Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Пчеловодство

manutsch

Рекомендовані повідомлення

У меня было 5 семей... В этом году ни одна не перезимовала... Да и в зиму слабые заходили... Походу в районе чем то поля обрабатывают... Обидно...:(

Поля обробляють всюди. А от слабкі сім"ї гинуть від голоду. Тому класики і пропонують об"єднувати та загодовувати. Але - своєчасно. Пускати в зиму сім"ю, меньше ніж на 6 вулочках - лотерея. Зазвичай, 7 чи 8...

Стосовно "афтершока" після рапсу. Як на мене, обіг корму в сім"ї проходить набагато частіше і до закладання корму на зиму "їжа" змінюється разів 5 чи 6. Тим паче, що від нектару до меду бджола разів зо тридцять перепустить через себе рідину. А от же і загинути від отрути повинна зразу. ЦеМояВласнаДумка.

А бджіл Ваших шкода. Сам втратив по своїй неуважності дві сім"ї - не знайшли мед у крайніх рамках.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

• 6 місяців потому...
Товарищи, кто-то продает прополис, пыльцу и тп? прополис свойства не потерял за пол года?
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...
Як що зберігався правильно, то не втратив. В мене є 100гр зібраного восени, але він замовлений.

А как правильно и не правильно можно хранить прополис ?

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...
А как правильно и не правильно можно хранить прополис ?

Ну настойку в темном месте. А исходный продукт кто его знает. Может.тоже в темном.

У некоторых он мягкий по пол года. У некотооых он как труха или твердый...

Посилання на коментар

От температуры зависит. В тепле он мягкий, как пластелин, в прохладе- твердый. У нас весь на нужды родни расходится. Мне по полезным свойствам больше маточное молочко нравится.

Прополис храним завернутым в пергаментную бумагу, в банке, в темном месте.

Посилання на коментар

Ну настойку в темном месте. А исходный продукт кто его знает. Может.тоже в темном.

И что будет с прополисом , если хранится не в темном ?Или в холодном или жарком?

Добавлено через 2 минуты

Коли переглядаю вулики, зчищаю прополіс стамескою з чверті на вулику та з рамок, аби вони не склеювались. Зручно прополіс збирати в долоню і зразу катати кульку. Один вулик - одна кулька в кішені.

:

После такого объяснения , у меня при виде прополиса слепленного в трубочки начинает тошнота подкатываться.

• Лайк 1
Посилання на коментар

После такого объяснения , у меня при виде прополиса слепленного в трубочки начинает тошнота подкатываться.

Вы ещё почитайте как пчёлы мёд делают :lol:, и что такое воск :D

Посилання на коментар

И что будет с прополисом , если хранится не в темном ?Или в холодном или жарком?

Добавлено через 2 минуты

"Ми такі принцеси, навіть не пукаєм!" (С) реклама на ТБ.

• Лайк 1
Посилання на коментар

• 10 місяців потому...
у отравления есть афтершок.

если концентрация яда была не критичной,

..

...

IMG-050d1faaea8608ec020919751d346a8b-V.thumb.jpg.f56821e07fe4fd6843c20d208d9a5053.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...