Karimov Опубліковано: 22 березня Поділитись Опубліковано: 22 березня Набір плашок М3, М4, М5, М6, М7, М8, М9, М11 у чудовому стані. Крок різання не знаю, нема чому поміряти. Плашки зі старих запасів, найімовірніше, часів СРСР. Ціна 150 грн (за 8 шт). Доставка Укрпоштою, Новою поштою (з Харкова). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 29 березня Поділитись Опубліковано: 29 березня (змінено) Вони у Вас вроді всі ліві крім м4..буква Л в кружечку це ліві. Змінено 29 березня користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня В 29.03.2026 в 17:29, viksel сказал: Вони у Вас вроді всі ліві крім м4..буква Л в кружечку це ліві. Ні, це не так. Літера "Л" у стилізованому крузі - то логотип Львівського інструментального заводу. Друга зверху, М4 - Московський завод різального інструменту «Фрезер». Плашки на фото - усі праві. А плашки з лівою різьбою позначаються літерами "Л", або латиною "LH". Дуже старі совітські позначення - "ЛЕВ". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 16 червня Поділитись Опубліковано: 16 червня (змінено) В 22.03.2026 в 08:46, Karimov сказал: Крок різання не знаю, нема чому поміряти. Дуже просто, береш дерев'яну паличку відповідного діаметру, пхаєш у плашку, нарізаєш різьбу, не менше 10-ти ниток. Викручуєш паличку, заміряєш загальну довжину усіх 10-ти кроків. Звичайною лінійкою, якщо вже навіть штангенциркуля не є. Наприклад, вийшло - 5 мм. Ділиш на 10, у стовбчик, якщо калькулятора не є. Отримуєш крок - 0,5. Якщо вийшло 12,5, тоді крок - 1,25. Змінено 16 червня користувачем АлександрБ. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня (змінено) 16 часов назад, АлександрБ. сказал: Ні, це не так Так дійсно,вибачаюсь..Не давно мав нерви через цю літеру.Добре що плашки були вже "зрячого" розміру.Дивлюсь "Л" а візуально бачу праву різьбу..Беру вже болта щоб переконатись а вона накручується..))В мене таких пів відра валяються а я думаю що це ліві))). Змінено 17 червня користувачем viksel Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
АлександрБ. Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня 1 час назад, viksel сказал: В мене таких пів відра валяються Піввідра ?! За консультацію та чудодійне перевтілення лівих у праві - мусиш віддати десятину. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 17 червня Поділитись Опубліковано: 17 червня ТС з моменту написання теми на форумі не появлявся. У ПП з того часу не відповів. Надіюсь, у нього все добре. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 18 червня Поділитись Опубліковано: 18 червня 19 часов назад, АлександрБ. сказал: За консультацію та чудодійне перевтілення лівих у праві - мусиш віддати десятину То я на пенсії..якщо доживу)) інструментальну сторінку на "оелікс" зроблю.))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз