АлександрБ. Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому (змінено) Приветствую. Вовремя не снял наружную ! пленку (которая с буквами) с пластиковых окон (РЕХАУ). Простояла лет 5. Юго-запад. 1. Те участки, что белые (без надписей) - практически полностью струхли, разложились на солнце. При протирке мокрой тряпкой более-менее удаляются. Часть просто осыпается, часть оттирается, хотя и с трудом. 2. Участки с черными буквами - полностью прикипели к профилю. Теоретически можно удалять механическим способом, сдирая или сцарапывая чем-то металлическим. Но очень медленно. Но, проблема в том, что таким способом я исковыряю и поцарапаю поверхность профиля. Что недопустимо. Прошу подсказать правильный способ. Думаю, я не первый ... Спасибо. Змінено 22 години тому користувачем АлександрБ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алік Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому Можливо ця стаття допоможе. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 11 годин тому Поділитись Опубліковано: 11 годин тому (змінено) Спробуйте цей засіб. Перевірено особисто, знімає все з любих поверхонь. Навіть плівку, що клеїться на всю поверхню скла на вікні, щоб зробити скло не прозорим, видаляє легко. ПС. Шкрябати не потрібно. Змінено 11 годин тому користувачем allanek 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз