Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Стабілізатори QUANT – купити QUANT-5, QUANT-9, QUANT-11, QUANT-14, QUANT-18 від офіційного дилера

dneprstab

Рекомендовані повідомлення

️ QUANT 5 / 9 / 11 / 14 / 18 вже НА СКЛАДІ та готові до роботи!

Обирайте оптимальний рівень захисту та потужності для свого будинку, квартири чи бізнесу:

🟢 QUANT-5 — компактний захист для квартири, невеликого будинку або резервного живлення до 5 кВт 👉 39 700 грн

🥈 QUANT-9 — оптимальне рішення для більшості приватних будинків до 9 кВт 👉 47 700 грн

🥇 QUANT-11 — золота середина для потужних систем та великої кількості побутової техніки до 11 кВт 👉 52 700 грн

💎 QUANT-14 — запас потужності для енергоємного обладнання та комфортного життя до 14 кВт 👉 56 700 грн

🚀 QUANT-18 — максимальний захист і продуктивність для великих будинків, майстерень та бізнесу до 18 кВт 👉 72 700 грн

💳 Оплата: ФОП / ТОВ • без ПДВ або з ПДВ

🌐 www.voltua.com.ua

📞 +38 (098) 993-17-13
📞 +38 (066) 362-66-99

Чому QUANT?

Миттєва реакція — стабілізує напругу швидше, ніж ви встигнете помітити її просідання.

🔋 Ідеальні 220 В — стабільна вихідна напруга та чиста синусоїда для безпечної роботи інверторів, котлів, насосів, холодильників, серверів та іншої чутливої техніки.

🛡 Повний комплекс захисту — від перенапруги, заниженої напруги, перевантаження, короткого замикання та інших проблем електромережі.

🏠 Для дому, офісу та бізнесу — підберемо модель саме під ваше навантаження та особливості електромережі.

QUANT — коли потрібна не просто стабілізація, а впевненість у кожному вольті.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, beavis сказал:

у нас же вже наче 230 стало "стандартом"

В нас це де ? На папері так.А в реалі ситуація залежить від обладнання.
Он у Львові взагалі є лінії ще Австро-Угорської імперії

Посилання на коментар

1 годину тому, dneprstab сказав:

Он у Львові взагалі є лінії ще Австро-Угорської імперії

то давайте під них підлаштовуватись, а не під техніку, де вказано 230в) 

Я розумію чому виробнику простіше на 220, але за такі грошики можна і "як на папері" для людей

Посилання на коментар

2 години тому, beavis сказав:

у нас же вже наче 230 стало "стандартом"

У вас приступ? В меню собі виставите, скільки душа бажає. То не проблема, функціонал дозволяє.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

31 хвилину тому, porterlv сказав:

функціонал дозволяє

Заходжу на сайт, дивлюсь характеристики. Навіть якщо щось і налаштовується - про це не повідомляють там, де вказане ОСНОВНЕ.

1772650359_.png.89bf199e1cdd44d64e5724523c22f452.png

Посилання на коментар

3 часа назад, beavis сказал:

то давайте під них підлаштовуватись, а не під техніку, де вказано 230в) 

Я розумію чому виробнику простіше на 220, але за такі грошики можна і "як на папері" для людей

Я не знаю що сказати , скажу дякую що просуваєте коментарями тему.
Але ж будь ласка , читайте ІНСТРУКЦІЮ користувача . В ній все вказано.
Ось спеціально для вас знайшов 

ЕКРАНИ МЕНЮ ДРУГОГО РІВНЯ: Екрани меню другого рівня призначені для досвідченого користувача. Крім моніторингу параметрів деякі з екранів дають можливість змінити роботу приладу, будьте уважні! Ви можете змінити вихідну напругу: точне налаштування в межах ±3% та перемикання з 220В на 230В

image.thumb.png.1f9e9de32e10e17aba28c72f31e7294b.pngimage.thumb.png.ad908b1bc885b60464d15f603bb11969.png

Посилання на коментар

15 хвилин тому, dneprstab сказав:

Але ж будь ласка , читайте ІНСТРУКЦІЮ користувача . В ній все вказано.
Ось спеціально для вас знайшов 

Якби купляв - читав би. я побачив про 220 в першому пості. побачив на сайті. спитав. Ви мені про імперії, а не прості слова "Напруга налаштовується".

Не треба "спеціально для мене". Ви ж продаєте не мені, а будь-кому зацікавленому.

А то виглядає як десь в магазині продавець, ліниво відірвавшись від косинки, закочуючи очі каже - "спеціально для вас встану зі стільця і розкажу про товар більше, ніж ціну"

Змінено користувачем beavis
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...