henko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Только что, vadimv сказал: Не, ну вы конечно можете пользоваться старой терминологией, только при этом будете получать старые реультаты. Чем дольше живу, тем яснее понимаю, что за 2000 лет мир не сильно поменялся, поменялись лишь слова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 3 хвилини тому, henko сказав: за 2000 лет мир не сильно поменялся, поменялись лишь слова 2000 лет назад была возможность снять по телефону жилье на Пхукете и полететь туда на самолете? ) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 4 минуты назад, vadimv сказал: Например, из 2008 года, когда многие (и не только американцы) с удивлением обнаружили, что их вложение в бетон усохло вдвое. Да нет такого. То что в 2008 стоило миллион, сейчас стоит 3 млн 5 минут назад, vadimv сказал: Если вместо книжек читать краткий пересказ - то так оно и будет. Ну перескажите кратко вы - утрите нос этому роботу наконец) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: 2000 лет назад была возможность снять по телефону жилье на Пхукете и полететь туда на самолете? ) Не знаю на счет самолета, но быть там смытым в океан очередным цунами - возможность была точно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 26 хвилин тому, henko сказав: Ну перескажите кратко вы Кратко: 1. Мой сосед в 2008 вложился в бетон - переехал из однокомнатной хрущобы в трехкомнатную. После октября не смог расплатиться - вернулся опять в однокомнтную, но уже без денег. 2. Мой однокашник в 2008 повторил его подвиг. Смог расплатиться, сейчас ловит шахеды на голову. 3. Я лично вложил под 100 000 в дом, еще 20 000 в новострой. Дом ловит шахеды, новострой только-только сдали, стоит в ожидании шахедов. Скажете, что вложение в биткойн было бы еще худшим вариантом? ) 25 хвилин тому, henko сказав: Не знаю на счет самолета, но быть там смытым в океан очередным цунами - возможность была точно Такая возможность есть везде - если не цунами, так землетрясение, наводнение, пожары, война, террористы на самолетах и т.д. и т.п. Змінено 16 годин тому користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: 3. Я лично вложил под 100 000 в дом, еще 20 000 в новострой. Дом ловит шахеды, новострой только-только сдали, стоит в ожидании шахедов. Скажите, что вложение в биткойн было бы еще худшим вариантом ) Строить можно ж по-разному - погуглите дом Гарри Невилла - как раз на случай шахедов.. А вообще строить надо из говна и палок - чтоб если смыло в океан или разбомбило, то не сильно накладно было новое построить. Именно поэтому мне так нравятся американские дома из фанеры - малейшая проблема - сжег к херам, пригнал трюм негров, напилил сосны в ближайшем лесу и отстроил заново. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, henko сказав: Строить можно ж по-разному - погуглите дом Гарри Невилла - как раз на случай шахедов.. А вообще строить надо из говна и палок - чтоб если смыло в океан или разбомбило, то не сильно накладно было новое построить. Именно поэтому мне так нравятся американские дома из фанеры - малейшая проблема - сжег к херам, пригнал трюм негров, напилил сосны в ближайшем лесу и отстроил заново. Не, ну если "сжег к херам, пригнал трюм негров, напилил сосны в ближайшем лесу и отстроил заново" - это называется "никаких проблем", то вопросов нет, развлекайтесь ) Лично мне больше нравится рюкзак, ноутбук и самолет - вот это и есть "никаких проблем" )) Змінено 16 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Лично мне больше нравится рюкзак, ноутбук и самолет - вот это и есть "никаких проблем" )) это пока здоровье позволяет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому Тільки що, henko сказав: это пока здоровье позволяет Когда здоровье не позволяет - уже не нужно ни жилье, ни бабло, ни даже вечное лето. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 1 минуту назад, vadimv сказал: Когда здоровье не позволяет - уже не нужно ни жилье, ни бабло, ни даже вечное лето. мне одноклассница в 14 лет сказала, что не хочет жить дольше 30, так как после 30 баба никому не нужна. Вы мне ее чем-то напомнили) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) 35 хвилин тому, henko сказав: мне одноклассница в 14 лет сказала, что не хочет жить дольше 30, так как после 30 баба никому не нужна. Вы мне ее чем-то напомнили) "Она поймет все, когда ей стукнет 38 лет" © Если не в 38, так в 83 точно поймет... Если нервы крепкие, можно предварительно ознакомиться с темой по практически документальному фильму "Mar adentro", снятому по реальной истории реального человека. Инжойте... Змінено 15 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nosatiy Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 11 часов назад, MaxS сказал: Чим бітумка не вгодила? Особливо для складного даху. За 18 років навіть колір не змінився. Аби не Акваізол чи шинглас. який ще колір, ви вже мали переїхати від 3 до 6 разів 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 23 години тому, henko сказав: 2.Камин (лишняя грязь в доме) Дивлячись у якому будинку, якщо немає місця для камінної зали то так, мабуть не варто, багато чого бачив і шикарного, і багатого, і антикварного, мовчу за жлобостайл чи коли камін на проході або повернутись ніде. у мене мало місця, але відмовити собі не міг, тому зробив у зоні відпочинку. Не шкодую за витрачені кошти. ось зараз знову влупив дощ, зайшов почитати, дружина принесла вечерю і погляд падає на камін, а чом би й ні? розпалити сухі дрова справа 3 хвилин, а задоволення від затишку й відкритого полумʼя навіть не порахувати у кінських силах, ватах чи амперах. Користуюсь круглий рік, бо камін це сила і якщо дозволяє площа і можливості то чому не дозволити собі справжнє задоволення? Так полум`я тихенько гоготить, Потріскує, здається, кожну мить. А іноді й вистрілюють жарини – Як у житті: то мир, то все – горить! Ярослав Чорногуз Змінено 6 годин тому користувачем Фрай 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 26 минут назад, Фрай сказал: розпалити сухі дрова справа 3 хвилин, а задоволення від затишку й відкритого полумʼя навіть не порахувати у кінських силах, ватах чи амперах. Користуюсь круглий рік, бо камін це сила і якщо дозволяє площа і можливості то чому не дозволити собі справжнє задоволення? Якщо є бажання на вогнище подивитись - розпалить на дворі шось, ніж бруд та сморід по хаті розводити. Дизайнів усіляких жаровень вуличних мільйон - ранком з кавою і пледом перед вогнем на терасі посидіти - саме те. А в будинку без нагальної потреби - то великі ризики, які того не ватрують - в нас на форумі кожен рік хтось горить через ті каміни Змінено 6 годин тому користувачем henko Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 15 хвилин тому, henko сказав: А в будинку без нагальної потреби - то великі ризики, які того не ватрують - в нас на форумі кожен рік хтось горить через ті каміни Змінено 2 хвилини тому користувачем henko Ой, я вас умоляю, не болтайте ерундой! Є аргументи за чи проти, але ваші то повна дурня і радити вуличні жаровні замість каміну все одно, що порівняти комуналку з пентхаусом. Мовчу вже за «сонячні панелі» які ви розглядаєте виключно з економії і зовсім не думаєте про такі речі як комфортне існування без зайвих проблем. Принаймі у цих питаннях. Сподіваюсь, що вибираючи дружину ви дивились скільки вона за раз може зʼїсти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 3 минуты назад, Фрай сказал: комфортне існування без зайвих проблем. а як сонячні панелі цьому допомагають? 3 минуты назад, Фрай сказал: Є аргументи за чи проти, але ваші то повна дурня і радити вуличні жаровні замість каміну все одно, що порівняти комуналку з пентхаусом. та купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі - не знаю чому це для вас дурня, напевно від вас і кулі відскакують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 годин тому, vadimv сказав: Если нервы крепкие, можно предварительно ознакомиться с темой по практически документальному фильму "Mar adentro", снятому по реальной истории реального человека. Инжойте... краще цей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 15 хвилин тому, henko сказав: 21 хвилину тому, Фрай сказав: комфортне існування без зайвих проблем. а як сонячні панелі цьому допомагають? «Соняні панелі» там в лапках, якщо ви не помітили, тобто термін набагато ширший, вірніше було б написати СЕС. Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях. 15 хвилин тому, henko сказав: та купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі - не знаю чому це для вас дурня, напевно від вас і кулі відскакують Я ще й за кермом вже багато років бо громадським транспортом не користуюсь, не можу, страшно, жах! Ви ж знаєте скільки в світі придурків на дорозі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, Фрай сказал: Я ще й за кермом вже багато років бо громадським транспортом не користуюсь, не можу, страшно, жах! Ви ж знаєте скільки в світі придурків на дорозі. А ви на мото перейдіть - ну щоб якшо шо, то не мучатись 3 минуты назад, Фрай сказал: Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях. а простий екофлоу не простіше? Чи чистити панелі від снігу надає вашому будинку статус палаца? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, henko сказав: а простий екофлоу не простіше? Простіше електромобіль з V2H/V2L, в комплекті з сонячними панелями. Особисто був свідком того, як під час блекауту в Іспанії вночі світилися лише територія одного комплексу з панелями, маяк і ліхтарі на вітряках ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Особисто був свідком того, як під час блекауту в Іспанії вночі світилися лише територія одного комплексу з панелями, маяк і ліхтарі на вітряках ) Це все дитячі забавки людей, яким на шару дістались гроші. Ті панели навіть в армії ніхто не використовує - де проблеми з ее є завжди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 34 хвилини тому, henko сказав: 43 хвилини тому, Фрай сказав: Моя дружина навіть не знає є світло чи немає, хоча на всяк випадок навчив як і що можна робити руцями у різних ситуаціях. а простий екофлоу не простіше? Чи чистити панелі від снігу надає вашому будинку статус палаца? А навіщо мені їх чистити? Батарейок вистачає. Екофлоу то вчорашній день, у вас його мабуть просто не було в користуванні або немає з чим порівняти, воно краще ніж нічого, але не замінить СЕС. 34 хвилини тому, henko сказав: А ви на мото перейдіть - ну щоб якшо шо, то не мучатись Ви про що? Це алегорія до ваших страшилок про каміни і купу… 59 хвилин тому, henko сказав: купа випадків кожної зими і отруєння угарним гаом, і пожежі І ще, не будьте упередженим 24 хвилини тому, henko сказав: Це все дитячі забавки людей, яким на шару дістались гроші. Дурниця! Причому повна. Особисто я ніщєброд з маленькою пенсією, але ж працював і щось міг, що встиг то зробив і ніскільки не жалкую так само і за ті гроші які прогуляв з друзями чи ще ким. У мене не круть по меблям чи інтерʼєру бо воно мені геть по цимбалам, а от за те, що дійсно стосується мого комфорту обома руками. Це квіти, водичка, рибки, садочок, вода, світло, у хаті тепло і готують смачно, тут я віддам останнє, але отримаю те, що хочу, а не те, що подешевше. І це не так важко, навіть на рибалку чи ще куди у мене є все необхідне і пити розчинну каву коли можна справжню чи пити напої з пластикового посуду також не стану. Вбийте мене об асфальт, але не той смак! і це не понти, а банальна можливість створити собі комфорт відповідно своїм статкам, не тримайте на чорний день бо реалії такі, що ви його можете і не побачити. (ТТТ) Змінено 5 годин тому користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 хвилин тому, henko сказав: Це все дитячі забавки Це палиця о двох кінцях - з одного кінця якщо в системі багато СЕС (а в Іспанії їх багато) - то система стає нестабільною і валиться на раз-два. З іншого боку у кого була своя СЕС - ті були зі світлом ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
henko Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, Фрай сказал: А навіщо мені їх чистити? Батарейок вистачає. Екофлоу то вчорашній день, у вас його мабуть просто не було в користуванні або немає з чим порівняти, воно краще ніж нічого, але не замінить СЕС. Ви про що? Це алегорія до ваших страшилок про каміни і купу… І ще, не будьте упередженим Дурниця! Причому повна. Особисто я ніщєброд з маленькою пенсією, але ж працював і щось міг, що встиг то зробив і ніскільки не жалкую так само і за ті гроші які прогуляв з друзями чи ще ким. У мене не круть по меблям чи інтерʼєру бо воно мені геть по цимбалам, а от за те, що дійсно стосується мого комфорту обома руками. Це квіти, водичка, рибки, садочок, вода, світло, у хаті тепло і готують смачно, тут я віддам останнє, але отримаю те, що хочу, а не те, що подешевше. І це не так важко, навіть на рибалку чи ще куди у мене є все необхідне і пити розчинну каву та інші напої з пластикового посуду не стану. Вбийте мене об асфальт, але не той смак! і це не понти, а банальна можливість створити собі комфорт. якщо ви відчуваєте що праві, то нашо стіки тексту? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Стерти? І хто вам сказав, що я правий? То лише моя точка зору на власне життя. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз