V.K.L Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Беседке лет 10 ей ни кто не занимался, она уже немного рассохлась и наклонилась, лак весь облез со стороны солнца. Какие варианты ее привести в хорошее состояние? -очистка какими то щетками, мне кажется это очень долго. -обработать чем то чтоб лак слез и покрыть только не лаком а чем то не выгорающем на солнце -больше вариантов не вижу. -продать и купить новую) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Якщо вона вас влаштовує по розмірам і екстерʼєру то які проблеми? Болгарка з пелюстковими кругами вам у поміч і вперед, очі налякані, а руці роблять свою справу. Потім грунтовка типу Белінки і тонуюча Белінка на фарбування. Колір на свій смак. Лак не рекомендую, як показала моя практика на сонці з часом облазить будь-який незалежно від вартості. Теж саме скажу і за топ-лазур. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 4 години тому, V.K.L сказав: Беседке лет 10 ей ни кто не занимался, она уже немного рассохлась и наклонилась, лак весь облез со стороны солнца. Какие варианты ее привести в хорошее состояние? -очистка какими то щетками, мне кажется это очень долго. -обработать чем то чтоб лак слез и покрыть только не лаком а чем то не выгорающем на солнце -больше вариантов не вижу. -продать и купить новую) Спочатку ніж робити дурну роботу, з Керхера її дуже гарно вимити і дати просохнути, а там вже дивитись в якому вона стані...велике ІМХО, я за фарбу, але якщо подобається а- ля натюрель то варіантів багато Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
V.K.L Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Лепестками - не согласен, объем колоссальный и время уйдет много надо что то более быстрое и проще типа химии. Попробую с керхера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз