Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Игорь&Ира

Пользователи
  • Публікації

    26 988
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Игорь&Ира

  1. Буду вдячний за схему, як в багатокамерному септику змонтувати корзину з цеолітом.
  2. Інше. Бажано отвір над вертикальним переливом, бо Нікос-Буд туди вставляє фільтруючий елемент, який періодично потрібно буде промивати. Я пізно побачив їх схему, бо в мене отвори над вільним місцем аби можна було залізти.
  3. Наскільки необхідний цей вентилятор? Він є у Вільпе?
  4. Добрий день! Хтось може змонтувати (або дати контакти) на фальцевій покрівлі вентиляцію септика Вільпе або Кронопласт?
  5. Ще нічого не купив, бо погоджую схему. Далі планував визначатися з виробниками фільтрів. Зараз беру паузу, аби вивчити питання, або хтось допоможе зі схемою. 😄
  6. А як ви повелися на цю приблуду при такій активності на форумі?
  7. Згоден: пішов стандартним шляхом і завантажився з інтернету. Якщо допоможете зі схемою, буду вдячний. Колону не потягну.
  8. Це ж аналог "грязевика" на 100 мкм і більше, без якого ніяка система не обходиться.
  9. Оце так. Без нього не бачив жодного входу води в дім.
  10. Згоден, що самий вірний метод, якщо знаєш точну специфікацію. До речі, що можете порадити по самопромивному фільтру?
  11. Це повинен бути окремий байпас з кульковим краном тільки для промивного фільтра?
  12. Телефони Вільпе-Україна не відповідають. Можна координати дилера. Рахував, Кроноспан на декілька сотень дешевше.
  13. Вийшов на kronoplast.com.ua, які "завод виробник". Рекомендують тільки два елементи (див. рис.). Труба в них з оголовком. Також відмовляють від утепленого варіанта. Про елемент на гідробар'єр ні слова, але в мене цього й немає.
  14. Вітаю. Пробую втиснути фільтри в обмежене місце. Скільки може бути значення "?" на рисунку? Дякую.
  15. Крани на ГВП вже не поставити, бо все забетоновано. Бойлер ще в коробці, а під його місцем на стіні дві водорозетки. Якщо сюди треба тиснути ГБ і розширювач, плс, киньте схему. Задумщик не виходить на зв'язок, клапанів і бачка немає.
  16. Відстань по прямій - 7 м; довжина труб і провода - 10 м. Справа в тому, що газовий котел по проекту має бути на кухні, а два санвузли один над одним з протилежної сторони дому. Подумав, що краще бойлер розмістити біля точок водорозбору.
  17. Чи є якісь обмеження на відстань між одноконтурним котлом (Buderus) і комбінованим водонагрівачем (Drazice OKC80)? Зниження температури теплоносія не критичне, оскільки відстань до 10 м в теплоізоляції. Чи буде коректно працювати датчик температури води в бойлері? Можливо якісь інші проблеми?
×
×
  • Створити...