Константин Летов Опубліковано: В суботу в 18:20 Поділитись Опубліковано: В суботу в 18:20 (змінено) Усім привіт! Виникла ситуація коли потрібно перекачувати воду з однієї ємності яка поповнюється 1.5 куб/год в інші, завдяки поверхневому насосу. Марки та моделі я передивляюсь, але не можу ніяк визначитись з вибором, оскільки ситуація специфічна. Додаю приблизну схему системи для перекачування. Бочка що знаходиться на глибині приблизно 3 м без урахування відстані та рельєфу, поповнюється як зазначено вище - на 1.5 куб за годину. Порадьте будь ласка поверхневий насос (самовсмоктуючий) для даних цілей. Забув додати що трубка що буде під'єднана до всієї системи з внутр діам. 20 мм. Дуже дякую усім! Змінено В суботу в 18:24 користувачем Константин Летов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: В суботу в 19:28 Поділитись Опубліковано: В суботу в 19:28 Будь-який дренажний з поплавком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Константин Летов Опубліковано: учора в 07:25 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 07:25 11 годин тому, Фрай сказав: Будь-який дренажний з поплавком Вітаю! Тільки потрібний поверхневий. Дренажний я ніяк не встановлю туди. Бочка літрів 70л. і вона поповнюється 1.5куб за годину. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 08:06 Поділитись Опубліковано: учора в 08:06 (змінено) Ну? А як ви поверхневим будете контролювати вкл/викл? все одно доведеться ставити якийсь поплавок, а так готове рішення на гнучкому зʼєднанні. Цитата Дренажний я ніяк не встановлю туди. Бочка літрів 70л. Це чому ж? хоча є ще багато рішень за інші гроші і зусилля, шукайте Змінено учора в 08:11 користувачем Фрай Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Константин Летов Опубліковано: учора в 09:09 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 09:09 (змінено) 1 година тому, Фрай сказав: Ну? А як ви поверхневим будете контролювати вкл/викл? Мені раз на тиждень потрібно наповнити ємності 400л і 200 л за одне перакачування, я підєдную шланги 20 мм до штуцерів на насосі і вмикаю його щоб він качав воду з тієї бочки, її поповнює гідроакумулятор, насосна станція зі свердловини. По іншому я не можу зробити, Оскільки мені надають доступ тільки до шланги зі зворотнім клапаном яка стоїть у бочці що я зазначав вище. Довжина до бочки 20 метрів, і насос я можу поставити тільки на своєму подвірї, тому і запитую який підійде для таких цілей, бажано самовсмоктуючий до кіловата. Щоб не спустошив бочку раніше її наповнення і не схопив повітря, ну і щоб не занадто повільно в підсумку наповнював мої ємності. Дякую велике за увагу до мого запитання. Парадьте будь ласка хороший варіант для такої незвичної ситуаціїї. Змінено учора в 09:25 користувачем Константин Летов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: учора в 09:54 Поділитись Опубліковано: учора в 09:54 25 хвилин тому, Константин Летов сказав: Щоб не спустошив бочку раніше її наповнення і не схопив повітря… Саме для цього і потрібен контроль за рівнем води у діжці, тоді на 5 вертикальних +25 метрів горизонтальних підійде будь-яка поверхнева станція чи насос, щоправда трохи за межею, але не критично, (як ваші умови використання). 41 хвилину тому, Константин Летов сказав: мені надають доступ тільки до шланги зі зворотнім клапаном яка стоїть у бочці От тут вже вимальовується питання. мабуть чекайте відповіді форумних фахівців, можливо вже зʼявились інші варіанти контролю вкл/викл, я ж лише звичайний юзер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз