barek Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Только что, barek сказал: Благодарю всех за обсуждение моей темы. Я так понимаю, что я "счастливчик"))) И инвертор бракованный и аккумулятор Инвертор уже никуда не деть, а вот АКБ рога готовы забрать и деньги вернуть. Ваше мнение: И так сойдёт или однозначно сдавать назад? Если сдавать, то что то нужно купить взамен. Где и что порекомендуете? Спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
barek Опубліковано: 7 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Это во время балансировки, в пике Змінено 7 годин тому користувачем barek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 27.10.2025 в 18:14, SantehnikPPR100 сказав: Каким боком ваш скриншот тут - непонятно А Ви уважно подивіться - яка напруга акумулятора (28.8) та яка рекомендована (14.4) напруга заряду. Якщо виробник так "рекомендує", то що можуть користувачі порадити?! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 10 хвилин тому, barek сказав: Это во время балансировки, в пике У балансировки нету пика как такового. Скорее всего у вас бмс с пассивной балансировкой. И достаточно слабенькой. Потому балансировка займет какое то время. Самое наверное простое поставить заряжать мелкими токами - чтобы дольше сидело в напряжениях балансировки, пока не отбалансит. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Посмотрите по закладкам, есть ли там параметры, с какого напряжения начинать балансировку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 17 минут назад, barek сказал: Это во время балансировки, в пике Я рекомендовал напряжение максимум в начале обсуждения , то что разбегаются так сильно при заряде в потолок - ожидаемо. Джибайда бмс еще сильно реагирует на помехи и показания скачут. Нужно в покое смотреть. Или разбирать проверять с мультиком и балансировать или отдавать и брать другой - Ничего не посоветую, идите на ютьюб свежие обзоры с разборкой смотреть СКАЧАЙТЕ у китайцев приложение, не с плеймаркета. Там все настройки поддерживаются. Змінено 7 годин тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sanyas15 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Сантехнік, до чого "дизлайк" ? Не можете прочитати моє повідомлення на українській мові? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 13 минут назад, ЯД сказал: 5 минут назад, sanyas15 сказал: Сантехнік, до чого "дизлайк" ? Не можете прочитати моє повідомлення на українській мові? Вы флудите, толку от вашего сообщения(?)! Я на мові нормально все розумію. Мені то не принципово. Рад би був не чути суржика , таке є... Я рахую.... електрохарчування... А так то "пох" на обох мовах зрозуміло.(?) Чи ні? Змінено 7 годин тому користувачем SantehnikPPR100 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 8 минут назад, ЯД сказал: Посмотрите по закладкам, есть ли там параметры, с какого напряжения начинать балансировку У этой бмс скорее всего 100мА ток балансировки, (JBD) , так что ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
barek Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, ЯД сказал: Посмотрите по закладкам, есть ли там параметры, с какого напряжения начинать балансировку Никакой информации нет. Вы считаете, что возможно аккумулятор сможет сбалансироваться со временем? Если так, то может его не сдавать пока обратно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому drive.google.com/file/d/18t1AtYZZtv-ZHRMPHuFeH4VgV_3rzSFW/view?usp=drivesdk 19 минут назад, barek сказал: Никакой информации нет. 1 час назад, SantehnikPPR100 сказал: приложение, не с плеймаркета. Там все настройки поддерживаются. 😴 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 38 хвилин тому, barek сказав: Никакой информации нет. Вы считаете, что возможно аккумулятор сможет сбалансироваться со временем? Если так, то может его не сдавать пока обратно... Ну если заряжать малыми токами... А иначе все равно будет разбег рости. Но эту наверное все же лучше сдать на что то получше. Самое плохое - это как раз ячейка, в которой 3.735, что оверчардж, а лифер очень такого не любит и дуется. И эта ячейка в итоге уже может быть раздута и потерять ёмкость/не отработать заявленных циклов. И самое фиговое, что БМС не отстегнула аккум на 3.65 или ниже для предотвращения. Я бы не надеялся на то, что эта БМС защитит аккум и от других проблем. Потому все таки лучше сдать. К сожалению я хз какие заводские сборки ок, я себе все сам собирал 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 5 годин тому, barek сказав: В мене в одного клієнта є 10квт jsdsolar з такою ж проблемою. Але вона для блекаутів, тобто от рік стояла без діла, і при зниженій напрузі. Я не ліз в бмс, бо ліньки і мені за то не платять, та й блютузу нема. Тоже одна ячейка лізе до 3.70. Зависокі пороги на відключення, помоєму це в них системний глюк, та ще й розряд з зарядом переплутано. На розряд вдвічі менше струм чим на заряд показує на інверторі DVCC Я просто налаштував на інверторі тримання батареї на 80% SOC, і один раз на місяць підзаряд і зразу розряд знов до 80% - то цей алярм недумаю що прям критичний раз в місяць на хвилину. Якщо є можливість то краще це здати назад і купити щось з кращих виробників, або зібрати самостійно. Змінено 2 години тому користувачем vovarpd Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 38 минут назад, vovarpd сказал: Зависокі пороги на відключення, помоєму це в них системний глюк Це "універсальна" бмс, в налаштуваннях все міняється. Чомусь китайці продають для ліфера дорожче трохи, але коли нормальний не урізаний застосунок відкриваєш там всі налаштування можна змінити окрім тих, шо "hardware", ті через комп'ютер тільки. Змінено 1 година тому користувачем SantehnikPPR100 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 12 хвилин тому Поділитись Опубліковано: 12 хвилин тому 1 годину тому, SantehnikPPR100 сказав: Це "універсальна" бмс, в налаштуваннях все міняється. Чомусь китайці продають для ліфера дорожче трохи, але коли нормальний не урізаний застосунок відкриваєш там всі налаштування можна змінити окрім тих, шо "hardware", ті через комп'ютер тільки. Супер. Треба буде цим зайнятися, кабель до компа наче вже купив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз