Константин Летов Опубліковано: 15 годин тому Поділитись Опубліковано: 15 годин тому (змінено) Усім привіт! Виникла ситуація коли потрібно перекачувати воду з однієї ємності яка поповнюється 1.5 куб/год в інші, завдяки поверхневому насосу. Марки та моделі я передивляюсь, але не можу ніяк визначитись з вибором, оскільки ситуація специфічна. Додаю приблизну схему системи для перекачування. Бочка що знаходиться на глибині приблизно 3 м без урахування відстані та рельєфу, поповнюється як зазначено вище - на 1.5 куб за годину. Порадьте будь ласка поверхневий насос (самовсмоктуючий) для даних цілей. Забув додати що трубка що буде під'єднана до всієї системи з внутр діам. 20 мм. Дуже дякую усім! Змінено 15 годин тому користувачем Константин Летов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 14 годин тому Поділитись Опубліковано: 14 годин тому Будь-який дренажний з поплавком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Константин Летов Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 годин тому, Фрай сказав: Будь-який дренажний з поплавком Вітаю! Тільки потрібний поверхневий. Дренажний я ніяк не встановлю туди. Бочка літрів 70л. і вона поповнюється 1.5куб за годину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ну? А як ви поверхневим будете контролювати вкл/викл? все одно доведеться ставити якийсь поплавок, а так готове рішення на гнучкому зʼєднанні. Цитата Дренажний я ніяк не встановлю туди. Бочка літрів 70л. Це чому ж? хоча є ще багато рішень за інші гроші і зусилля, шукайте Змінено 1 година тому користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Константин Летов Опубліковано: 53 хвилини тому Автор Поділитись Опубліковано: 53 хвилини тому (змінено) 1 година тому, Фрай сказав: Ну? А як ви поверхневим будете контролювати вкл/викл? Мені раз на тиждень потрібно наповнити ємності 400л і 200 л за одне перакачування, я підєдную шланги 20 мм до штуцерів на насосі і вмикаю його щоб він качав воду з тієї бочки, її поповнює гідроакумулятор, насосна станція зі свердловини. По іншому я не можу зробити, Оскільки мені надають доступ тільки до шланги зі зворотнім клапаном яка стоїть у бочці що я зазначав вище. Довжина до бочки 20 метрів, і насос я можу поставити тільки на своєму подвірї, тому і запитую який підійде для таких цілей, бажано самовсмоктуючий до кіловата. Щоб не спустошив бочку раніше її наповнення і не схопив повітря, ну і щоб не занадто повільно в підсумку наповнював мої ємності. Дякую велике за увагу до мого запитання. Парадьте будь ласка хороший варіант для такої незвичної ситуаціїї. Змінено 36 хвилин тому користувачем Константин Летов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 8 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 8 хвилин тому 25 хвилин тому, Константин Летов сказав: Щоб не спустошив бочку раніше її наповнення і не схопив повітря… Саме для цього і потрібен контроль за рівнем води у діжці, тоді на 5 вертикальних +25 метрів горизонтальних підійде будь-яка поверхнева станція чи насос, щоправда трохи за межею, але не критично, (як ваші умови використання). 41 хвилину тому, Константин Летов сказав: мені надають доступ тільки до шланги зі зворотнім клапаном яка стоїть у бочці От тут вже вимальовується питання. мабуть чекайте відповіді форумних фахівців, можливо вже зʼявились інші варіанти контролю вкл/викл, я ж лише звичайний юзер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз