для улицы, хороший клей без гидры, 30 квадратов - 35 к гривен за все. Плитка типа такой, фото нет из дома. 2 зимы нет ни отпавших, ни треснутых. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2 часа назад, DimaF сказал: Я в 23 году думаю проблема десь тут. До чого тут печерськ, дешевий український/польский КГ напольний то буде умовно 600-1000 за квадрат, клей, гідра, затірка на 30 квадратів вже косарь баксів лише матеріал. Пліточнік не зовсім рукожоп, який приїде в область на такий фронт робот візьме теж не меньше косаря вкруг. От 2 на пальцях, і не треба ніякого Печерська. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня 1 час назад, standov сказал: думаю проблема десь тут. До чого тут печерськ, дешевий український/польский КГ напольний то буде умовно 600-1000 за квадрат, клей, гідра, затірка на 30 квадратів вже косарь баксів лише матеріал. Пліточнік не зовсім рукожоп, який приїде в область на такий фронт робот візьме теж не меньше косаря вкруг. От 2 на пальцях, і не треба ніякого Печерська. Плитка так же стоит, заезжал на выходных, 500 грв. Работа 500 гривен квадрат = 15к. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 14 минут назад, DimaF сказал: Плитка так же стоит, заезжал на выходных, 500 грв. ну я хз що вам сказати, керама в плітка.юа в діапазоні як вказав. Про 500 гривень кладки, хз де ви такий комунізм знаходите, я таких цін "реальних" від не майстра "широкого профілю" не бачив давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня (змінено) 1 час назад, standov сказал: ну я хз що вам сказати, керама в плітка.юа в діапазоні як вказав. Про 500 гривень кладки, хз де ви такий комунізм знаходите, я таких цін "реальних" від не майстра "широкого профілю" не бачив давно. Я же написал - эпицентр. Та что на фото ваще 404 грв. стоит, акционная вроде. Змінено 8 квітня користувачем DimaF Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня (змінено) 4 минуты назад, DimaF сказал: Я же написал - эпицентр. і? ) я можу знайти плитку і дешевше, але тут жеж питання в тому що подобається, підходить. Робите фільтр по напольний морозостійкий КГ україна/польща, не зовсім мілки, не залишки 5 метрів і виходить 600-1000. Вкладання плитки мова теж про "під ключ" (ціна за квадрат результату) а не історія коли на папері є тариф за "наклеїти", окремо "підрізати", окремо "то все під спв", окремо та фугою, окремо за не кривими руками. Вартість буде біля 2к, може трошки меньше якщо буде хтось місцевий без роботи (важко таке уявити). А головне, знову таки, я не впевнений що хочу плитку, в мене плитка (кг) на ганку, я не впевнений що я хочу ще Змінено 8 квітня користувачем standov Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tolik86 Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня проста епоксидна смола, боїться ультрафіолету, вона в жовтизну йде з часом, кольоровати можна будь чим (паста з ручки), антискользяк робиться за допомогою посипання з верху дрібної фракції скла, або солі/цукру - але з ним опосередкований буде результат. Як буде доступ під таким покриттям знизу води - повідстрілює шматками. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
standov Опубліковано: 8 квітня Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 1 минуту назад, tolik86 сказал: проста епоксидна смола, боїться ультрафіолету, вона в жовтизну йде з часом, кольоровати можна будь чим (паста з ручки), антискользяк робиться за допомогою посипання з верху дрібної фракції скла, або солі/цукру - але з ним опосередкований буде результат. Як буде доступ під таким покриттям знизу води - повідстрілює шматками. а по метилметакрилатній є якийсь досвід? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tolik86 Опубліковано: 8 квітня Поділитись Опубліковано: 8 квітня Только что, standov сказал: а по метилметакрилатній є якийсь досвід? нема. Шукайте технології, як роблять підлоги на промислових підприємствах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз