Dr.Yura Опубліковано: 10 березня Поділитись Опубліковано: 10 березня 09.03.2025 в 15:57, Дорофеев Сергей сказав: Не договариваете? Или ставили смотреть температуру? Поменять в бойлере механику на электронику. Нужно оставить родной термостат, выкрутив его на максимум, и установить предельный термостат (тоже механику) градусов на 80* Техника безопасности с бойлерами, она такая. Модуль терморегулятора управляет контактором (крайний справа) ну так автомат, дифавтомат (просто мав під руками зайвий), контактор, ТК-6 ось одне фото знайшов рідний термостат був знятий, в ту трубку поствлено датчик з ТК6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 10 березня Поділитись Опубліковано: 10 березня 3 часа назад, Dr.Yura сказал: рідний термостат був знятий, в ту трубку поствлено датчик з ТК6 Я понял. Вы оригинально использовали двойной терморегулятор. Я так делал в инкубаторе. Первый основной выставляется (как вам удобно) на 60*. Второй обратными контактами на размыкание. Градусов на 70. Вы пользуетесь только первым. Он поддерживает заданную температуру. Но, если/когда не сработает реле на размыкание температура будет расти, дойдёт до 70* и второй терморегулятор разомкнёт цепь. Мудрое исполнение. Я это исполнил механическими термостатами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня 14 годин тому, Дорофеев Сергей сказав: Я понял. Вы оригинально использовали двойной терморегулятор. Я так делал в инкубаторе. Первый основной выставляется (как вам удобно) на 60*. Второй обратными контактами на размыкание. Градусов на 70. Вы пользуетесь только первым. Он поддерживает заданную температуру. Но, если/когда не сработает реле на размыкание температура будет расти, дойдёт до 70* и второй терморегулятор разомкнёт цепь. Мудрое исполнение. Я это исполнил механическими термостатами. вроді так, алгоритим роботи підібирав щоб програвлась вода до низу баку, так як тен був 3,5кВт то нагрів був швидкий, там лише 100л, але тоді я ще не поставв був розширювального баку, то якщо було злито всю гарячу воду і відбуваввся нагрів то чутно було як в баку щось тріщало, так він пропрацював кілька років, бо всередині вже емалі давно не було, згодом потік, купив інший Атлантік 100л з рідним 10кВт, вже поставив розширювалльний бак на 8 л, на холодну підводку, тобто при збільшенню тиску то буде в розширювальний бак холодна(тепла вода), я помітив що було 5,5бар тиск при нагріві, після зливу гарчої води (зараз типчасово розшир бак знятий). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дорофеев Сергей Опубліковано: 11 березня Поділитись Опубліковано: 11 березня Уточню: Реле №1 работает на охлаждение с 70 градусов. Реле №2 работает на нагрев до 60 градусов. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз