Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Терасна дошка ДПК vs Термо

standov

Рекомендовані повідомлення

Є задача покласти біля 20 квадратів в перголу відкриту, досвіду жодного і почав трошки вивчати. Виходить так що на ринку в нас не самий дешевий ДПК (повнотілий) чи не дорожче термо-ясеня, відповідно в мене питання питання назріває, які властивості ДПК, ну окрім теоретично більшої стійкості до вигорання на сонці мають мене спонукати вибрати саме його, а не термоясень? Підкажіть

Змінено користувачем standov
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

А чим поганий з пустотами? 

на терасі ресторану кладуть і нормально стоїть

Посилання на коментар

3 часа назад, Фрай сказал:

А чим поганий з пустотами? 

на терасі ресторану кладуть і нормально стоїть

точно не знаю. але багато кажуть що поганий ) Ну і неодноразово бачив коли він поламаний саме по цим коміркам. На скільки я "обережно" для себе зрозумів, що поганий з пустотами - ламається, поганий повнотілий живе.  Тому можна умовно купити рендомний повнотілий і він буде жити.

Але прикол навіть в тому що умовний тардекс пустотілий (наче як кажуть гімняний, але суто "розмови") вже співставний з термо-деревом, що мені зрозуміло не дуже.

Посилання на коментар

IMG_9720.thumb.jpeg.ab9dda54f6b6ac9ed44d52fea6deb5b2.jpeg

залишки з дачі, підкладаю під що завгодно, мокнуть, на сонці валяються, але навіть не потріскались і не посипались.

Одна проблема, коштували щось занадто дорого, що дошка, що кліпси, та мені трохи було потрібно.

Посилання на коментар

4 минуты назад, Фрай сказал:

IMG_9720.thumb.jpeg.ab9dda54f6b6ac9ed44d52fea6deb5b2.jpeg

залишки з дачі, підкладаю під що завгодно, мокнуть, на сонці валяються, але навіть не потріскались і не посипались.

Одна проблема, коштували щось занадто дорого, що дошка, що кліпси, та мені трохи було потрібно.

валяться то таке, питання про ходити та лежати )) 
насправді мова зараз не про порівняння дпк між собою, питання - "сх..лі така ціна?" і "який в тому сенс з такою ціною?"

Посилання на коментар

Так це ж композит який не вигоряє і дуже міцний на стирання і не боїться вологи, ціна була кінська, але її не можна було порівняти з більш доступним композитом, принаймі на вигляд. А терасна модрина яку знайшов була не набагато дешевшою і більш вибагливою.

брав у компанії, що зробила літню терасу ресторану, а там експлуатацію не порівняти з домашньою.

На жаль немає вже фоток з дачі, щоб показати.

На будинку хотів покласти 30 метрів, порахував і плюнув, зробив з плитки гресової і не шкодую, дає прохолоду, легше експлуатувати

Будівельники пропонували фемами, але мені не зайшло.

От і ви, якщо подобається якийсь матеріал, є гроші і бажання то не відмовляйте собі, пройде час і ви забудете про ціну.

Ще згадав переваги перед плиткою, босоніж тепліше ходити. )

Змінено користувачем Фрай
Посилання на коментар

26 минут назад, Фрай сказал:

А терасна модрина яку знайшов була не набагато дешевшою і більш вибагливою

ну тут питання про термоясень а не модрину. Про модрину ситуація +- зрузуміла, в неї є свої плюси, головний з яких - можливість майже безлімітно спиляти в карпатах )
В тому сенсі що я коли замовляв собі модрину то був буже приємно здивований її ціні на лісопилці в карпатах (і абсолютно конський прайс в кийовах).

Модрина це модрина, тут мова про термоясень який, теоретично, має співставні експлуатаційні характеристики (ну може окрім зміни кольору вернього шару від уф) але це принципиво інший рівень "преміальності" має бути. Ну типу термодерево то завжди було дорого. Що сталося зараз? Це так термодерево подешевшало чи так дпк подоожчав? І нащо тоді ДПК брати якщо це не бассейн? 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...