vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 7 хвилин тому, US7IGN сказав: розібратися як працює автопілот і вивчити всю супутню інформацію, а також навчитися правильно ним користуватися може вимагати більше розумових зусиль Але основна маса буде використовувати його "для того щоб звільнитись від рутини щоб ніфіга не робити корисного і валяти дурня" ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 17 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 4 хвилини тому, vadimv сказав: Але основна маса буде використовувати його "для того щоб звільнитись від рутини щоб ніфіга не робити корисного і валяти дурня" ) а чим автопілот відрізняється для тих хто раніше з водієм їздив? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 5 хвилин тому, US7IGN сказав: а чим автопілот відрізняється для тих хто раніше з водієм їздив? тим що менша ймовірність померти 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 43 хвилини тому, yuragon сказав: тим що менша ймовірність померти Поки не винайшли спосіб перенести "душу" в банку, ймовірність померти становить 100% ) 48 хвилин тому, US7IGN сказав: а чим автопілот відрізняється для тих хто раніше з водієм їздив? Тут згадується Стів Джобс, який тіки перед смертю усвідомив, що найняти інших можна для чого завгодно крім хвороби. Мабуть теж думав, що підтримувати в робочому стані нейрони механічної пам'яті і рефлексів необов'язково. Змінено 17 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 2 хвилини тому, vadimv сказав: Поки не винайшли спосіб перенести "душу" в банку, ймовірність померти становить 100% ) І вам пофіг коли? Сьогодні чи через роки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, yuragon сказав: І вам пофіг коли? Сьогодні чи через роки? Нє, ну чо - бажано звісно ж через роки, але я усвідомлюю, що це може статися і сьогодні. Я просто не переймаюся з цього приводу. Змінено 17 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 16 годин тому 30 хвилин тому, vadimv сказав: Тут згадується Стів Джобс, який тіки перед смертю усвідомив, що найняти інших можна для чого завгодно крім хвороби. Мабуть теж думав, що підтримувати в робочому стані нейрони механічної пам'яті і рефлексів необов'язково. наскільки я знаю, передчасно він помер саме через те що відмовився звернутися до професіоналів з останніми досягненнями науки та техніки медицини, натомість покладався на свої старі звички керувати механікою молитися та ходити босим 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 годин тому Поділитись Опубліковано: 16 годин тому (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: наскільки я знаю, передчасно він помер саме через те що відмовився звернутися до професіоналів з останніми досягненнями науки та техніки медицини, натомість покладався на свої старі звички керувати механікою молитися та ходити босим То, шо він відмовився звернутися до сертифікованої дилерської станції техобслуговування і замість цього поїхав ремонтуватися по гаражах - то вже наслідки того, що перед цим він займався всякою хуєтою (типу бігу і фрукторіанства з веганством) замість фізкультури і здорового харчування ) Молитися, бігати і ходити босим - це не їздити на механіці без автопілота, а їздити з іконками замість подушок, на закисі азоту і літній резині взимку. Змінено 15 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 14 годин тому 1 годину тому, vadimv сказав: То, шо він відмовився звернутися до сертифікованої дилерської станції техобслуговування і замість цього поїхав ремонтуватися по гаражах - то вже наслідки того, що перед цим він займався всякою хуєтою (типу бігу і фрукторіанства з веганством) замість фізкультури і здорового харчування ) Молитися, бігати і ходити босим - це не їздити на механіці без автопілота, а їздити з іконками замість подушок, на закисі азоту і літній резині взимку. www.instagram.com/reel/DXw-fpUomaW/ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Поки хлопці приземляють мопедки, і спати некомфортно, то підкину трошки досить непоганого тексту за темою теми вашої суперечки. Оригінал: The West Forgot How to Make Things. Now It’s Forgetting How to Code. Denis Stetskov Apr 21, 2026. Переспів від Рабіновича українською: Захід розучився виробляти речі. Тепер він втрачає навички кодування. Оскільки я все одно перелаштовував промпти під 5.5, стаття заодно стала тестовою) Перший пост можна пропустити: там просто тестовий прогін протоколу з перевіркою, як працюють запобіжники тощо. А от другий пост цікавіший. Чатбот у першому пості був жорстко обмежений протоколом за обсягом тексту, але висновок автора передав досить вдало. Тож я дав йому трошки розгулятися й додав завдань, щоб не нудьгував) Вважаю, що ті, хто працює з чатботами, можуть знайти там для себе щось корисне: AI має підсилювати процес формування компетентності, а не підміняти його. Змінено 4 години тому користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз