Игорь&Ира Опубліковано: 3 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 3 березня 2011 я же столяр, у меня только дерево и выдумать я могу только из него а там вариантов, либо балясины(разные и любые), либо резьба (разная и любая). Извините, мне металл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Андрей столяр Опубліковано: 4 березня 2011 Поділитись Опубліковано: 4 березня 2011 Извините, мне металл. Думаю вам поможет г-н shodyveletyk, он же по видимому Иван Дмитриевич. С уважением, Андрей. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЖОЗ Опубліковано: 18 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2011 Помогите ещё мне вот присмотрели тут derevo42.ru/sm/rs_3_30.html поместиться ли она в месте которое мы оставили 1.8о- дальше окно 70 см .....???? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 19 травня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2011 Помогите ещё мне вот присмотрели тут derevo42.ru/sm/rs_3_30.html поместиться ли она в месте которое мы оставили 1.8о- дальше окно 70 см .....???? ответил в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз