Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Что Вы считаете выкинутыми зря деньгами в строительстве?

henko

Рекомендовані повідомлення

Только что, vadimv сказал:

Не, ну вы конечно можете пользоваться старой терминологией, только при этом будете получать старые реультаты.

Чем дольше живу, тем яснее понимаю, что за 2000 лет мир не сильно поменялся, поменялись лишь слова

• Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, henko сказав:

за 2000 лет мир не сильно поменялся, поменялись лишь слова

2000 лет назад была возможность снять по телефону жилье на Пхукете и полететь туда на самолете? )

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

Например, из 2008 года, когда многие (и не только американцы) с удивлением обнаружили, что их вложение в бетон усохло вдвое.  

Да нет такого. То что в 2008 стоило миллион, сейчас стоит 3 млн

5 минут назад, vadimv сказал:

Если вместо книжек читать краткий пересказ - то так оно и будет.

Ну перескажите кратко вы - утрите нос этому роботу наконец)

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

2000 лет назад была возможность снять по телефону жилье на Пхукете и полететь туда на самолете? )

Не знаю на счет самолета, но быть там смытым в океан очередным цунами - возможность была точно

Посилання на коментар

26 хвилин тому, henko сказав:

Ну перескажите кратко вы

Кратко:

1. Мой сосед в 2008 вложился в бетон - переехал из однокомнатной хрущобы в трехкомнатную. После октября не смог расплатиться - вернулся опять в однокомнтную, но уже без денег.

2. Мой однокашник в 2008 повторил его подвиг. Смог расплатиться, сейчас ловит шахеды на голову.

3. Я лично вложил под 100 000 в дом, еще 20 000 в новострой. Дом ловит шахеды, новострой только-только сдали, стоит в ожидании шахедов.

Скажете, что вложение в биткойн было бы еще худшим вариантом? )

25 хвилин тому, henko сказав:

Не знаю на счет самолета, но быть там смытым в океан очередным цунами - возможность была точно

Такая возможность есть везде - если не цунами, так землетрясение, наводнение, пожары, война, террористы на самолетах и т.д. и т.п.

• Лайк 3
Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

3. Я лично вложил под 100 000 в дом, еще 20 000 в новострой. Дом ловит шахеды, новострой только-только сдали, стоит в ожидании шахедов.

Скажите, что вложение в биткойн было бы еще худшим вариантом )

Строить можно ж по-разному - погуглите дом Гарри Невилла - как раз  на случай шахедов.. А вообще строить надо из говна и палок - чтоб если смыло в океан или разбомбило, то не сильно накладно было новое построить. Именно поэтому мне так нравятся американские дома из фанеры - малейшая проблема - сжег к херам, пригнал трюм негров, напилил сосны в ближайшем лесу и отстроил заново.

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, henko сказав:

Строить можно ж по-разному - погуглите дом Гарри Невилла - как раз  на случай шахедов.. А вообще строить надо из говна и палок - чтоб если смыло в океан или разбомбило, то не сильно накладно было новое построить. Именно поэтому мне так нравятся американские дома из фанеры - малейшая проблема - сжег к херам, пригнал трюм негров, напилил сосны в ближайшем лесу и отстроил заново.

Не, ну если "сжег к херам, пригнал трюм негров, напилил сосны в ближайшем лесу и отстроил заново" - это называется "никаких проблем", то вопросов нет, развлекайтесь )

Лично мне больше нравится рюкзак, ноутбук и самолет - вот это и есть "никаких проблем" ))

Посилання на коментар

Лично мне больше нравится рюкзак, ноутбук и самолет - вот это и есть "никаких проблем" ))

это пока здоровье позволяет

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, henko сказав:

это пока здоровье позволяет

Когда здоровье не позволяет - уже не нужно ни жилье, ни бабло, ни даже вечное лето.

• Лайк 3
Посилання на коментар

Когда здоровье не позволяет - уже не нужно ни жилье, ни бабло, ни даже вечное лето.

мне одноклассница в 14 лет сказала, что не хочет жить дольше 30, так как после 30 баба никому не нужна. Вы мне ее чем-то напомнили)

Посилання на коментар

35 хвилин тому, henko сказав:

мне одноклассница в 14 лет сказала, что не хочет жить дольше 30, так как после 30 баба никому не нужна. Вы мне ее чем-то напомнили)

"Она поймет все, когда ей стукнет 38 лет" ©

Если не в 38, так в 83 точно поймет...

Если нервы крепкие, можно предварительно ознакомиться с темой по практически документальному фильму "Mar adentro", снятому по реальной истории реального человека. Инжойте...

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 часов назад, MaxS сказал:

Чим бітумка не вгодила? Особливо для складного даху.

За 18 років навіть колір не змінився. Аби не Акваізол чи шинглас.

який ще колір, ви вже мали переїхати від 3 до 6 разів

• Хаха 1
Посилання на коментар

23 години тому, henko сказав:

2.Камин (лишняя грязь в доме)

Дивлячись у якому будинку, якщо немає місця для камінної зали то так, мабуть не варто, багато чого бачив і шикарного, і багатого, і антикварного, мовчу за жлобостайл чи коли камін на проході або повернутись ніде.

у мене мало місця, але відмовити собі не міг, тому зробив у зоні відпочинку. Не шкодую за витрачені кошти. 

ось зараз знову влупив дощ, зайшов почитати, дружина принесла вечерю і погляд падає на камін, а чом би й ні?

розпалити сухі дрова справа 3 хвилин, а задоволення від затишку й відкритого полумʼя навіть не порахувати у кінських силах, ватах чи амперах. 
Користуюсь круглий рік, бо камін це сила і якщо дозволяє площа і можливості то чому не дозволити собі справжнє задоволення?

Так полум`я тихенько гоготить,
Потріскує, здається, кожну мить.
А іноді й вистрілюють жарини –
Як у житті: то мир, то все – горить!

Ярослав Чорногуз

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 3
Посилання на коментар

26 минут назад, Фрай сказал:

розпалити сухі дрова справа 3 хвилин, а задоволення від затишку й відкритого полумʼя навіть не порахувати у кінських силах, ватах чи амперах. 
Користуюсь круглий рік, бо камін це сила і якщо дозволяє площа і можливості то чому не дозволити собі справжнє задоволення?

Якщо є бажання на вогнище подивитись - розпалить на дворі шось, ніж бруд та сморід по хаті розводити.

Дизайнів усіляких жаровень вуличних мільйон - ранком з кавою і пледом перед вогнем на терасі посидіти - саме те. 

А в будинку без нагальної потреби - то великі ризики, які того не ватрують - в нас на форумі кожен рік хтось горить через ті каміни

Змінено користувачем henko
Посилання на коментар

15 хвилин тому, henko сказав:

А в будинку без нагальної потреби - то великі ризики, які того не ватрують - в нас на форумі кожен рік хтось горить через ті каміни

Змінено 2 хвилини тому користувачем henko

Ой, я вас умоляю, не болтайте ерундой!

Є аргументи за чи проти, але ваші то повна дурня і радити вуличні жаровні замість каміну все одно, що порівняти комуналку з пентхаусом.

Мовчу вже за «сонячні панелі» які ви розглядаєте виключно з економії і зовсім не думаєте про такі речі як комфортне існування без зайвих проблем.

Принаймі у цих питаннях.
Сподіваюсь, що вибираючи дружину ви дивились скільки вона за раз може зʼїсти? image.gif.73c8e30f437d9e9d0641ff7a7169a8c3.gif

Посилання на коментар

3 минуты назад, Фрай сказал:

комфортне існування без зайвих проблем.

а як сонячні панелі цьому допомагають?

Є аргументи за чи проти, але ваші то повна дурня і радити вуличні жаровні замість каміну все одно, що порівняти комуналку з пентхаусом.

та купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі - не знаю чому це для вас дурня, напевно від вас і кулі відскакують

Посилання на коментар

9 годин тому, vadimv сказав:

Если нервы крепкие, можно предварительно ознакомиться с темой по практически документальному фильму "Mar adentro", снятому по реальной истории реального человека. Инжойте...

краще цей

• Лайк 1
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Фрай сказав:

комфортне існування без зайвих проблем.

а як сонячні панелі цьому допомагають?

«Соняні панелі» там в лапках, якщо ви не помітили, тобто термін набагато ширший, вірніше було б написати СЕС.

Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях.

та купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі - не знаю чому це для вас дурня, напевно від вас і кулі відскакують

Я ще й за кермом вже багато років бо громадським транспортом не користуюсь, не можу, страшно, жах!

Ви ж знаєте скільки в світі придурків на дорозі. image.gif.6b2b1462d10649e8efb2b777b4d7956d.gif

Посилання на коментар

2 минуты назад, Фрай сказал:

Я ще й за кермом вже багато років бо громадським транспортом не користуюсь, не можу, страшно, жах!

Ви ж знаєте скільки в світі придурків на дорозі.

А ви на мото перейдіть - ну щоб якшо шо, то не мучатись

Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях.

а простий екофлоу не простіше? Чи чистити панелі від снігу надає вашому будинку статус палаца?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, henko сказав:

а простий екофлоу не простіше?

Простіше електромобіль з V2H/V2L, в комплекті з сонячними панелями.

Особисто був свідком того, як під час блекауту в Іспанії вночі світилися лише територія одного комплексу з панелями, маяк і ліхтарі на вітряках )

Посилання на коментар

2 минуты назад, vadimv сказал:

Особисто був свідком того, як під час блекауту в Іспанії вночі світилися лише територія одного комплексу з панелями, маяк і ліхтарі на вітряках )

Це все дитячі забавки людей, яким на шару дістались гроші. Ті панели навіть в армії ніхто не використовує - де проблеми з ее є завжди

Посилання на коментар

34 хвилини тому, henko сказав:
43 хвилини тому, Фрай сказав:

а простий екофлоу не простіше? Чи чистити панелі від снігу надає вашому будинку статус палаца?

А навіщо мені їх чистити? Батарейок вистачає.

Екофлоу то вчорашній день, у вас його мабуть просто не було в користуванні або немає з чим порівняти, воно краще ніж нічого, але не замінить СЕС.

34 хвилини тому, henko сказав:

А ви на мото перейдіть - ну щоб якшо шо, то не мучатись

Ви про що? Це алегорія до ваших страшилок про каміни і купу…

59 хвилин тому, henko сказав:

купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі

І ще, не будьте упередженим

24 хвилини тому, henko сказав:

Це все дитячі забавки людей, яким на шару дістались гроші.

Дурниця! Причому повна. 

Особисто я ніщєброд з маленькою пенсією, але ж працював і щось міг, що встиг то зробив і ніскільки не жалкую

так само і за ті гроші які прогуляв з друзями чи ще ким. image.gif.685c199f902ead8225378dd0e533e768.gif

У мене не круть по меблям чи інтерʼєру бо воно мені геть по цимбалам, а от за те, що дійсно стосується мого комфорту обома руками.

Це квіти, водичка, рибки, садочок, вода, світло, у хаті тепло і готують смачно, тут я віддам останнє, але отримаю те, що хочу, а не те, що подешевше.

І це не так важко, навіть на рибалку чи ще куди у мене є все необхідне і пити розчинну каву коли можна справжню

IMG_0729.thumb.jpeg.a328647f0b4332d56b6487b0d9ff1303.jpeg

чи пити напої з пластикового посуду також не стану. Вбийте мене об асфальт, але не той смак!

IMG_0730.thumb.jpeg.e6757b55275d4a10295f5426a5e52ade.jpeg

і це не понти, а банальна можливість створити собі комфорт відповідно своїм статкам, не тримайте на чорний день

бо реалії такі, що ви його можете і не побачити. (ТТТ)

Змінено користувачем Фрай
  • Лайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, henko сказав:

Це все дитячі забавки

Це палиця о двох кінцях - з одного кінця якщо в системі багато СЕС (а в Іспанії їх багато) - то система стає нестабільною і валиться на раз-два.

З іншого боку у кого була своя СЕС - ті були зі світлом )

Посилання на коментар

А навіщо мені їх чистити? Батарейок вистачає.

Екофлоу то вчорашній день, у вас його мабуть просто не було в користуванні або немає з чим порівняти, воно краще ніж нічого, але не замінить СЕС.

Ви про що? Це алегорія до ваших страшилок про каміни і купу…

І ще, не будьте упередженим

Дурниця! Причому повна. 

Особисто я ніщєброд з маленькою пенсією, але ж працював і щось міг, що встиг то зробив і ніскільки не жалкую

так само і за ті гроші які прогуляв з друзями чи ще ким. image.gif.685c199f902ead8225378dd0e533e768.gif

У мене не круть по меблям чи інтерʼєру бо воно мені геть по цимбалам, а от за те, що дійсно стосується мого комфорту обома руками.

Це квіти, водичка, рибки, садочок, вода, світло, у хаті тепло і готують смачно, тут я віддам останнє, але отримаю те, що хочу, а не те, що подешевше.

І це не так важко, навіть на рибалку чи ще куди у мене є все необхідне і пити розчинну каву

IMG_0729.thumb.jpeg.a328647f0b4332d56b6487b0d9ff1303.jpeg

та інші напої з пластикового посуду не стану. Вбийте мене об асфальт, але не той смак!

IMG_0730.thumb.jpeg.e6757b55275d4a10295f5426a5e52ade.jpeg

і це не понти, а банальна можливість створити собі комфорт.

якщо ви відчуваєте що праві, то нашо стіки тексту?

Посилання на коментар

Стерти? 

І хто вам сказав, що я правий? То лише моя точка зору на власне життя.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...