Вячеслав Беспалий Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Доброго дня. Прокоментуйте будь ласка ціни. В мене таке враження що мене хочуть нагнути Доброго вечора. 1. Діагностика, встановлення причини поломки водопостачання + транспортні - 800 + 600 = 1400грн. 2. Демонтаж насоса -2000 грн. 3.Чистка свердловини - мінімальна ціна - 12500грн. 4. Демонтаж обладнання + Монтаж насосного обладнання - 12500грн. Ваша ціна: 1. 1000грн. 2. 1500грн. 3. 6500грн. 4. 8000грн. Транспортні+ закупка обладнання. -2500 грн. Щось мені здається що це забагато. Це мені знижку ще зробили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Якщо свердловина потребує обслуговування, може є якась гарантія на неї ? Обладнання всі діагностують самостійно зазвичай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав Беспалий Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Ні гарантії немає. Діагностику сам не можу зробити. Мене цікавить ціни. Вони адекватні на сьогоднішній день Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, Вячеслав Беспалий сказал: Вони адекватні Все одно що на вулицю вийти і в перехожих питати...90 відсотків скажуть що дорогувато..а води і дальше не буде)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Хорошо, что вообще кого то нашли. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав Беспалий Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому Ви вважаєте що ціни адекватні на сьогоднішній день? Мене цікавить тільки ця інформація. Я думаю що така робота не коштує більше 4000 тисяч гривень. Тим паче як для знайомих. Зі знижкою. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 6 минут назад, Вячеслав Беспалий сказал: Ви вважаєте що ціни адекватні на сьогоднішній день? Мене цікавить тільки ця інформація Ваша проблема може мати безліч нюансів що впливають на ціновизначення..І канонів цінових у вигляді прейскуранту навряд чи існують.А розмова з підрядником у форматі "мені на форумі сказали"..-це не серйозно)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) В 2023 достать насос, почистить скважину, прокачать, установить насос назад, сделать отвод на полив и замена креплений обошлось в 13к. Скважина 20м заняло 1 день Змінено 3 години тому користувачем ЯД 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 минут назад, Вячеслав Беспалий сказал: Ви вважаєте що ціни адекватні на сьогоднішній день? Мене цікавить тільки ця інформація. Я думаю що така робота не коштує більше 4000 тисяч гривень. Тим паче як для знайомих. Зі знижкою. Работяга должен домой , за день, принести 3т гривен. Можете прикинуть, сколько Ваше счастье должно стоить Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 час назад, Vitaliy67 сказал: Работяга должен домой , за день, принести 3т гривен. Привязка звичайно так собі...Багато не відомих факторів,але вже нехай буде тільки б не меньше)) Змінено 2 години тому користувачем viksel 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав Беспалий Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Роботи на 3-4 години, це з двома перервами на каву і до магазину з необхідними матеріалами їхати 5 кілометрів. Від чистки скважини я відмовився, так що витягти насос підключити новий бак з новою автоматикою на все про все вийде від 2 до 4 годин і при цьому помічників не потрібно. І 13500 гривень за 4 години. Мабуть керівники великих підприємств позаздрять такому заробітку за 4 години. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 2 минуты назад, Вячеслав Беспалий сказал: Роботи на 3-4 години, це з двома перервами на каву і до магазину з необхідними матеріалами їхати 5 кілометрів. Від чистки скважини я відмовився, так що витягти насос підключити новий бак з новою автоматикою на все про все вийде від 2 до 4 годин і при цьому помічників не потрібно. І 13500 гривень за 4 години. Мабуть керівники великих підприємств позаздрять такому заробітку за 4 години. Ну так сделайте сами. Если все так просто. И денюжку сэкономите , и бесценный опыт заработаете. Потом, глядишь кому нибудь за 13500 тоже самое сделаете. П.С. ход мысли улавливаете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 12 минут назад, Вячеслав Беспалий сказал: при цьому помічників не потрібно Насос в скважине ? Попробуйте вытянуть сами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав Беспалий Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 14 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: Насос в скважине ? Попробуйте вытянуть сами. З 10 метрів? Ви вважаєте що не витягну? Якщо бути точним, то 8,5 метрів труби. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав Беспалий Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 22 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Ну так сделайте сами. Если все так просто. И денюжку сэкономите , и бесценный опыт заработаете. Потом, глядишь кому нибудь за 13500 тоже самое сделаете. П.С. ход мысли улавливаете? Так звичайно. Якщо б була можливість то зробив би, руки не з одного місця виросли. І знаю і як будувати і як кошти заробляти. І якщо в будинку залишилися діти і жінка, то її можна ставити в позу? І вважати що вона нічого не розуміє. ость таке відношення. Нічого особистого, тільки бізнес…. я сподіваюсь Ви мою думку уловили???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SantehnikPPR100 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 17 минут назад, Вячеслав Беспалий сказал: З 10 метрів? А я знаю со скольки?!!. Где вы это описали(?)!!! Ну если с броником и бк бегаете то и насос вытянете с 10 метров. С 20 уже под вопросом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 31 минуту назад, Вячеслав Беспалий сказал: Якщо б була можливість то зробив би, руки не з одного місця виросли. І знаю і як будувати і як кошти заробляти. І якщо в будинку залишилися діти і жінка, то її можна ставити в позу? І вважати що вона нічого не розуміє. Ще з третього посту зрозумів що керування планується дистанційно, знайомими сантехніками..Але потрібен якийсь аргумент сказати їм що вони ух..їли,значитьтреба створити клона на форумі і закинути тут ))) 20 минут назад, SantehnikPPR100 сказал: если с броником и бк бегаете не факт..надто багато часу відписувати на форумі,і взагалі заморочуватись щоб 2 тисячі не переплатити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 52 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 52 хвилини тому 48 хвилин тому, Вячеслав Беспалий сказав: З 10 метрів? Ви вважаєте що не витягну? Якщо бути точним, то 8,5 метрів труби. тоді мабуть дорогувато, шукайте інших виконавців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 33 хвилини тому Поділитись Опубліковано: 33 хвилини тому 1 час назад, Вячеслав Беспалий сказал: Так звичайно. Якщо б була можливість то зробив би, руки не з одного місця виросли. І знаю і як будувати і як кошти заробляти. І якщо в будинку залишилися діти і жінка, то її можна ставити в позу? І вважати що вона нічого не розуміє. ость таке відношення. Нічого особистого, тільки бізнес…. я сподіваюсь Ви мою думку уловили???? Абсолютно. У сантехника тоже есть жена , дети. Мысль уловили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз