BAV_Lug Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, andrey_ka сказал: Тобто , на стиках різнорідних матеріалів (армопояси з ГБ, бетонні перемички з ГБ) сітку не використовують ? Всюди (не важливо вертикаль це чи горизонталь) де ГБ стикується з якимось іншим матеріалом має бути сітка. Ну перемичок в мене немає. А на стиках з армопоясами я дійсно не бачу сенсу використання сітки. Щоби що? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 49 хвилин тому, BAV_Lug сказав: Ну перемичок в мене немає. А на стиках з армопоясами я дійсно не бачу сенсу використання сітки. Щоби що? Щоб на стику різних матеріалів ГБ/армопояс , на штукатурці не з`явилась тріщина. Змінено 6 годин тому користувачем andrey_ka 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 4 години тому, andrey_ka сказав: Щоб на стику різних матеріалів ГБ/армопояс , на штукатурці не з`явилась тріщина. ще гірший варік бачив. від полу десь метр моноліт,потім біла цегла і шлакоблок далі...і до половини зроблена цпш. і треба було зістикувати гіпсову з нею по центру стіни))) ото задача по сітці да? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз