k.dmutriy Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому (змінено) Доброго дня форрум. Довго задавав тут уточнюючі питання в намаганні вибрати оптимальний проект по затратам складності і корисній площі. Хотілось би отримати від орумчан зауваження по нашій ідеї щоб виправити на етапі проекту. Дякую. І так. Ділянка: Купили ми ділянку на пагорбі з невеликим схилом. схил безпосередньо під будинком 40см на 7,2метри Фундамент: внизу схилу я підкопав фундамент щоб перевірити його глибину, він заглублений на 80 см в грунт під підошвою піщана підсипка повщина більше 40см. над грунтом зі сторони схилу ще 80см. Тобто з вищої сторони він вистуває на 30-40 см над грунтом 3 нижчої 80см. Грунти: глина з піском. Стіни: пів будинку побудовано з товщиної стіни 380мм інша половина 250мм з силікатної цегли. По одній довгій стороні зроблено типу мансардного поверху ()його хочу знести Хочемо побудувати будинок в 2 поверхи з плитним перекриттям. План наступний: 1. залити фундамент всередині будинку під несучі стіни ( не знаю чи обєднувати чи ні з старим фундаментом) 2. підняти стіни (також не знаю чи обєднувати з старими стінами) 3. обєднати все в единий армопояс (тут напевно треба товщину 20-30см) 4. підняти 2 поверх з газоблоку 300мм 5. армопояс (тут думаю 20см буде достатньо) 6. Дах План першого поверху (в середині периметру стін 2 несучі стіни яких нема і їх треба зробити) План 2 поверху Зд візуалізація реальні фото будинку Проект в скетчап 3дgarag1 - Copy.skp Змінено 23 години тому користувачем k.dmutriy Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andry07 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Все знести і побудувати нове під свої потреби 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Снести и построить новое 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 14 годин тому, andry07 сказав: Все знести і побудувати нове під свої потреби 14 годин тому, Vitaliy67 сказав: Снести и построить новое Я не розумію навіщо зносити те що вже є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 1 час назад, k.dmutriy сказал: Я не розумію навіщо зносити те що вже є. Ту достройку что вы запланировали, по деньгам и усилиям выйдет в цену нового, а то и дороже. Поэтому такие и советы. Либо ремонтируйте что есть, убрав лишнее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Довести то до ума будет дороже, чем новое. Тем более, что Вы туда хотите что-то ещё пришить. Тут вообще результат нельзя спрогнозировать. Если шо, есть перед глазами печальный опыт родственника. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 13 хвилин тому, DimaF сказав: Ту достройку что вы запланировали, по деньгам и усилиям выйдет в цену нового, а то и дороже. Поэтому такие и советы. Либо ремонтируйте что есть, убрав лишнее. 12 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Довести то до ума будет дороже, чем новое. Тем более, что Вы туда хотите что-то ещё пришить. Тут вообще результат нельзя спрогнозировать. Если шо, есть перед глазами печальный опыт родственника. Тобто вибрати варіант з одним поверхом і добудовою потрібної площі? Ми розглядали такий варіант але чомусь вирішили що другий поверх простіше в реалізації і спланувати кімнати вийшло краще ніж при одноповерховому. Але це скоріше за все відсутність фантазії Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 1 час назад, k.dmutriy сказал: Тобто вибрати варіант з одним поверхом і добудовою потрібної площі? Выбирать вам) У вас исполнители, бюджет уже есть?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 години тому, DimaF сказав: Выбирать вам) У вас исполнители, бюджет уже есть?) Бюджет є, виконавців нема. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Доброго дня, у Вас вже ж є 2 теми про цей будинок для чого стоврювати ще одну? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, Dr.Yura сказав: Доброго дня, у Вас вже ж є 2 теми про цей будинок для чого стоврювати ще одну? Вирішив підсумувати все і намалювати проект щоб було зрозуміліше що я маю на увазі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 22 хвилини тому, k.dmutriy сказав: Вирішив підсумувати все і намалювати проект щоб було зрозуміліше що я маю на увазі ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Никто не любит сооружения из белого кирпича) И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча. Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все? Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана. А вот деревья почти в фундаменте - это хреново Змінено 1 година тому користувачем ЯД Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 година тому, Dr.Yura сказав: ок, я можу тоді всі теми обєднати щоб знову не обговорювали те ж саме. Буду вам вдячний. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, ЯД сказав: Никто не любит сооружения из белого кирпича) И переделки внутри постройки тоже гемор. И, если коммуникации не ввели сразу - при полах- опять же гемор. И таких проблем куча. Потому и пишут что проще снести и сделать как хочется сразу. Но тут тоже будет гемор - что делать со старым фундаментом? Он высокий, не похоронить. Выкапывать - а потом как трамбовки это все? Если план постройки требует минимум переделок, то норм - стены без трещин (вроде), уже часть сделана. Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 хвилини тому, k.dmutriy сказав: Так отож. Сенсу зносити я не бачу, в дістати фундамент ще той квест. Мені подобається як візуально виглядає варіант з двома поверхами може тому що змін майже ніяких робити не треба. Але розумію що практичніше буде одноповерховий там теж змін не багато але я не можу намалювати гарне планування. Для одноповерхового доведеться зробити прибудову Но дерево от фундамента убрать надо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k.dmutriy Опубліковано: 37 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 37 хвилин тому 43 хвилини тому, ЯД сказав: Но дерево от фундамента убрать надо. Так, його там не буде))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз