Sa Sanych Опубліковано: 9 жовтня Поділитись Опубліковано: 9 жовтня Доброго дня, шановні люди. Звертаюсь до вас, бо ШІ не зміг допомогти. Я хотів бойлера почистити. Почав витягувати тена, але побачив що між баком та цією важливою деталлю є чорна плівка яка є на перший вигляд цільною. Таки чином, не можу тена дістати. Хто небудь, будь ласка, чи приїдьте до дому до мене (я живу у Кривому Розі), чи підтримайте хоча б словом, що з цією плівкою робити. Бойлер junior ariston 80л. Фото також надсилаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 жовтня Поділитись Опубліковано: 9 жовтня скоріш за все, то резинова прокладка. спробуйте по моделі вашого бойлера пошукати перелік запчастин чи вибух-схему і там знайти цей елемент. якщо прокладка, то вона зазвичай міняється у випадку заміни аноду чи просто при видкритті фланцю (як у вас). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 9 жовтня Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 3 часа назад, outdoor24 сказал: то вона зазвичай міняється у випадку заміни аноду чи просто при видкритті фланцю Это нужно писать большими буквами на коробке бойлера. Нет в руках новой прокладки - не подходи с ключами к бойлеру. Это прокладка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 9 жовтня Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 11 часов назад, Sa Sanych сказал: Доброго дня, шановні люди. Звертаюсь до вас, бо ШІ не зміг допомогти. Я хотів бойлера почистити. Почав витягувати тена, але побачив що між баком та цією важливою деталлю є чорна плівка яка є на перший вигляд цільною. Таки чином, не можу тена дістати. Чому не можете? Треба не ШІ питати, а відео шукати. Наприклад, це Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: учора в 08:25 Поділитись Опубліковано: учора в 08:25 Доброго. Щоб нову тему не створювати тут спитаю. В нашому місті стали відключати воду на 12 годин і більше. І я звернув увагу що після відключення води бойлер спустошується ( без води) вода уходе назад в систему. Також пару разів чув потужне клацання в середні бойлеру, наче як він там кипить без води. Чому так виходить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 08:35 Поділитись Опубліковано: учора в 08:35 8 минут назад, yurets12 сказал: І я звернув увагу що після відключення води бойлер спустошується ( без води) вода уходе назад в систему. Зворотній клапан біля лічильника стоїть? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: учора в 08:49 Поділитись Опубліковано: учора в 08:49 12 минут назад, ashim1990 сказал: Зворотній клапан біля лічильника стоїть? Наче стоїть. Думаєте не працює? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: учора в 08:53 Поділитись Опубліковано: учора в 08:53 3 минуты назад, yurets12 сказал: Наче стоїть. Думаєте не працює? Так, треба перевірити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: учора в 09:20 Поділитись Опубліковано: учора в 09:20 26 минут назад, ashim1990 сказал: Так, треба перевірити. Це тільки коли знову відключать воду. Більше їй нема куди подітися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: учора в 12:51 Поділитись Опубліковано: учора в 12:51 Клапан є. І є типа аварійний клапан на бойлері, може він не тримає? Як можна перевірити коли в системі вода є? В якщо, наприклад немає води, і я змив в унітазі, вода з бойлеру туди може піти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 7 часов назад, yurets12 сказал: І є типа аварійний клапан на бойлері, може він не тримає? Там є зворотній клапан. Але в нього вмонтовано так званий перепускний. Через нього в магістраль виходить надлишок води при нагріві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 19 годин тому Поділитись Опубліковано: 19 годин тому 7 часов назад, yurets12 сказал: якщо, наприклад немає води, і я змив в унітазі, вода з бойлеру туди може піти? Ні. Тільки при нагріві. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurets12 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 11 часов назад, ashim1990 сказал: Там є зворотній клапан. Але в нього вмонтовано так званий перепускний. Через нього в магістраль виходить надлишок води при нагріві. А якщо той клапан не тримає, то вода з бойлеру піде в мережу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 48 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 48 хвилин тому 6 часов назад, yurets12 сказал: А якщо той клапан не тримає, то вода з бойлеру піде в мережу? Ви не зрозуміли. Коли тиск в бойлері стане близько 0,8 бар або більше, перепускний клапан обов'язково відкриється. Тепер уявіть ситуацію, що воду відключили, а хтось нижче Вас на 8 м або більше відкрив кран. Звідки у нього з'явиться вода? Правильно, її витягне з Вашого бойлера. В мене схожа ситуація на дачі. Вона знаходиться на пагорбі. Часто після приїзду знаходжу неповний бойлер. Тому тепер його відключаю, коли мене нема. До речі, вихід є. Треба замінити штатний клапан на звичайний регульований, наприклад, Fado. В ньому перепускний клапан відсутній. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз