Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Продажа или ремонт?

V.K.L

Рекомендовані повідомлення

4 часа назад, vadimv сказал:

Есть разве что свой конкретный пример.

Так приведите цифры на своём примере либо может есть друзья-соседи: сколько авто стоит в среднем на Авториа и за сколько можно забрать по месту в Испании, а поскольку проделали туда путь-дорогу то видимо и ориентир затрат по перегону можете дать. Может не только автору поста это интересно, а ещё кому-то из форумчан. Есть ли там подборщики, чтобы глянули авто и сколько это стоит. Если есть инфа - делитесь 🙂

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, Игорь Long сказав:

сколько авто стоит в среднем на Авториа

12 000 

за сколько можно забрать по месту в Испании

10 000 

а поскольку проделали туда путь-дорогу то видимо и ориентир затрат по перегону можете дать

Это сильно зависит от того, сколько дней гнать (какими отрезками), где и сколько раз останавливаться на ночлег, где питаться, где заправляться и по каким дорогам ехать (платным или нет). По моим прикидкам это где-то 1000-1500 евро. 

Есть ли там подборщики, чтобы глянули авто и сколько это стоит.

Насчет этого не в курсе.

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

То аланек: человек на этот раз реально выдаёт инфу, которая может кому-то пригодится, к чему эти смехуёчки ? Я тоже часто не согласен с Вадимом, но отделяйте "мухи от котлет", дайте нормальной теме спокойно существовать, а людям полезно общаться.

• Лайк 3
Посилання на коментар

57 хвилин тому, Игорь Long сказав:

дайте нормальной теме спокойно существовать, а людям полезно общаться.

А я не даю вам спілкуватись? Я щось сказала?  Мій "смєхуойчок" означає, що для мене в тому дописі нема ніякої корисної інформації. Тому що  подібну " корисну" інформацію можна знайти на кожному "паркані" в інеті.  На відміну від "людини" я свою реакцію залишаю лише в випадку, коли вважаю за потрібне, а не штампую під кожним його дописом, як це робить  " людина" в темі електричок, штампуя  сме***очки" під всіма дописами гамузом.

Це щось нове, коли мені вказують, де та як я можу "реакції" залишати. Може ще і предмодерацію зробити на мої реакції? Це вже за гранню.

.........

Змінено користувачем allanek
Посилання на коментар

50 минут назад, allanek сказал:

А я не даю вам спілкуватись? Я щось сказала?  Мій "смєхуойчок" означає, що для мене в тому дописі нема ніякої корисної інформації. Тому що  подібну " корисну" інформацію можна знайти на кожному "паркані" в інеті.  На відміну від "людини" я свою реакцію залишаю лише в випадку, коли вважаю за потрібне, а не штампую під кожним його дописом, як це робить  " людина" в темі електричок, штампуя  сме***очки" під всіма дописами гамузом.

Це щось нове, коли мені вказують, де та як я можу "реакції" залишати. Може ще і предмодерацію зробити на мої реакції? Це вже за гранню.

.........

Не переносіть сюді при любій нагоді своє категоричне несприйняття, яке дійсно за гранню, Вадима... тоді тут буде менше срача і є шанс, що модератори знов не прикриють тему, як це сталося декілька днів тому з електричками.

Він на вас діє як червона ганчірка на ..... 😀

• Лайк 2
Посилання на коментар

21.06.2025 в 09:02, V.K.L сказав:

Подскажите, кто был в похожей ситуации — как поступили вы? Не хочется спешить, а сделать по уму.

image.png.2bc9c1cccc9aa666583a98b8dd02618f.png

я собі сам ремонтую, он в кондиціонері виток ліквідував, все працює

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Игорь Long сказав:

тоді тут буде менше срача

Поки його тут ви влаштували.  І зупинятись не збираєтесь. Схоже, що бесіда зі мною вам цікавіша.

Де мені писати та під якими дописами ,кі ставити "реакції" буду вирішувати я. 

і оскільки чую від вас постійні поради, що мені робити, то і вам дам пораду. Відкрийте тему та вкажіть, що мені туди вхід заборонено, хоч дописами, хоч реакціями. 

9 хвилин тому, Игорь Long сказав:

Він на вас діє як червона ганчірка на ..... 😀

Він на мене діє,  як купка лайна, яку намагаєшся оминути, бо то огидна вонюча субстанція, але та купка усіляко намагається зробити так, щоб в неї вступити. Іноді в неї це виходить, як в згаданому вами випадку з темою електричок. Пояснення такої поведінки  є, але ж це " срач" в цій темі, а вам, начебто, конче цікава "корисна інформація" від

" червоної ганчірки".  Перестанете волонтерити ( це я про "срач", що ви розпочали) в якості психоаналітика моєї особистості, перестану вам відповідати😀 

Посилання на коментар

1 час назад, allanek сказал:

Перестанете волонтерити ( це я про "срач", що ви розпочали) в якості психоаналітика моєї особистості, перестану вам відповідати😀 

А чого ви так нервуєте? Наче у вас на новій батьківщині тихо, море, серпантини і дешева електрика, навіщо так нерви тратити 😄

Я волонтерю де це треба, а не з вами... просто маю велике бажання щоб теми форума працювали, а не закривалися через " купу лайна", "вонючу огидну субстанцію" і т.д. .... якщо пройтись даже по цій темі або про електрички, то подібні вирази були тільки від вас, як раз після подібного поста Ірина і закрила на декілька днів гілку про електрички, щоб мабуть ви трохи охолонули 🙂 .... мабуть не допомогло..

• Лайк 2
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Игорь Long сказав:

А чого

Таки вам цікавіше зі мною розмовляти 🤣

Я волонтерю де це треба, а не з вами...

Виключно зі мною.  Навіть забули про "корисну" інформацію і вже який допис присвячуєте мені. Хоча я казала

1 годину тому, allanek сказав:

Перестанете волонтерити ( це я про "срач", що ви розпочали) в якості психоаналітика моєї особистості, перестану вам відповідати😀 

Як ви там казали? "Чого ви так нервуєте" (с) , що не можете зупинитись.

просто маю велике бажання щоб теми форума працювали,

А мої смайлики заважають в цьому.  Це ж треба. Навіть смайлика ставити не буду цьому абсурду.

у вас на новій батьківщині тихо, море, серпантини і дешева електрика,

А вас це дратує . Це не питання😁

Добре, залишаю вас  з вашим "великим" бажанням. Комусь  же треба бути розумнішим та припинити безглуздя, яке ви почали. То хай це буду я. На ваше прохання "сме***очка" ставити не буду.

Змінено користувачем allanek
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...