Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

питання ШІ - напис на моїй могилі (нічого не пояснюй)

US7IGN

Рекомендовані повідомлення

377638591_.png.1747c8b63b12202bc7551e3e970a23a3.png

© ChatGPT 5.5 Thinking

До речі, чатик гарно апнули: вже навіть люди з невеликими когнітивними здібностями зможуть намалювати котика або скласти пісеньку 😉
Промпти можна писати простіше, думати менше )
Воронка залучення росте 😁)))

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

(нічого не пояснюй) (с) :lol:

Налаштування інстаграмом не переб'єш 😉

Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Налаштування інстаграмом не переб'єш )

Overthinking is a chronic mental pattern of dwelling on, excessively analyzing, or worrying about situations, past events, or potential futures without reaching a resolution. It often leads to paralysis, high stress, and exhaustion rather than solutions. Common examples include replaying conversations, catastrophizing, and indecision. Synonyms include rumination, over-analyzing, obsessive thought, worry, or "paralysis by analysis".

щось нічого про граблі якогось вигаданого персонажу :lol:

Посилання на коментар

Граблі застосовуються, щоб відсіяти шум для емоційних оцінок, тож вони не працювали.

Версія швидких відповідей (Instant):

1140305604_.png.abf4da08dfbe495708fa1d38645b1bd9.png

Посилання на коментар

1 час назад, US7IGN сказал:

прикольний флешмоб. яку відповідь отримали? :lol:

Ось кілька варіантів напису на могилі — залежно від настрою, який хочеш:

Серйозні / красиві:

«Жив чесно. Любив сильно. Пішов гідно.»

«Світло його душі залишилось з нами.»

«Пам’ять сильніша за час.»

Іронічні / з гумором:

«Я ж казав, що мені треба було більше відпочивати.»

«BRB, loading next life…»

«Нарешті виспався.»

«Тепер точно не на роботу.»

Для технаря / гіка:

«System Halted.»

«404: User Not Found.»

«Power Off. Awaiting Reboot.»

:lol:

добавив (нічого не пояснюй)

«Тут лежить той, хто завжди мав останнє слово.»  :lol::lol:

Змінено користувачем ozzy
Посилання на коментар

2 години тому, DmiVady сказав:

377638591_.png.1747c8b63b12202bc7551e3e970a23a3.png

© ChatGPT 5.5 Thinking

Ви офіційно купуєте підписку на gpt чи оформили іншим способом?

Посилання на коментар

39 хвилин тому, XL.pro сказав:

Ви офіційно купуєте підписку на gpt чи оформили іншим способом?

Не зовсім зрозумів питання :unknown:
Сплачую OpenAI за план, персональний, некорпоративний.

З торентів звантажувати не пробував 😁

• Лайк 1
Посилання на коментар

45 хвилин тому, DmiVady сказав:

Не зовсім зрозумів питання :unknown:
Сплачую OpenAI за план, персональний, некорпоративний.

З торентів звантажувати не пробував 😁

Проте я відповідь зрозумів, дякую.

.Є спеціальні сервіси за допомогою яких можна безкоштовно активувати gpt plus, минулого тижня пробував зробити,  не вийшло.

Мені ШІ потрібний в частині ремонту/дизайну квартири. Те, що було в безкоштовній версії, не підходить. Не знаю чи варто оформлювати підписку на платну, якщо результат може бути той самий).

Посилання на коментар

2 години тому, XL.pro сказав:

.Є спеціальні сервіси за допомогою яких можна безкоштовно активувати gpt plus, минулого тижня пробував зробити,  не вийшло.

Мені ШІ потрібний в частині ремонту/дизайну квартири. Те, що було в безкоштовній версії, не підходить. Не знаю чи варто оформлювати підписку на платну, якщо результат може бути той самий).

яке відношення ВММ має до ремонту та дизайну? максимум що можна у неї запитати це порекомендуй ШІ інструменти для ремонту/дизайну квартири

наприклад для того щоб показати потенціал інвестиційного проекту як із руїни можна зробити цукерку я використав www.lookx.ai/

compaire.jpg

Посилання на коментар

1 годину тому, US7IGN сказав:

яке відношення ВММ має до ремонту та дизайну? максимум що можна у неї запитати це порекомендуй ШІ інструменти для ремонту/дизайну квартири

наприклад для того щоб показати потенціал інвестиційного проекту як із руїни можна зробити цукерку я використав www.lookx.ai/

compaire.jpg

Це не дизайн проект, зроблений в спеціальних програмах. Але завдавши певні параметри (зразок) він може за кілька хвилин намалювати ескіз.

Звісно для технічного проекту/дизайну існують спеціальні сервіси такі, як homestyler, sketchup. На освоєння цих програм потрібний час, багато часу якого немає.

Або при розташуванні сторін горизонту, наявній плитці gpt допоміг підібрати ламінат, колір стін. Звісно, що по факту будуть робитися викраски на місці, самою базою я задоволений.

P.S. Взагалі все розпочалось кілька тижнів тому, коли для проходження співбесіди отримав завдання на які не знав відповідь. Ші від Google вирішив правильно 5 із 5 (звісно я оформив). Це мене і спонукало ближче познайомитись з новими технологіями.

ChatGPT Image Apr 24, 2026, 11_35_48 PM.png

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, XL.pro сказав:

Це не дизайн проект, зроблений в спеціальних програмах. Але завдавши певні параметри (зразок) він може за кілька хвилин намалювати ескіз.

Звісно для технічного проекту/дизайну існують спеціальні сервіси такі, як homestyler, sketchup. На освоєння цих програм потрібний час, багато часу якого немає.

Або при розташуванні сторін горизонту, наявній плитці gpt допоміг підібрати ламінат, колір стін. Звісно, що по факту будуть робитися викраски на місці, самою базою я задоволений.

P.S. Взагалі все розпочалось кілька тижнів тому, коли для проходження співбесіди отримав завдання на які не знав відповідь. Ші від Google вирішив правильно 5 із 5 (звісно я оформив). Це мене і спонукало ближче познайомитись з новими технологіями.

ChatGPT Image Apr 24, 2026, 11_35_48 PM.png

я не знав що ВММ з графікою та дизайном працюють. для загальних довідок мені взагалі більше Gemini подобається. а ChatGPT використовую виключно для словоблудства. все інше тільки спеціалізовані ШІ.

Посилання на коментар

4 години тому, XL.pro сказав:

Коли трохи поюзав і вирішив, що GPT мені цікавий і він мені потрібен, перейшов на Plus: тоді якраз була акція на безплатний місяць.
Різниця відчутна (особливо в обмеженнях на глибокі дослідження), тож повертатися на шару не буду.

Нова GPT-5.5 Thinking, за кілька днів досвіду з нею, мені здалася значно доброзичливішою до користувача.
Промпти вже не треба вантажити "ритуальними кроками".
Достатньо нормально описати, що є хорошим результатом, які обмеження важливі, які докази доступні і яким має бути формат відповіді.
Роль задавати бажано. Перевіряти результати обов'язково.
Тобто без розуміння нюансів ремонту можна гарно вляпатись у галюцинацію.
Але з допомогою та перевіркою в тему заходити значно легше.

Я не дам рекомендації "варто / не варто" :unknown: 

$24 за експеримент) а є ще план за $7

• Лайк 1
Посилання на коментар

18 хвилин тому, DmiVady сказав:

Коли трохи поюзав і вирішив, що GPT мені цікавий і він мені потрібен, перейшов на Plus: тоді якраз була акція на безплатний місяць.
Різниця відчутна (особливо в обмеженнях на глибокі дослідження), тож повертатися на шару не буду.

Нова GPT-5.5 Thinking, за кілька днів досвіду з нею, мені здалася значно доброзичливішою до користувача.
Достатньо нормально описати, що є хорошим результатом, які обмеження важливі, які докази доступні і яким має бути формат відповіді.

www.instagram.com/reel/DV7wRSHCMDk/

Посилання на коментар

28 хвилин тому, DmiVady сказав:

Якщо Ви пишите: "Намалюй таке саме зображення під іншим кутом" або "Розверни в іншій площині" воно виконує вказівки чи малює те саме? Бо на моє питання навіщо знову робиш зображення з помилками, ШІ визнаєш промахи і повторює те саме.

24$ взагалі не проблема, коли gpt так само буде тупити як і в безкоштовній версії, тоді буду відчувати себе обманутим)))

Посилання на коментар

Дайте малюнок, і що ви хочете з ним зробити.

Я не малюю взагалі, один раз Вадима попросив намалювати, і то GPT мене насварив і мені стало соромно за даремно витрачені ресурси Землі )))

1734424414_.png.588995d10779a605567cf474758edf59.png

* а ні, збрехав: ще пару завдань в той же день, коли 5.5 вийшла, давав чату, ще й здивувався, що він став краще розуміти нечіткі задачі.

Давайте малюнок, спробуємо.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, DmiVady сказав:

Дайте малюнок, і що ви хочете з ним зробити.

Я не малюю взагалі, один раз Вадима попросив намалювати, і то GPT мене насварив і мені стало соромно за даремно витрачені ресурси Землі )))

1734424414_.png.588995d10779a605567cf474758edf59.png

Давайте малюнок, спробуємо.

Висота стіни 295 см, довжина 119 см, розмір дзеркала 55*215. Зобрази дзеркало, консоль та пуф пропорційно параметрів стіни, як на доданому ескізі (фото 1).

P.S. Мене тут цікавлять пропорції, він малює інші варіанки, які пропонував (фото 2)

ChatGPT Image Apr 28, 2026, 11_47_26 PM.png

ChatGPT Image Apr 28, 2026, 11_56_59 PM.png

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...