Ivan Nets Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Є перепад аж 10 см від найнижчої до найвищої точки. ДО балок на першому поверсі прикручений гіпсокартон, але на тій частина балок, що виділив лінією (ті що після цегляної перегородки) там я гіпсокартон можу відкрутити бо він чорновий. Дайте пораду:) як можна вирівняти балки або як покласти підлогу (дошку підлоги дерев'яну або ламінат), щоб не вратити ще 10 см простору. Чи безпечно три крайні балки (там де 0, 1, 2 см) підняти, щоб потім забрати цеглину та опустити щоб нижче лягли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
smotesko Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Де високо – пройти рубанком, де низько – прибити рейку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Я би перевірив ще нівеліра того..10 см щось надто багато навіть для грубих будвельних робіт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ivan Nets Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому 1 година тому, viksel сказав: Я би перевірив ще нівеліра того..10 см щось надто багато навіть для грубих будвельних робіт. пробував ще одним, таке ж... Щодо зчесування. ШІ ніби пише зо більше 1,5см не варто зчесувати. Висота балки 19 см. Цікаво чи хтось пробував піднімати балку, яка вже стоїть кілька років... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз