Sa Sanych Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Доброго дня, шановні люди. Звертаюсь до вас, бо ШІ не зміг допомогти. Я хотів бойлера почистити. Почав витягувати тена, але побачив що між баком та цією важливою деталлю є чорна плівка яка є на перший вигляд цільною. Таки чином, не можу тена дістати. Хто небудь, будь ласка, чи приїдьте до дому до мене (я живу у Кривому Розі), чи підтримайте хоча б словом, що з цією плівкою робити. Бойлер junior ariston 80л. Фото також надсилаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому скоріш за все, то резинова прокладка. спробуйте по моделі вашого бойлера пошукати перелік запчастин чи вибух-схему і там знайти цей елемент. якщо прокладка, то вона зазвичай міняється у випадку заміни аноду чи просто при видкритті фланцю (як у вас). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 часа назад, outdoor24 сказал: то вона зазвичай міняється у випадку заміни аноду чи просто при видкритті фланцю Это нужно писать большими буквами на коробке бойлера. Нет в руках новой прокладки - не подходи с ключами к бойлеру. Это прокладка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз